Ανέκδοτο

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Σκηνή 1η

Μιά γυναίκα από κάποιο χωριό επισκέπτεται έναν ανδρολόγο στην πόλη...
"Γιατρέ μου, βοηθήστε με !!! Ο άντρας μου έχει πρόβλημα στύσης, δεν του σηκώνεται καθόλου".
Γιατρός: "Θα σας γράψω αυτές τι σταγόνες και θα του ρίχνετε 1 σταγόνα κάθε πρωί στο γάλα για μια εβδομάδα."
Την άλλη μέρα κιόλας η γυναίκα ξαναπηγαίνει στο γιατρό.....
"Γιατρέ μου, τι έκανα η κακούργα !!!, από την λαχτάρα μου δεν κρατήθηκα και άδειασα όλο το μπουκαλάκι στο γάλα του και μόλις το ήπιε γυάλισε το μάτι του και μου επετέθηκε, χωρίς καν να μου βγάλει τα ρούχα, μου άλλαξε τα φώτα, αλλά δεν σταμάτησε εκεί, μετά ρίχτηκε στην μάνα μου και μετά βούτηξε την γιαγιά, τον παπού, τα ζώα στον στάβλο... Μετά επετέθηκε στο διπλανό σπίτι και όταν βγήκε τον είδα που μετρούσε τα σπίτια της γειτονιάς.... οι χωριανοί το έμαθαν και έτρεξαν και κλειδώθηκαν όλοι στην εκκλησία, αντρες γυναίκες και παιδιά... Σώσε μας γιατρέ !!!
Γιατρός: "Κυρία μου εγκληματίσατε κατά της ανθρωπότητας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι κάποια στιγμή που θα σταματήσει να πηδάει κάποιον χωριανό σας, να τον πείσετε να βάλει το πέος του σ'αυτό το ηλεκτρικό μηχάνημα και να το βάλετε στην πρίζα..."

Σκηνή 2η

Οι χωριανοί μέσα από την εκκλησία βλέπουν την γυναικα να τραβάει τον άντρα της μέσα στο σπίτι... Ανήσυχοι για το τι συμβαινει και το αν μπορούν να βγούν ή όχι από την εκκλησία, αποφασίζουν να στείλουν τον πιό γρήγορο του χωριού να παει να δει τι γινεται... Πράγματι αυτός πάει στο παράθυρο του σπιτιού και βλέπει τον άλλο να έχει βάλει το πέος του σε ένα μηχάνημα και κάτι λαμπάκια να αναβοσβήνουν...
Πανικόβλητος τρέχει πίσω στην εκκλησία και λαχανιασμενος φωναζει...

"Στο βουνό !!! Τρέχτε να φύγουμε !!! Γρήγορα,πάρτε γυναίκες,παιδιά και ζωντανά !!!! Τον φορτίζει κι έρχεται !!!!!

Re: Απάντηση: Ανέκδοτο

ΤΑΣΟΣ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ (tasos75) said:
:flipout: :flipout:

παλιο αλλα καλο -bye-

:offtopic: δεν θα ανεβεις καθολου να κανονισουμε τιποτα με τον νικο -bye-

Τέλος Αυγούστου ή 1η Σεπτέμβρη θα είμαι επάνω ! Δώσε χαιρετίσματα !!!

Κάποιος ήθελε να πηδήξει μια συνάδελφό του στο ίδιο γραφείο αλλά αυτή δεν δεχόταν. Μια μέρα, ο τύπος παίρνει την απόφαση και της προτείνει να της δώσει 100 Ευρώ, άν δεχόταν να την πηδήξει. Αυτή αρνήθηκε και τότε αυτός της λέει ότι αν τον άφηνε να την πηδήξει θα ήταν πάρα πολύ σύντομος. Θα πέταγε τα χρήματα στο πάτωμα, αυτή θα έσκυβε και μέχρι να τα πιάσει, αυτός θα είχε τελειώσει. Η κοπέλα το σκέφτηκε για λίγο και του είπε ότι θα ήθελε να ρωτήσει πρώτα τον αρραβωνιαστικό της. Έτσι τηλεφώνησε στον δικό της και του εξήγησε την περίπτωση.
Εκείνος της λέει "ΟΚ, Ζήτησε όμως 500 Ευρώ και πιάσε πολύ γρήγορα τα λεφτά από το πάτωμα, ώστε ο τύπος να μην προλάβει ούτε το παντελόνι του να κατεβάσει, και πάρε με αμέσως τηλέφωνο..."
Η κοπέλα λοιπόν λέει στον τύπο ότι δέχεται την πρόταση για 500 όμως Ευρώ και ο άλλος συμφωνεί...

Μετά από μισή ώρα ο αππαβωνιαστικός της κοπέλας περιμένει ακόμη τηλέφωνο της για να μάθει τι έγινε. Τελικά μετά από 45 λεπτά της τηλεφωνεί ο ίδιος και ρωτάει τι έγινε...

Και αυτή - με ρυθμικά λαχανιασμένη φωνή - του απαντάει:
"Τον α-λήτη, πέτα-ξε στο πά-τωμα... κέρμα-ταχχχ".

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Για να μην σε πηδήξουν,
να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια επαγγελματική
πρόταση πριν συμφωνήσεις.

Re: Απάντηση: Ανέκδοτο

ΤΑΣΟΣ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ (tasos75) said:
πουλακι μου ερχεσε για τα σουβλακια :slapface: μυριστηκες τις γιορτες της παλιας πολης απο εκει :flipout:

φυσικα και θα δωσω -bye-

Χεχε δεν τα χάνουμε αυτά !!!

Απάντηση: Re: Ανέκδοτο

BIOS said:
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Για να μην σε πηδήξουν,
να εξετάζεις πάντα σε βάθος μια επαγγελματική
πρόταση πριν συμφωνήσεις.

:grinning-smiley-043

Παλιό, αλλά σύντομο και καλό:
Λέει ο Κουφός στον Χαζό για να τον πειράξει "Πόσο κάνει, ρε βλάκα, 2 και 1;". Ο Χαζός αφού το σκεφτεί απαντάει "τέσσερα".
Κουφός: "Χα, να τη φας και να 'ναι κρύα!"

Στο 4ο ετος σε καποιο πανεπιστημιο, ο πρυτανης εχει μαζεψει ολους τους τελειοφοιτους, στους οποιους θα τους κανει μια ερωτηση (κοινη σε ολους). Αν την απαντησουν παιρνουν πτυχιο, αλλιως, του χρονου και βλεπουμε.
Ρωταει λοιπον εναν:
"Ταξιδευεις σε ενα τρενο που κινειται με 120 χλμ/ωρα, κανει πολυ ζεστη και δεν δουλευει τι aircondition. Τι κανεις"
Απαντα ο φουκαρας "ανοιγω το παραθυρο"
"Ωραια" λεει ο πρυτανης, "πες μου τωρα"
1. Ποσα κυβικα αερα το λεπτο θα μπανουν στο βαγονι
2. Ποσο θα μειωθει η ταχυτητα του τρενου
3. Ποσο θα αυξηθει η καταναλωση της μηχανης
"Δεν ξερω" απανταει ο φοιτητης"
"ΚΟΠΗΚΕΣ, του χρονου ξανα" του λεει ο πρυτανης

Παει ο δευτερος, του ξανακανει την ερωτηση,
"θα βγαλω το σακακι μου" λεει εκεινος,
"Ωραια" λεει ο πρυτανης, "αλλα ακομη ζεσταινεσαι"
"Ε, θα βγαλω και το πουκαμισο"

Για να μην μακρυγορω, και αφου ο φοιτητης την εχει γλυτωσει οπως παει να φανει....
..........
............"Ε, τι να κανω θα βγαλω και το βρακι μου", συνεχιζει ο φοιτητης

"μπραβο" λεει ο πρυτανης, "Τωρα ομως υπαρχει τι εξης θεμα. Μες το βαγονι υπαρχει ενας κ@βλωμενος αραπης. Τι θα κανεις τωρα?"

"κοιταξτε" απαντα ο φοιτητης. "επειδη ειναι η τριτη χρονια που προσπαθω να παρω πτυχιο, ας με πηδηξουν και ολοι στο τρενο, το παραθυρο ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ!!!!!!!"