Ανεμιστηρες οροφης

yan73

Senior Member
25 September 2007
638
Παρακαλω τα φωτα σας...

Ψαχνω για ανεμιστηρα οροφης με βασικο κριτηριο να ειναι αθορυβος(...να μην ενοχλει στις ταινιες :ears: )
Αυτο λογικα συνεπαγεται μεγαλο μηκος (πανω απο 1.05εκ) και μικρο αριθμο πτερυγιων (3 πχ), σωστα;

Βρηκα καποιες αναφορες για Westinghouse, εχει κανεις εμπειρια ή να προτεινει κατι με κοστος απο 80-120 ευρω;
Kαποιοι Primo που ειδα ειναι Κινεζικοι;

Κατι αλλους κλασσικους μικρους εχω εγω απο αυτους που γιριζουν τους γνωστους νομιζω IQ swift λεει ή κατι τετοιο παντος ο πατροπαραδοτος ανεμιστηρας ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος μεχρι και σημερα για εμενα να διωχνεις τα κουνουπια...-bye-

Για το praktiker συμφωνώ κι εγώ.
Αλλά οσο για τον θόρυβο που λές,είναι υπαρκτός ακόμα και με 3 πτερύγια..
Θα πρέπει να το δουλεύεις στην μικρότερη ταχύτητα για να μπορείς να πείς οτι είναι υποφερτός,ιδίως κατα την θέαση ταινιών.

Εγω τους μονους που εχω βρει και μου αρεσουν ειναι αυτοι εδω αλλα ειναι ακριβοι ρε γμτ...
Απο design βεβαια και μοτερ ειναι super.

Εχει κανεις κανενα αλλο λινκ να προτεινει, γιατι μαλλον θα το προχωρησω φετος σε ολα τα δωματια.

Απο εμπειρια να σου πω οτι οσο καλη κατασκευη και να ειναι ο ανεμηστηρας για να ειναι αθορυβος παιζει μεγαλο ρολο η στερεωση και η πρσοχη κατα την τοποθετηση. Το σημαντικο ειναι να ειναι σωστα ζυγιασμενος. Για παραδειγμα ενας φτηνος κινεζικος (που εχει ενα πολυ ωραιο συστημα που κρεμιεται απο ενα χοντρο λαστιχο) κανει πολυ λιγοτερο θορυβο απο τον καλο και ακριβο Γερμανικο. Αυτα στο εξοχικο...

Εγω τους μονους που εχω βρει και μου αρεσουν ειναι αυτοι εδω αλλα ειναι ακριβοι ρε γμτ...
Απο design βεβαια και μοτερ ειναι super.

Εχει κανεις κανενα αλλο λινκ να προτεινει, γιατι μαλλον θα το προχωρησω φετος σε ολα τα δωματια.

Τους ειδα κι εγω αλλα ξεφευγουν πολυ ρε γμτ...τελος παντων ανεβασα το μπατζετ στα 150 και παραγγειλα αυτον απο Γερμανια (Ebay.de). Θα επανελθω με εντυπωσεις.

Για μενα ειναι επικινδυνοι,και ειχα για μερικα χρονια εναν,πρεπει να προσεχεις την ωρα λειτουργιας μην σηκωσεις οτιδηποτε στο υψος των πτερυγιων.Αν ο χωρος εχει υψος περι τα 2.5-2.8 μετρα καλλιτερα απεφυγε τον.Συνεβη σε γειτονα μου περιστατικο και γλυτωσαν απο θαυμα.Βαλε καποιον επιδαπεδιο