ANGOLA

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
Επειδή υπάρχει προοπτική να φύγω προς τον τόπο αυτό λόγω δουλειάς για διάστημα άνω του ενός έτους, έχει κάποιο μέλος εμπειρία από τη συγκεκριμένη χώρα? Πρόκειται να μείνω στη Λουάντα και απ ότι με ενημέρωσαν θα είναι μια ζωή ξενοδοχείου-δουλειάς και το αντίστροφο. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα όμως με ανησυχεί το θέμα όπου δεν υπάρχει στην ουσία πρεσβεία στη χώρα οργανωμένη. Εμπειρίες κανείς?
 
Όπου δεν υπάρχει Ελληνική πρεσβεία, συνήθως εξυπηρετούμαστε από κάποια πρεσβεία άλλης Ευρωπαϊκής χώρας.
Στην Ινδία (τουλάχιστον κάποτε, τώρα δεν γνωρίζω) από τη Γαλλική.
Ρώτησες στο ΥπΕξ να σου πούνε?
 
Άμισθο Προξενείο Luanda
Δ/νση: Av. 4 de Feveiro 82, 2 o Andar, Apt. 1, Zip Code 2177, Luanda
Τηλ.: (00244) 2396852
Fax: (00244) 2396171
Επίτιμος Πρόξενος: Γεώργιος Ντουσόπουλος
 
Larry έχω δει ότι υπαγόμαστε στην πρεσβεία του Κονγκό. Απλώς σκέφτομαι σε περίπτωση προβλήματος τι γίνεται σε τέτοιες χώρες. ..
 
Στην πρεσβεία του Κονγκό ή στην πρεσβεία στο Κονγκό?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

OK το διευκρίνησα...
Καλά όμως, αν προκύψει πρόβλημα απλά τρέχεις στην κοντινότερη πρεσβεία κράτους της Ε.Ε.
Θα σε καλύψουν σίγουρα.
 
Κολλητός μου επέστρεψε πριν απο ένα μήνα,δούλευε σε εταιρία Πορτογαλλικών συμφερόντων,αναψυκτικά έφτιαχναν.Πολλά λεφτά,καλά πέρασε,αλλά επέστρεψε,αν δεν κάνω λάθος έμεινε δύο χρόνια.Αν θες σου δίνω στοιχεία επικοινωνίας να σε κατατοπίσει.