Ανιχνευτής Μετάλλων

vout

Senior Member
1 July 2007
323
Πειραιας
Καλησπερα σας,
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ανιχνευτή μετάλλων αξιόπιστο και οικονομικό?
(Τον θέλω για ν' ανιχνεύω ενεργά καλώδια ρεύματος μέσα στο τοίχο για ν' αποφύγω δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο για μένα όσο και για το εργαλείο διάτρησης)
Ευχαριστώ.

Εχει και η Bosch και η Blackndecker.

H πρωτη εχει και ενα ακριβοτερο γυσρω στα 80-9ο ευρω μοντελο το οποιο υποτιθεται ψαχνει σε πιο κλειστη γωνια. Κανει ζουμ οπως λεει.
Τα υπολοιπα κυμαινονται απο 35-50 ευρω.

Τι να σου πω...Εγω παντως που ειχα ενα της πλακας διαφημιστικο απο εταιρια με καλωδια δουλευε μια χαρα.

Απάντηση: Re: Ανιχνευτής Μετάλλων

Τι να σου πω...Εγω παντως που ειχα ενα της πλακας διαφημιστικο απο εταιρια με καλωδια δουλευε μια χαρα.

Μπορεις να μου πεις το μοντελο που εχεις?

Αυτο νομιζω ειναι το ακριβο μοντελο της Bosch.
Υπάρχει περίπτωση τα φθηνότερα να έχουν καλύτερα αποτελέσματα?
Αυτό έχει γύρω στα 70 ευρώ.
Εχεις δοκιμάσει κάποιο να μου προτείνεις?

Το ακριβότερο δεν είναι και το καλύτερο πάντα, μου είχε δώσει ένα Bosch ο θείος μου και μου έσπασε τα νεύρα, μια δούλευε μια όχι...

Το ακριβότερο δεν είναι και το καλύτερο πάντα, μου είχε δώσει ένα Bosch ο θείος μου και μου έσπασε τα νεύρα, μια δούλευε μια όχι...

Δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σου γι'αυτο ψαχνω για δοκιμασμενες λυσεις.

Αν θυμαμαι καλα το δικο μου ηταν της Hager, αλλα ηταν διαφημιστικο, μου το ειχαν δωσει.

Re: Απάντηση: Re: Ανιχνευτής Μετάλλων

Υπάρχει περίπτωση τα φθηνότερα να έχουν καλύτερα αποτελέσματα?
Αυτό έχει γύρω στα 70 ευρώ.
Εχεις δοκιμάσει κάποιο να μου προτείνεις?

Εγω πηρα της μπλακεντεκερ.

Ενα μοντελο εχουν μονο με 35. Αλλα να σου πω οτι ειναι ακριβειας δεν ειναι . Θελει να το " μαθεις " .

Τα μεταλλα παντως τα πετυχαινει ολα. Στα ρευματα θελει λιγη δουλιτσα.

εχω το ακριβο τις bosh αλλα αν ψαχνεις για ακριβεια δεν κανει δυσκολα ξεχωριζει την κατευθυνση των καλωδιων

Εγω πηρα της μπλακεντεκερ.

Ενα μοντελο εχουν μονο με 35. Αλλα να σου πω οτι ειναι ακριβειας δεν ειναι . Θελει να το " μαθεις " .
Τα μεταλλα παντως τα πετυχαινει ολα. Στα ρευματα θελει λιγη δουλιτσα.

Μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος´δηλαδη αν το μαθεις θα εχεις ακριβεια?
Μπορεις να αναλυσης και την διαδικασια εκμαθισης?

εχω το ακριβο τις bosh αλλα αν ψαχνεις για ακριβεια δεν κανει δυσκολα ξεχωριζει την κατευθυνση των καλωδιων

Με ενδιαφερει η ακριβεια.