Anna Netrebko

Πιστεύω ότι καλύτερος τίτλος θα ήταν "Ρωσίδες άρρωστες" αναλογικά με το παλιότερο "Σουηδέζες...":flipout:

Καραγουστάρω κιόλας που τα σχόλια στη κλασική ξεπέρασαν τη λεπτή κόκκινη γραμμή και επικεντρώνονται πλέον σε ανατομικο/κατασκευαστικό επίπεδο...:D

Καλό μας καλοκαίρι!!!!

Συμφωνώ με τον Μουκ.
Σπύρο ,καλή η προσπάθεια πραγματικά.:SFGSFGSF:
Πάντως φαίνεται πως είναι μεγαλωμένη με γαλλικά και πιάνο.

Καμμιά θεά κατεστραμένη αλκοολική σολίστρια ξέρουμε;

Συμφωνώ με τον Μουκ.
Σπύρο ,καλή η προσπάθεια πραγματικά.:SFGSFGSF:
Πάντως φαίνεται πως είναι μεγαλωμένη με γαλλικά και πιάνο.

Καμμιά θεά κατεστραμένη αλκοολική σολίστρια ξέρουμε;

Με συγχωρείς αλλά οι "κλασσικοί" έχουν ανοίξει τον δρόμο της αυτο-καταστροφής αιώνες πριν τον διαβούν οι ροκάδες, έτσι..? Τι μανιοκαταθλίψεις, τι πρέζες, από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω...:flipout:

Απάντηση: Re: Anna Netrebko

Με συγχωρείς αλλά οι "κλασσικοί" έχουν ανοίξει τον δρόμο της αυτο-καταστροφής αιώνες πριν τον διαβούν οι ροκάδες, έτσι..? Τι μανιοκαταθλίψεις, τι πρέζες, από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω...:flipout:

Σωστότατος.:grinning-smiley-043
Mάλιστα ο μεγάλος πιανίστας Alfred Cortot έλεγε πώς όταν ερμηνεύει Σοπέν ήθελε να μεταδίδει την αίσθηση οπίου και αψεντιού που μετέδιδε η μουσική του.;)

Συμφωνώ και με τους δύο.
Αλλά εγώ μίλησα για γυναίκες "κλασικές" παίκτριες τελειωμένες.
Και δεν βλέπω φως.

Βέβαια από την άλλη και σύμφωνα με τον δημιουργό του αριστουργήματος του παγκόσμιου κινηματογράφου "Γρανίτα από λεμόνι Νο2" οι πιο καυτές δασκάλες, είναι αυτές του πιάνου.
Αλλά αυτό δεν σώζει την κατάσταση.

Συμφωνώ και με τους δύο.
Αλλά εγώ μίλησα για γυναίκες "κλασικές" παίκτριες τελειωμένες.
Και δεν βλέπω φως.

Βέβαια από την άλλη και σύμφωνα με τον δημιουργό του αριστουργήματος του παγκόσμιου κινηματογράφου "Γρανίτα από λεμόνι Νο2" οι πιο καυτές δασκάλες, είναι αυτές του πιάνου.
Αλλά αυτό δεν σώζει την κατάσταση.

Εχεις πάρει ποτέ ´πόζα´τσέλλο ανάμεσα σε ´συντηρητική´μαύρη μίντι φούστα??
Χάνεις.;)

Tην Ingrid Jacoby την γνωρίζετε; Πιο μελαγχολική φωτογραφία ερμηνευτή στο εξώφυλλο του δίσκου του δεν έχω δει. Συνήθως βγαίνουν με χαμόγελο cheese...

01102.jpg

Tην Ingrid Jacoby την γνωρίζετε; Πιο μελαγχολική φωτογραφία ερμηνευτή στο εξώφυλλο του δίσκου του δεν έχω δει. Συνήθως βγαίνουν με χαμόγελο cheese...

01102.jpg

ψήνομαι για το βινυλιάκι τούτο! Τζιμάκο μέσα?

Ο μέγας Man Ray φρόντισε για ωραίες "κλασσικές" εικόνες Μανωλάκο και στάσεις τσέλου Σπύρο...

ΜcZab ωραία η φώτο αλλά η πιο κάτω...
Εάν είναι αληθινή σολίστρια ,υπόσχομαι ότι τα επόμενα 10 cd μου θα είναι προτάσεις του Δαμιανιού, του Σπύρου και του Λύμπε.
Έξοχη.
Ζημιά.

ΜcZab ωραία η φώτο αλλά η πιο κάτω...
Εάν είναι αληθινή σολίστρια ,υπόσχομαι ότι τα επόμενα 10 cd μου θα είναι προτάσεις του Δαμιανιού, του Σπύρου και του Λύμπε.
Έξοχη.
Ζημιά.

τώρα θα με βάλεις να ψάχνω;;... :flipout: :flipout:

Προς απογοήτευση όλων μας, δεν θ' ακούσουμε ερμηνείες από την κοπελιά που κρατά το τσέλο. Το μόνο που βρήκα είναι οτι η φωτογραφία ονομάζεται "Η Τέρε και το τσέλο", και έχει βραβευθεί σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες... :nounder:

Άγνωστη καλλιτέχνις του violoncello σε ανάπαυλα μετά από μια δυναμική εκτέλεση της ζίγκ(gigue) της τρίτης suite του Βach...
tere-cello.jpg

Να ψήσουμε τη Τέρε να γίνει... καλλιτέχνις:idea:

...έτσι κι αλλιώς είναι μη αναστρέψιμο αυτό που μας συμβαίνει μετά το ανέβασμα της συγκεκριμένης φωτό.

Σπύροοοοο έχεις χρόνο?