ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17 June 2006
3,032
Κατόπιν εκδήλωσης επανειλημμένου ενδιαφέροντος από μέλη που διαμένουν στην συμπρωτεύουσα για ρύθμιση των συσκευών τους (τηλεοράσεις-προβολείς) , τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις ρυθμίσεις αυτές στην Αθήνα, την Πέμπτη 22/03 έως την Κυριακή 25/03 θα ανεβω στην Θεσ/νίκη για κάποια προγραμματισμένα ραντεβού.
Αν καποιοι αλλοι "Βορειοι" συμφορουμιτες, επιθυμουν ρυθμιση του προβολέα ή της TV ας μου αποστείλουν πμ ή τηλέφωνο στο ώστε να τους συμπεριλαβω στο προγραμμα μου..

Κατόπιν εκδήλωσης επανειλημμένου ενδιαφέροντος από μέλη που διαμένουν στην συμπρωτεύουσα για ρύθμιση των συσκευών τους (τηλεοράσεις-προβολείς) , τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις ρυθμίσεις αυτές στην Αθήνα, την Πέμπτη 22/03 έως την Κυριακή 25/03 θα ανεβω στην Θεσ/νίκη για κάποια προγραμματισμένα ραντεβού.
Αν καποιοι αλλοι "Βορειοι" συμφορουμιτες, επιθυμουν ρυθμιση του προβολέα ή της TV ας μου αποστείλουν πμ ή τηλέφωνο στο ώστε να τους συμπεριλαβω στο προγραμμα μου..

Kalo taxidi sou ehomai kai na peraseis kala..

PROSOXI.!!!!! DEN FEYGEIS AN DEN EXEIS OLOKLIROSEIS TIS YPOXREOSEIS SOU STIN ATHINA!!!!

Eimai ikanos na se apagago....

Επειδη εκπληρωσε τις υποχρεωσεις του (με επιτυχια 101%) απο εμενα ειναι ελευθερος.....

Ανέβηκε!! Το πρωί.
Ήρθε στο μαγαζί, ήπιαμε καφέ, τα είπαμε ένα χεράκι, φάγαμε το μεσημέρι, πήγε για μια ρύθμιση και θα έρθει σε λίγη ώρα να παίξουμε με τα προβολάκια και τα HD και μετά θα πάμε να φάμε.
Και αύριο πάλι στον αγώνα.

Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανέβηκε!! Το πρωί.
Ήρθε στο μαγαζί, ήπιαμε καφέ, τα είπαμε ένα χεράκι, φάγαμε το μεσημέρι, πήγε για μια ρύθμιση και θα έρθει σε λίγη ώρα να παίξουμε με τα προβολάκια και τα HD και μετά θα πάμε να φάμε.
Και αύριο πάλι στον αγώνα.
…ρε Μιχάλη πάλι στα δύσκολα τον βάλατε το Μανώλη ;)

Όταν λες καφέ…ΠΟΣΟΥΣ ΗΠΙΕ ο ΚΑΣΤΡΟ ? :flipout: :flipout: :flipout:

Καλή Συνέχεια -bye-

Λοιπόν παιδιά ο Μανώλης αναχώρησε πριν λίγο για κάτω.
Επιστρέφει στην Αθήνα και θα τον έχετε σύντομα κοντά σας πάλι.
Τον ταλαιπωρήσαμε λίγο εμείς και τώρα η σειρά σας.

Μανώλη σ´ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με εμάς τους βλαμμένους εδώ.
Θα τα ξαναπούμε πάλι.

Θα τα ξαναπειτε, μονον αν μου πει οτι περασε καλα!
Μιχαλη, του ειπες που να σταματησει ? (Καραβομυλος)

Δεν χρειάζεται να σταματήσει πουθενά πλέον.
Τον πήγα σε ένα δικό μας μαγαζάκι κυριλέ με καλά ψαρικά.
Άλλη φορα ο καραβόμυλος.
Το ανα πέρασε καλά θα σας το πει ο ίδιος. Ελπίζω ότι πέρασε καλούτσικα.
Δεν του βγάλαμε το λάδι τόσο όσο θα έπρεπε!!!!

Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λοιπόν παιδιά ο Μανώλης αναχώρησε πριν λίγο για κάτω.
Επιστρέφει στην Αθήνα και θα τον έχετε σύντομα κοντά σας πάλι.
Τον ταλαιπωρήσαμε λίγο εμείς και τώρα η σειρά σας.

Μανώλη σ´ευχαριστούμε που ασχολήθηκες με εμάς τους βλαμμένους εδώ.
Θα τα ξαναπούμε πάλι.

…κατάλαβα…θα αργήσει…και τον περιμένουν κιόλας ;) -bye-

Μετά από τέσσερις ημέρες στους δρόμους και πάνω από 1500 χλμ επέστρεψα στα πάτρια εδάφη. Δεν μπόρεσα να δω όλους τους φίλους μια και ο χρόνος ήταν αρκετά περιορισμένος. Δε πειράζει όμως μια και θα κάνω πάλι μια εξόρμηση.
Όλες αυτές τις ημέρες ούτε μια στιγμή δεν ένιωσα μόνος ή εάν θέλετε ξένος σε μια άλλη πόλη χάρη στους φίλους που συνάντησα εκεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μιχάλη Μελίδη(τέλειος οικοδεσπότης), Μάριο Τσιριγώτη, Nix, Κώστα Ποτακίδη, Μάκη Ευμορφόπουλο, Κρυωνά Νίκο, Αλέξη Τρυφωνίδη και όλους τους φίλους που συνάντησα εκεί.
Κύριοι, για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ.

Δεν του βγάλαμε το λάδι τόσο όσο θα έπρεπε!!!!

Αυτό ξαναπέστο... Μου ήρθε πρωί (είχα ξεχάσει και την αλλαγή ώρας) και μεχρι να επιδράσει η καφείνη και να ανοίξει το μάτι για τα καλά τελειώσε το calibration..

Δουλειά έγινε πάντως..-bye-