Ανοιχτο σεμιναριο επεξεργασιας ξυλου!!!!!!!

Πάλι εγώ θα κάνω το γκρινιάρη τώρα αλλά δεν αντέχω, θα το πώ.
Έγινε μια αξιέπαινη προσπάθεια απ´ τον Αχιλλέα, πήγατε παρακολουθήσατε το σεμινάριο, κι ενώ όλοι εμείς περιπένουμε κάποιες εντυπώσεις, κάποιες φωτογραφίες, κάτι σχετικό τέλος πάντων και η μόνη φωτογραφία πιυ βρήκατε να ποστάρεται είναι απ´ τη ταβέρνα και τη μασαμπούκα;
:nounder:

Re: Απάντηση: Ανοιχτο σεμιναριο επεξεργασιας ξυλου!!!!!!!

Πάλι εγώ θα κάνω το γκρινιάρη τώρα αλλά δεν αντέχω, θα το πώ.
Έγινε μια αξιέπαινη προσπάθεια απ´ τον Αχιλλέα, πήγατε παρακολουθήσατε το σεμινάριο, κι ενώ όλοι εμείς περιπένουμε κάποιες εντυπώσεις, κάποιες φωτογραφίες, κάτι σχετικό τέλος πάντων και η μόνη φωτογραφία πιυ βρήκατε να ποστάρεται είναι απ´ τη ταβέρνα και τη μασαμπούκα;
:nounder:

Ας είχες έρθει για να μη γκρινιάξεις εκ των υστέρων. :BDGBGDB55:

Αχιλλέα σε ευχαριστούμε πολύ και συγχαρητήρια για το χώρο, την προσπάθεια και κυρίως το ήθος.

Να χαίρεσαι και τον πατέρα σου τον υπερμάστορα στα όλα του! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανοιχτο σεμιναριο επεξεργασιας ξυλου!!!!!!!

Ας είχες έρθει για να μη γκρινιάξεις εκ των υστέρων. :BDGBGDB55:

Αν δεν έτρεχα στα νοσοκομεία (όχι για μένα ευτυχώς) θα είχα έρθει σίγουρα. Εσείς καλοπερνάγατε κι εγώ ήμουν στο Ωνάσειο.

Καλησπέρα σε όλους. Αν μαζευόμαστε άτομα μπορεί να ξαναγίνει Κυριακή 4 Αυγούστου ή και άλλη μέρα κατόπιν συνεννόησης. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας σχολιάζει από κάτω (μπορεί να προτείνει και μέρα)
76c7db1c0d900c54f33059a596101e03.jpg

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk