Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD!

Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

Αν μεχρι αυριο εχω στα χερια μου τον vw200(τον αναμενω απο ωρα σε ωρα εδω και μια εβδομαδα!) Θα ερθω και εγω.Απλα βαλτε μου ενα ερωτηματικο στη συμμετοχη μου.

ps)δε θελω συνδεση με lumagen για ευνοητους λογους!

Φιλικα, Θανος

Παιδιά χωράω και εγώ????? Αν ναι ...μέσα!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

μεσα φυσικα θα τα πουμε απο κοντα

Re: Απάντηση: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

Γευση απο τον JVC και απο τον lumagen θα παρουμε. Μετα απο αυτα (ή κατα τη διαρκεια) θα γευτουμε τιποτα????:popcorn::food-smiley-005:
:flipout::flipout::flipout:

θα εχω φροντισει εγω.....εχεις παραπονο??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100

θα εχω φροντισει εγω.....εχεις παραπονο??

Αφου κανονιζεις εσυ αγορι μου ειμαι ησυχος!!!!!!!!:Banane0:
:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

Ισκ..Τώρα το είδα..

Μέσα !

Υ.Γ. Εγώ τί να φέρω ???

φερε εσυ τα υπολοιπα

30 κρουασαν
κοντοσουβλι,ρακι μελι γραβιερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100

φερε εσυ τα υπολοιπα

30 κρουασαν
κοντοσουβλι,ρακι μελι γραβιερα

Δύο χέρια έχω βρε Λάρυ όχι οχτώ..:ADFAD2:

Εννοούσα καμμιά μηχανή,καμμιά βιντεοκάμερα,κανένα πλέιερ.

Τεσπα ξέρω τί θα φέρω.:Banane0:

Απάντηση: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

Ισκ..Τώρα το είδα..

Μέσα !

Υ.Γ. Εγώ τί να φέρω ???
Καλά όπου πανηγύρι και χαρά μέσα είσαι . :flipout:

Μακάρι ν μπορούσα κι εγώ . Πράγματι πρόκειται για μια άκρος ενδιαφέρουσα παρουσίαση . Καλά να περάσετε παιδιά -bye-

Αν μεχρι αυριο εχω στα χερια μου τον vw200(τον αναμενω απο ωρα σε ωρα εδω και μια εβδομαδα!) Θα ερθω και εγω.Απλα βαλτε μου ενα ερωτηματικο στη συμμετοχη μου.

Φιλικα, Θανος

Ευχαριστούμε Θάνο για την προσφορά σου και καλορίζικος να είναι.

Ακόμα πάντως και αν δεν τον παραλάβεις αύριο, θα κανονίσουμε οπωσδήποτε μια επίσκεψη από τον χώρο σου...:D

Εννοείται κατόπιν πρόσκλησης σου...:o

Καλά όπου πανηγύρι και χαρά μέσα είσαι . :flipout:

Μακάρι ν μπορούσα κι εγώ . Πράγματι πρόκειται για μια άκρος ενδιαφέρουσα παρουσίαση . Καλά να περάσετε παιδιά -bye-

Αφού δεν έχω δικό μου προβολέα κυνηγάω τους ξένους ..

Τι να κάμω ο δόλιος ?:HTEHETH63:

Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD !

Η λιστα του Σιντλερ συνεχίζει και μεγαλώνει::D

1) Larry
2) Μιχάλης Κορ.
3) Δημ. Δημητρακούδης
4) Αλέξης
5) Mr. Rebelos
6) Γιάννης Σπύρου
7) Τάκης Πετρόπουλος
8) Phantom
9) Τασος Οικονόμου
10) Νικος Μπαβιολης
11) Browser
12) Βασιλης Σωκρατιδης
13) Eki_65
14) DimA
15) GeonX
16) Νικολας Αποστολιδης
17) Γιαννης Νανοπουλος
18) Kosh
19) Λάκης
20) gregory.a
21) route66
22) geodengr
23) Dion999
24) Dimitris Ioannou

Απάντηση: Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

Φιλικα, Θανος

-Αμάν!!!
Ρε Θάνο, πώς μας την αμολάς έτσι.... Καλά, πάρτον εσύ και μήν σε μοιάζει... Όταν τον συνδέσουμε θα σε βγάλουμε έξω να μήν βλέπεις...
icon10.gif

Ποιανού είναι ρε παιδιά αυτός ο Lumagen? :BDGBGDB55: Και έχει τα τελευταία (σωστά) firmware περασμένα? :drummer:
-bye-

Απάντηση: Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

Ποιανού είναι ρε παιδιά αυτός ο Lumagen? :BDGBGDB55: Και έχει τα τελευταία (σωστά) firmware περασμένα? :drummer:
-bye-

Είσαι εσύ μια ποντικομαμή.....
icon10.gif
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD 100!

-Αμάν!!!
Ρε Θάνο, πώς μας την αμολάς έτσι.... Καλά, πάρτον εσύ και μήν σε μοιάζει... Όταν τον συνδέσουμε θα σε βγάλουμε έξω να μήν βλέπεις...
icon10.gif

:flipout::flipout:

(το θεμα ειναι οτι ουτε εγω τον εχω ακομα δει να παιζει!Τον συγκεκριμενο προτζεκτορα τον παρηγγειλα χωρις καν να τον δω και μονο με βαση το τεστ που του εκανε γνωστο περιοδικο)

ps)Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι καθυστερει η παραδοση του? Απο γνωστη αλυσιδα τον εχω παραγγειλει αλλα αρχιζω και "κουραζομαι" με την αναμονη...Ειναι σε ελλειψη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JVC-HD

:flipout::flipout:

(το θεμα ειναι οτι ουτε εγω τον εχω ακομα δει να παιζει!Τον συγκεκριμενο προτζεκτορα τον παρηγγειλα χωρις καν να τον δω και μονο με βαση το τεστ που του εκανε γνωστο περιοδικο)

ps)Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι καθυστερει η παραδοση του? Απο γνωστη αλυσιδα τον εχω παραγγειλει αλλα αρχιζω και "κουραζομαι" με την αναμονη...Ειναι σε ελλειψη?

Εγώ τον έχω δεί να παίζει αλλά προτιμούσα να είμαι στη θέση σου, που δεν τον έχεις δεί...
icon10.gif

Τώρα για την καθυστέρηση σε καταλαβαίνω... Όταν αγοράζεις όμως ένα τέτοιο μηχάνημα αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, μην φανταστείς οτι φέρνουν και πάρα πολλά, είναι ακριβά κομάτια και προσέχουν πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ανοικτή παρουσιαση του Lumagen Radiance XD και του JV

Εγώ τον έχω δεί να παίζει αλλά προτιμούσα να είμαι στη θέση σου, που δεν τον έχεις δεί...
icon10.gif

Τώρα για την καθυστέρηση σε καταλαβαίνω... Όταν αγοράζεις όμως ένα τέτοιο μηχάνημα αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, μην φανταστείς οτι φέρνουν και πάρα πολλά, είναι ακριβά κομάτια και προσέχουν πολύ.

Και εγω το φανταστηκα οτι μαλον τον φερνουν με τα ποδια απο καμια Γερμανια...το κακο ειναι οτι προβλεπεται ασχημος καιρος και πολλα χιονια σε ολη την Ελλαδα και ανησυχω!

ps)Παντως πριν 10-15 χρονια προτζεκτορες με την ιδια τιμη(και παραπανω) ηταν ετοιμοπαραδοτοι! Μυστηρια πραγματα!

H προετοιμασία, Day one!
icon10.gif

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_1993.JPG
    IMG_1993.JPG
    169.2 KB · Views: 56