Παιδιά χωράω και εγώ????? Αν ναι ...μέσα!
Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Γευση απο τον JVC και απο τον lumagen θα παρουμε. Μετα απο αυτα (ή κατα τη διαρκεια) θα γευτουμε τιποτα????opcorn::food-smiley-005:
![]()
θα εχω φροντισει εγω.....εχεις παραπονο??
Ισκ..Τώρα το είδα..
Μέσα !
Υ.Γ. Εγώ τί να φέρω ???
φερε εσυ τα υπολοιπα
30 κρουασαν
κοντοσουβλι,ρακι μελι γραβιερα
Καλά όπου πανηγύρι και χαρά μέσα είσαι .Ισκ..Τώρα το είδα..
Μέσα !
Υ.Γ. Εγώ τί να φέρω ???
Αν μεχρι αυριο εχω στα χερια μου τον vw200(τον αναμενω απο ωρα σε ωρα εδω και μια εβδομαδα!) Θα ερθω και εγω.Απλα βαλτε μου ενα ερωτηματικο στη συμμετοχη μου.
ps)δε θελω συνδεση με lumagen για ευνοητους λογους!
Φιλικα, Θανος
Καλά όπου πανηγύρι και χαρά μέσα είσαι .
Μακάρι ν μπορούσα κι εγώ . Πράγματι πρόκειται για μια άκρος ενδιαφέρουσα παρουσίαση . Καλά να περάσετε παιδιά![]()
Αν μεχρι αυριο εχω στα χερια μου τον vw200(τον αναμενω απο ωρα σε ωρα εδω και μια εβδομαδα!) Θα ερθω και εγω.Απλα βαλτε μου ενα ερωτηματικο στη συμμετοχη μου.
ps)δε θελω συνδεση με lumagen για ευνοητους λογους!
Φιλικα, Θανος
Ποιανού είναι ρε παιδιά αυτός ο Lumagen? :BDGBGDB55: Και έχει τα τελευταία (σωστά) firmware περασμένα? :drummer:
![]()
-Αμάν!!!
Ρε Θάνο, πώς μας την αμολάς έτσι.... Καλά, πάρτον εσύ και μήν σε μοιάζει... Όταν τον συνδέσουμε θα σε βγάλουμε έξω να μήν βλέπεις...![]()
![]()
(το θεμα ειναι οτι ουτε εγω τον εχω ακομα δει να παιζει!Τον συγκεκριμενο προτζεκτορα τον παρηγγειλα χωρις καν να τον δω και μονο με βαση το τεστ που του εκανε γνωστο περιοδικο)
ps)Γνωριζει καποιος να μου πει γιατι καθυστερει η παραδοση του? Απο γνωστη αλυσιδα τον εχω παραγγειλει αλλα αρχιζω και "κουραζομαι" με την αναμονη...Ειναι σε ελλειψη?
Εγώ τον έχω δεί να παίζει αλλά προτιμούσα να είμαι στη θέση σου, που δεν τον έχεις δεί...![]()
Τώρα για την καθυστέρηση σε καταλαβαίνω... Όταν αγοράζεις όμως ένα τέτοιο μηχάνημα αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, μην φανταστείς οτι φέρνουν και πάρα πολλά, είναι ακριβά κομάτια και προσέχουν πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.