«Ανοιξαν ομαδόν πυρ εναντίον μου, σημαδεύοντας στο ψαχνό»

Οσο για το πρόσωπό μου, είναι απόλυτη πεποίθησή μου και σίγουρα χιλιάδων άλλων σκεπτόμενων ανθρώπων πως τη ζημιά που προξενεί στο κοινωνικό σύνολο ένας λαμπερός τηλεπαρουσιαστής σ' ένα και μόνο δελτίο ειδήσεων (των 8 κατά προτίμηση) εγώ δεν θα καταφέρω 10 ζωές να μου χαρίσουν.

Τι ζημιά θα μπορούσα να προξενήσω με ένα λιανοντούφεκο; Δεν το έχω στρέψει ποτέ σε κορμί ανθρώπου, πόσο μάλλον στο μυαλό του.

Πάντως σε αυτά έχει απόλυτο δίκιο...ναι είναι ένας καταδικασμένος κακοποιός και ίσως η άποψή του για κάποιους δεν έχει και τόση βαρύτητα. Και τότε ποιανού έχει? Του αθώου ελληνικού κράτους ή της "γλυκούλας" αστυνομίας που πολύ εύκολα φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει...πάνε πχ να βγάλουνε ψυχοπαθή τώρα τον Κορκονέα που πυροβόλησε το παιδί. Εγώ δεν θα πω καν ότι είναι ένοχος...ή ερωτησή μου είναι...αν ήταν τόσο αθώα η αστυνομία και το ελληνικό κράτος γιατί να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους όμορφα και ωραία και να παραδεχτούν το λάθος τους και να πληρώσουν? Το συγκεκριμένο περιστατικό που διάλεξα είναι εντελώς τυχαίο. Δεν θέλω να πάει εκεί η κουβέντα. Αλλά η ερώτηση μου είναι...ποιανού τελικά την άποψη να σεβαστώ? Όλοι την έχουν λερωμένη την φωλιά τους...φιλτράρισμα φιλαράκια σε όλες τις ειδήσεις και μόνο φιλτράρισμα...

...πάνε πχ να βγάλουνε ψυχοπαθή τώρα τον Κορκονέα που πυροβόλησε το παιδί...

Kαλά βέβαια αν το καλοσκεφτούμε λογικά... για να βγάλεις όπλο και να πυροβολήσεις ένα 15χρονο παιδί εν ψυχρώ επειδή "στην είπε".... δεν είναι δα και παράλογο το να είσαι ψυχοπαθής... Ψυχοπαθής δεν είναι αυτός που κάνει τούμπες και τραγουδάει, ψυχοπαθής είναι αυτός που σκέφτεται με άρρωστο τρόπο και ενεργεί εκτός λογικής, χωρίς να μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του..

Αυτό που θα είναι παράλογο και κατακριτέο είναι όχι η διάγνωσή του ως ψυχοπαθή, αλλά το να βρεθεί ελεύθερος στους δρόμους...

Last edited:
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΤΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ.

"...
Στις 14-4-09, απόγευμα γύρω στις 8 η ώρα στην είσοδο και εντός του οικισμού του Αλεποχωρίου, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο πάνω στον κεντρικό παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση το κέντρο του χωριού, μου έκλεισαν αιφνιδίως το δρόμο τρία αυτοκίνητα και ταυτόχρονα άλλα δύο κόλλησαν στο πίσω μέρος του δικού μου αυτοκινήτου.

Μεταξύ των πέντε συνολικά αυτοκινήτων υπήρχε ένα μαύρο AUDI Α4, ένα λευκό PEUGEOT RALLY και ένα ταξί του νομού Αττικής μάρκας OPEL.

Στο καθένα από τα αυτοκίνητα επέβαιναν τρία άτομα (σύνολο 15), όλοι με πολιτικά. Αστραπιαία και ταυτόχρονα πετάχτηκαν όλοι οι επιβαίνοντες έξω κρατώντας οι μεν οδηγοί των αυτοκινήτων υποπολυβόλα Η&Κ ΜΡ5 με διπλό γεμιστήρα και οι υπόλοιποι ημιαυτόματα πιστόλια τύπου GLOCK και Η&Κ U.S.Ρ.

Αμέσως αντιλήφθηκα πως έχω να κάνω με ένοπλους μισθοφόρους του ελληνικού κράτους που βγήκαν παγανιά διψασμένοι για αίμα.

Την ίδια στιγμή απ' τα δεξιά μου και μέσα από ένα αόρατο από τον κεντρικό δρόμο, στενό δρομάκι εμφανίσθηκε ένα άλλο αυτοκίνητο (με τον οδηγό να μένει εμβρόντητος από το σκηνικό που αντίκριζε) και σταμάτησε αναγκαστικά στην έξοδο του μικρού στενού. Χωρίς δεύτερη σκέψη έστριψα τέρμα δεξιά το τιμόνι και σανίδωσα το γκάζι.
..."

LOLOLOL Καλά ρε παιδιά... κανένα σχόλιο για τα παραπάνω ??? Ολα αυτά συμβαίνουν στα 1-2 δευτερόλεπτα που αντιλαμβάνεται οτι τον στρίμωξαν... Υπογράμισα το "χωρίς δεύτερη σκέψη", γιατί η "πρώτη" εμένα μου φάνηκε αρκετή...

Καλά, γιατί δεν του ζητάνε μια συγνώμη να μην παραπονιέται ?

¨...
Δύο από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Χρυσοχοΐδης και ο Πόλις Γεωργιάδης που ο καθένας μου στάθηκε με το δικό του τρόπο και τη στιγμή που τον χρειάστηκα, δίχως να προσδοκούν προσωπικά οφέλη παρά μόνο ενήργησαν έτσι όπως τους καλούσε η συνείδησή τους.
..."

Ααα, ολα κι όλα... Τίμια και ντόμπρα παλληκάρια... Ούτε ριξίματα, ούτε αδικίες... Δεν καταδέχονται ούτε ένα ευρώ απο τα λύτρα να πάρουν παραπάνω απ'όσα τους έταξε ο φίλος... Λεβέντικη στάση... Ααα...ολα κι όλα... Ουτε να του κανουν μαθήματα ηθικής για την ομηρία, τύπου "ρε συ τι σου έφταιξε ο άνθρωπος και του πηρες 10 χρόνια απ´την ζωή του κοψοχολιάζοντάς τον και απομακρύνοντάς τον απο την οικογένειά του, με το έτσι θέλω...", ούτε τίποτα... Ε, τι, ή είσαι παληκάρι ή δεν είσαι...

Last edited:
Ναι, ο Παλαιοκώστας δεν έχει σκοτώσει άνθρωπο-ακόμα. Και τα λεφτά από τις τράπεζες που ληστεύει πως τα παίρνει; Απειλώντας με το όπλο, όχι προσφέροντας άνθη στην ευηδή ταμία και ψιθυρίζοντας "είμαι ο Παλαιοκώστας". Και αν ο ταμίας αρνηθεί να του δώσει τα λεφτά, τι θα κάνει ο Ρομπέν των Χαζών; Θα υποκλιθεί και θα φύγει βεβαίως βεβαίως:flipout: Δεν υπάρχει περίπτωση να πυροβολήσει και να τραυματίσει άνθρωπο ( mon dieu!)

Όλοι αυτοί που τον έχουν βαφτίσει ήρωα, έχουν ζήσει ποτέ ληστεία τράπεζας λάιβ; Ούτε εγώ, δόξα τω θεώ. Γνώρισα όμως έναν που έχει ζήσει, και χρόνια μετά είχε εφιάλτες το βράδυ, γιατί ήρθε ένα παλιοτόμαρο, του έβαλε ένα περίστροφο στο κεφάλι και το παιδί δεν ήξερε αν θα ξαναέβλεπε τη γυναίκα του και το μωρό του. Αλλά ο ληστής είναι σεβαστός και ήρωας και εκτός των συμβατικών κανόνων της αστικής δημοκρατίας... ΜΗ ΧΑΣΩ!

Ενα παλιοτόμαρο είναι που δεν θέλει να δουλέψει και κλέβει τα λεφτά των άλλων. Δεν ισχύει εδώ τεκμήριο αθωότητας, καταδικάστηκε πολλές φορές. Η γνώμη του δεν αξίζει ούτε το χαρτί που είναι γραμμένη και όσοι κάθονται και τον ακούνε είναι τουλάχιστον γραφικοί. άκου "να γίνει σεβαστή η άποψη του φυγόδικου εγκληματία".