Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

Δημήτρης Δημητρακούδης

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Έχοντας ακόμα μια εβδομάδα Άνοιξης μπροστά μας, λέμε να οργανώσουμε ένα καφεδάκι, πριν πιάσουν για τα καλά οι ζέστες. :D

Έχουμε καιρό να τα πούμε, υπάρχουν και νέα μέλη της παρέας που δεν έχουμε γνωρίσει από κοντά, και γενικότερα να αφήσουμε τις λάμπες τον προβολέων να ξεκουραστούν λίγο ρε παιδί μου. :p

Προτείνω είτε την Παρασκευή που μας έρχεται (29/5) απόγευμα / βραδάκι, ή το Σάββατο (30/5).

Για μέρος μπορούμε να κινηθούμε στο γνωστό / κλασικό Verde (Παπάγου) ή όπου αλλού θέλετε.

Για να σας ακούσω..

Αν ειναι να γνωρίσω την οικιακή βοηθό του Μπίκου, μέσα! :p

Re: Απάντηση: Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

Τι Παρασκευή απόγευμα ρε συ....δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας....-bye-
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ (βασικά ότι δεν θα ακούμε δλδ) αλλά μετα συνειδητοποιήσα την απολαυση να μην ακουω τον Τακη και είπα ΟΚ, καλύτερα :p

Re: Απάντηση: Ανοιξιάτικος Καφές Προβολάκηδων!

.... Αληθεια ο Μπικος ποιος ειναι ?
Για admin σε βρίσκω παντελώς ανενημέρωτο :p

Gererally Μπικος.

(τωρα θα θες να πω και ποια ειναι η οικιακη του βοηθός φαντάζομαι :p)

Για admin σε βρίσκω παντελώς ανενημέρωτο :p

Gererally Μπικος.

(τωρα θα θες να πω και ποια ειναι η οικιακη του βοηθός φαντάζομαι :p)

Εσυ τι πινεις σημερα;

lucoZade-4?

:p

Last edited:
Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Μπίκος, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η οικιακή βοηθός του.

Πως έμεινα τόσο πίσω;

Ή μήπως πειραζόσαστε και εκτός αυτής της κατηγορίας; :p

Υ.Γ. Το ποτό του Ρούλη είναι τρέλα.. :D

Κανεις δεν ξερει ποια ειναι η οικιακη βοηθος του Μπαμπη.. εκτος απο τον Ρουλη.. που σημερα εχει "λιωσει"..

Ρε σεις πειτε ποιος ειναι ο Μπικος ??

μηπως να ανεβασουμε poll?

"Ποιος ειναι ο Μπικος? "

1) Ο ρουλης
2) ο κουλης
3) η οικιακη βοηθος του

Έχουμε καιρό να τα πούμε, υπάρχουν και νέα μέλη της παρέας που δεν έχουμε γνωρίσει από κοντά, και γενικότερα να αφήσουμε τις λάμπες τον προβολέων να ξεκουραστούν λίγο ρε παιδί μου. :p
.
Τις εργάσιμες ημέρες δυσκολεύομαι. Αν το κάνετε Σάββατο είμαι μέσα.

Αγαπητοί Ντίμη – Κούλη,

Ένα θα σας πω μόνο: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη και από την αμάθεια (déjà vu – κάποιος το έχει ξαναπεί αυτό εδώ μέσα νομίζω) :p

Οικιακή βοηθός Μπίκου = Η ‛’ουρά του’’ = Αυτός που τον αντικαθιστά στις μπηχτές του (με περίσσιο θράσος – χωρίς καν να γνωρίζει τον θιγόμενο) – καταλαβαίνει αυτός νομίζω…. :p

(déjà vu no.2 – κάποιον μου θυμίζω σήμερα… ξαφνικά έχω μία ‛πελώρια λαχτάρα’ ™ για καλώδια ρεύματος :p)

Μήπως πρέπει να παρεξηγηθώ τώρα?:silly:
Δεν θα απαντήσω εγώ για εσένα.

Για να βρεις το νόημα της ζωής απάντησε στο κάτωθι quiz:

1. Είσαι πάνω από 127 ετών;

2. Είσαι κάτοικος Τιμπουκτού;

3. Αντιπροσωπεύεις καλώδια ρεύματος που συνεργάζονται καλά με αναμορφικούς φακούς προβολέων;

Αποτελέσματα (κανονικά διαβάζονται ανάποδα στα περιοδικά οπότε όσοι έχουν οθόνη με δυνατότητα tilt προτείνω άμεση περιστροφή κατά 180 μοίρες):

1. 0 Ναι: Είσαι ένας (όμορφος και νέος δεν ξέρω) ανεξάρτητος και συνειδητοποιημένος καταναλωτής. Δεν επηρεάζεσαι από trendy καταστάσεις και δεν θα σε πιάσει κανείς κορόιδο ποτέ. Το skroutz.gr και ο Δημητρακούδης είναι οι καλύτεροι σου φίλοι.

2. 1 Ναι: Δεν πιστεύεις στα καλώδια ωστόσο δεν τα αγνοείς κιόλας. Λοξοκοιτας τα τοστ σου που και που και αναρωτιέσαι πόσο πιο νόστιμα θα ήταν με άλλο καλώδιο ρεύματος.

3. 2 Ναι: Τα καλώδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Παρακολουθείς κάθε πρωί την Λίτσα Πατέρα στον Πρωινό Καφέ (στους φίλους σου λες ότι βλέπεις την Καγιά) για να αποφασίσεις την κατάλληλη στιγμή για την επόμενη αλλαγή καλωδίου στον φορτιστή της ηλεκτρικής σου οδοντόβουρτσας.

4. 3 Ναι: Η κατάσταση είναι προχωρημένη. Ένα άμεσο ντουσάκι θα προλάβει τα χειρότερα (banιο) από τον Διαχειριστή της κατηγορίας ((ω) ναι ™, πάλι στον Δημητρακούδη αναφερόμαστε).