Re: Απάντηση: Ανομοιομορφια φωτεινοτητας στους DLP ???
αμαν βρε Κατερινα ολη η οικογενεια ηλεκτρονικοι,κι ελεγα κι εγω που υπαρχουν τετοιες γυναικες?....
θα συμφωνησω ωστοσο με τον φιλο nix οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι γνωστο με τον 5000,μακαρι να σταθεις (πολυ)τυχερη και να σουρθει κομματι χωρις.......
Ο μπαμπας μου ειναι ηλεκτρονικος ηχου και εικονας, η μητερα μου εχει τελειωσει ΤΕΙ ηλεκτρολογιας, ο αδερφος μου ειναι και αυτος ηλεκτρονικος (εμοιασε στο μπαμπά του) και εγω τελειωσα περισυ ιδιωτική σχολη ηχοληπτων και μιξης ηχου και εικονας...
Ο δε αρραβωνιαστικος μου (που οπου να ναι ετοιμαζομαστε να παντρευτουμε) ασχολειται πολλα χρονια με τους βιντεοπροβολεις, απο την εποχη των CRT, και γνωριστηκαμε σε ενα σεμιναριο ηχου και εικονας στην Πατρα που ειχα παει κι εγω....(πολλες φορες με συμβουλευει κι αυτος οταν γραφω εδω, οποτε ισως αυτο να προσδιδει στα κειμενα μου εναν πιο "αντρικο" χαρακτηρα .... )
αμαν βρε Κατερινα ολη η οικογενεια ηλεκτρονικοι,κι ελεγα κι εγω που υπαρχουν τετοιες γυναικες?....

θα συμφωνησω ωστοσο με τον φιλο nix οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι γνωστο με τον 5000,μακαρι να σταθεις (πολυ)τυχερη και να σουρθει κομματι χωρις.......