Ανωνυμία στο internet (πως γίνεται)

Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να κάνει πολλά πράγματα σήμερα πέρα από του ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Οι πάροχοι και οι διάφοροι φορείς έχουν ανώτερη τεχνολογία απ' ότι παλιότερα.

Τα προγράμματα απόκρυψης IP, απ 'ότι ξέρω, δεν σε αφήνουν καν να περιηγηθείς σωστά...

Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να κάνει πολλά πράγματα σήμερα πέρα από του ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Οι πάροχοι και οι διάφοροι φορείς έχουν ανώτερη τεχνολογία απ' ότι παλιότερα.

Τα προγράμματα απόκρυψης IP, απ 'ότι ξέρω, δεν σε αφήνουν καν να περιηγηθείς σωστά...

Ούτε καν οι υπηρεσίες παράδειγμα gmail, yahoo, etc δεν σε αφήνουν να περιηγηθείς, βλέποντας περίεργες ip (τις οποίες δίνουν τα δίκτυα ανωνυμίας (vpn, proxy servers, tor, etc) αντιδρούν (και λογικά), καθώς θεωρούν ότι γίνεται προσπάθεια παραβίασης του λογαριασμού (καθώς βλέπουν να προσπαθεί να μπει κάποιος από άλλη χώρα).

Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να γνωρίζουμε ότι παρακολούθουμαστε συστηματικά. Το να διατείνεται ο υπεύθυνος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι μπορεί να ανακαλύψει μέσα στο ελληνικό internet ότι σε 8 λεπτά μπορεί να ανακαλύψει ποιος θέλει να αυτοκτονήσει, απλά σημαίνει ότι μπορεί να ανακαλύψει σε 2 λεπτά, οτιδήποτε αφορά την ζωή ενός ανθρώπου.
Και δεν μιλώ για κόμματα που έχουν τραβήξει τα πάνδεινα καθώς οι επικοινωνίες τους είναι παγιδευμένες, μιλώ για βασικά δικαιώματα κάθε ανθρώπου.