--- Ανορεκτικές LCD ---

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Αφού γεμίσαμε με τηλεοράσεις 1080p, 100Hz, 1.3a HDMI, 24fps και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, τώρα όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές αρχίζουν να παρουσιάζουν όλο και πιο λεπτές τηλεοράσεις.

Ξεκίνησε η Toshiba με την σειρά XF με πολύ λεπτό προφίλ και σε μπλε, κόκκινο και μαύρο πλαίσιο ....

έρχονται οι ακόμα πιο αδυνατισμένες Sharp X20/XL2 ...

η LG.Philips παρουσίασε πάνελ με πάχος 2εκ ...

και η Samsung νέα πάνελ με πάχος 1εκ ...

samsung-10mm-tv-289-75.jpg

The latest addition to the 'coming-soon' range of prototype screens is a 40-inch LCD television with a thickness of just 1cm

Eεεε αφου πλεον μαθαμε σε ολες τις σκηνες του cazino royal ποσων ημερων γενια ειχε ο Μποντ και αν η συμπρωταγωνηστρια ειχε κανει αποτριχωση με κερι η με λεηζερ .............. τωρα θα βρουμε αλλο να χουμε ν ασχολουμαστε , εσυ ποσο την εχεις ?
ποσο?
12 ποντους !!!!
Καλε αυτο δεν ειναι LCD , ειναι μπαουλο με τζαμι:flipout:.
Η δικια μου ισα που φαινετε απο το πλαι , αφου να φανταστεις καμμια φορα που περναω καθετα με πιανει πανικος και φωναζω :
Γυναικα μας κλεψανε την LCD , για τοσο λεπτη μιλαμε

Όλα αυτά είναι τερτίπια του marketing για να πουλάνε
Αλλά υπολογ'ισανε χωρίς τον stephane!
Πήρε τηλεόραση!!!
ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΟΣ! χιχιχιχι
loooooooooooool

Samsung_LCD.jpg

Γιά όσους δεν διάβασαν το προηγούμενο link, εκτός από 1εκ πάχος το συγκεκριμένο πάνελ έχει και LED backlight.

Μπορεί να λέω τα χειρότερα για την LG, αλλά στην Samsung υποκλίνομαι :worshippy:

Προσεχώς οι νέες τηλεοράσεις-ταπετσαρίες!! :firstprize:
.
Την απλώνεις στον τοίχο στο σαλόνι,την τραβάς να μεγαλώσει όσο επιθυμείς, βλέπεις το ματσάκι σου και την ξαναμαζεύεις πάλι σε ρολό!
...για να την ξανααπλώσεις στο ταβάνι πάνω από το κρεβάτι σου και να δεις τον 30φυλλόπουλο(!) μέχρι που να κάνεις νάνι...!
Κι αν πέσει στο κεφάλι σου ενώ κοιμάσαι?
δεν πειράζει,με μόλις 200γρ ούτε που θα το καταλάβεις!
Και, και αν πέσει και λερωθεί?
μην μου στεναχωριέσαι,την ρίχνεις απλά στο πληντύριο, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και θα είναι πάλι σαν καινούρια!!:Banane0::ernaehrung004:

Samsung_LCD.jpg

Γιά όσους δεν διάβασαν το προηγούμενο link, εκτός από 1εκ πάχος το συγκεκριμένο πάνελ έχει και LED backlight.

Μπορεί να λέω τα χειρότερα για την LG, αλλά στην Samsung υποκλίνομαι :worshippy:

το κοριτσι διπλα τι μοντελο ειναι??

Απάντηση: Re: --- Ανορεκτικές LCD ---

Προσεχώς οι νέες τηλεοράσεις-ταπετσαρίες!! :firstprize:
.
Την απλώνεις στον τοίχο στο σαλόνι,την τραβάς να μεγαλώσει όσο επιθυμείς, βλέπεις το ματσάκι σου και την ξαναμαζεύεις πάλι σε ρολό!
...για να την ξανααπλώσεις στο ταβάνι πάνω από το κρεβάτι σου και να δεις τον 30φυλλόπουλο(!) μέχρι που να κάνεις νάνι...!
Κι αν πέσει στο κεφάλι σου ενώ κοιμάσαι?
δεν πειράζει,με μόλις 200γρ ούτε που θα το καταλάβεις!
Και, και αν πέσει και λερωθεί?
μην μου στεναχωριέσαι,την ρίχνεις απλά στο πληντύριο, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και θα είναι πάλι σαν καινούρια!!:Banane0::ernaehrung004:

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ΚΑΛΟΟΟ!!!

Ξερουμε τιποτα για τιμες απο τις ανορεκτικες ...

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές προς το παρών. Οι πιο πολλές αναμένονται με τον νέο χρόνο. Οι πιθανές επιλογές αυτή την στιγμή είναι:

Toshiba XF 355/356
Ο κωδικός αλλάζει μόνο για το χρώμα πιθανόν να υπάρχει και με άλλο κωδικό. Παρόμοια χαρακτηριστικά με την Z3030 χωρίς τα 100Ηz, αλλά με πάνελ στις 40'' και παρόμοια τιμή.

Sharp X20/XL2E
Θα τις δούμε στην Έκθεση και δεν θα αργήσουν να βγουν στην αγορά. Η μόνη διαφορά ότι η XL2E έχει 100Hz. Για πιθανές τιμές ρίξε μια ματιά στο σχετικό thread.