Ant-Man - Ο Άνθρωπος Μυρμήγκι

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    36
Re: Ant-Man - Ο Άνθρωπος Μυρμήγκι (2015)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ: 17 Ιουλίου
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 17 Σεπτεμβρίου

Καλές οι πρώτες βαθμολογίες.. 8.1

Κάντε υπομονή τώρα.. :cool:

Χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο, ειναι πολυ ευχαριστη και διασκεδαστικη.
Μορφη ο Νταγκλας και ωραια η σκηνη μετα τους τιτλους τελους η οποια εχει παρθει απο το civil war.

ΥΓ.Ασχετως αν ειναι καλες οι ταινιες της marvel, ακομα ψαχνουμε εναν κακο της προκοπης.

Χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο, ειναι πολυ ευχαριστη και διασκεδαστικη.
Μορφη ο Νταγκλας και ωραια η σκηνη μετα τους τιτλους τελους η οποια εχει παρθει απο το civil war.

ΥΓ.Ασχετως αν ειναι καλες οι ταινιες της marvel, ακομα ψαχνουμε εναν κακο της προκοπης.

Υπομονη μεχρι να εμφανιστει ο Thanos.

Υπομονη μεχρι να εμφανιστει ο Thanos.

Πολύ φοβάμαι και για δαυτον ...
Αν ειναι κιολας να εχουμε εναν μονο κακο της προκοπής κάθε δεκαετία + , βράστα :p

Λοιπόν, το είδα. Οι Φαν θα έβαζαν 9/10, εγώ του βάζω 8-8,5/10. Κάτι σαν να μού έλειπε. Είχε πάντως και την πλακίτσα του με κάτι ατάκες μέσα στο story.

Λοιπόν βγήκε και εδώ χθες! ;)

Έχει κρατήσει αρκετά καλή βαθμολογία..
Αναμένουμε τα Review!

Εγω την βρηκα εξαιρετικη και πολυ καλυτερη αυτου που ανεμενα.

Πρωτα πρωτα ειχαμε την μετατροπη των οριτζιναλ χαρακτηρων του Δρ.Πυμ και της Τζανετ σε ρετρο και της διαδοχης τους απο τον Σκοτ Λανγκ (μεταγενεστερος Antman ) σε διαδοχο μαζι με την κορη του Πυμ που θα αποτελεσει και την Σφηκα στην επομενη ταινια (οπως ηταν η μαμα της.)

Δυσκολη προσπαθεια μιας και αλλαξαν τα παντα για να εναρμονισουν χρονικα τους ηρωες και να βαλουν στο παιχνιδι και τον yellojacket που στην πραγματικοτητα ηταν ο ιδιος ο Χανκ Πυμ.

Ο γλυκαναλατος Paul Rudd κουμπωνει τελεια στον ρολο του νεου Μυρμηγκανθρωπου, η Λιλλυ ειναι μια χαρα οπως παντα και ο Μαικλ Νταγκλας απλα σουπερ και με μια μεταμορφωση στα νιατα του που σπαει κοκκαλα (η πρωτη σκηνη της ταινιας μαζι με την Agent Carter και τον Σταρκ τον πρεσβυτερο )

Ο σκηνοθετης αν και αγνωστος εφερε σε περας την ταινια με αξιοθαυμαστο κεφι και αποτελεσματικοτητα σε ενα τοσο δυσκολο εγχειρημα και προφανως για αυτο και συνεχιζει στην συνεχεια της ταινιας.

Ο μικροκοσμος τωρα που διαδραματιζεται η ταινια ειναι πολυ εντυπωσιακος θαλεγα εξισου συγκινητικος με εκεινον του Innerspace αν και σε αλλη κλιμακα δρασης.

Η συγκρουση με το Γερακι απλα εξαιρετικη (συντομα στην ιδια ομαδα Εκδικητων). Εκει βεβαια δεν ειναι μονο ως AntMan αλλα και ως Giant Man ή Goliath (παιρνοτας τον ορο της μεγεθυνσης)

d20ccf0ce20325a55113461f884fcfe8.jpg

Ταινια απο τις πολυ καλες της Marvel εφαμιλλη των Φρουρων του Γαλαξια και του πρωτου Iron Man. Το δευτερο Καπταιν Αμερικα ειναι μπροστα απο ολα νομιζω.

Μπορει να ξενισε κοσμο λιγο μιας και στην ουσια ειναι προπαρασκευαστικη της εισαγωγης του ηρωα στους Εκδικητες αλλα τα πηγε περιφημα σε ολες της τις παραμετρους σε σχεση με το κομικ παντα.

Απάντηση: Ant-Man - Ο Άνθρωπος Μυρμήγκι (2015)

δεν μπορω να πω οτι ηταν κακη,αλλα το σεναριο ηταν λιγο γραμμενο στο ποδι,φαινοταν βιαστικη ταινια,σαν να βιαζονται να διεκπαιρεωσουν αλλον εναν χαρακτηρα,για να παιξει στην επερχομενη ταινια των Εκδικητων.

Ok, καλουτσικη η ταινια, αλλα οι ικανοτητες του φανατστικου ηρωα
ξεφευγουν απο την φαντασια, και αγγιζουν τα ορια της μπουρδας.
Ειπαμε φανταστικοι ηρωες, ειπαμε κομικς, αλλα εδω μαλλον το παραξηλωσαμε.
(κατα την γνωμη μου)

Θα συμφωνήσω με τον Λάκη και τον skysound.

Άλλη μια ταινία της Marvel, που μου φάνηκε αδιάφορη. Βλέπεται εύκολα μεν, αλλά ξεχνιέται στο λεπτό. Την 1η φορά με πήρε ο υπνος στη μέση της, την 2η φορά κρατήθηκα με το ζόρι ξύπνιος ώστε να την δω μέχρι το τέλος.

Ή έχω μπουχτίσει απο ταινίες τέτοιου είδους, ή έχουν αλλάξει τα γούστα μου, και απλά οι υπερφυσικές δυνάμεις ενός χαρακτήρα μαζί με καλά εφέ αλλά χωρίς ιδαιτέρο σενάριο μου φαίνονται πολύ βαρετά. Δηλαδή ΟΚ, πόσες φορές πια να δω ακριβώς το ίδιο σενάριο/story όπου ένας ήρωας απλά πρέπει να κάνει κάτι ώστε να σώσει με μια κίνηση τον κόσμο όλο. Νυσάφι πια...

Τεσπά, απο υλοποίηση (εφέ, ήχος κτλ) είναι άψογη, απο εκεί και πέρα....... ΖΖΖΖzzzzz....

Ok, καλουτσικη η ταινια, αλλα οι ικανοτητες του φανατστικου ηρωα
ξεφευγουν απο την φαντασια, και αγγιζουν τα ορια της μπουρδας.
Ειπαμε φανταστικοι ηρωες, ειπαμε κομικς, αλλα εδω μαλλον το παραξηλωσαμε.
(κατα την γνωμη μου)

Kι ομως.

Αυτες ακριβως τις δυναμεις εχει ο Antman οταν πρωτοκυκλοφορησε το 1962 με εξαιρεση ισως γιατι δεν το πολυθυμαμαι την ικανοτητα να εισερχεται σε υποατομικο επιπεδο (κατι το οποιο ειχε ο Atom της DC δηλαδη στον χαρακτηρα που αντεγραψε η Marvel και δημιουργησε τον Antman)

marvprem47.jpg

Απάντηση: Re: Ant-Man - Ο Άνθρωπος Μυρμήγκι (2015)

Αξίζει σε 3d;

Δεν βλεπω τον λογο να μην την προτιμήσεις σε 3D.

Κατά τα αλλα, ευχαριστη ταινια, την περίμενα χειρότερη από αυτά που διάβασα στο θέμα και χάρηκα που διαψεύστηκα.

Για να περάσει η ώρα και ξεχνιέται σε νανοδευτερόλεπτα...

Απάντηση: Ant-Man - Ο Άνθρωπος Μυρμήγκι (2015)

Πολυ καλη και σε 3D. Μου αρεσε πολυ η βουτια του ηρωα στον κβαντικο κοσμο στο τελος...