ANT1 Pacific

Re: Απάντηση: ANT1 Pacific

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Άραγε το να αφήσω κεντραρισμένο το πιάτο στις 13 και να ρυθμίσω (μάλλον να ρυθμίσει ο τεχνικός κατά το σωστότερο) το lnb από τις 9 στις 10 μοίρες θα ήτανε κάτι που θα βοηθούσε ή χρειάζεται η σκόπευση να γίνει απευθείας στις 10 μοίρες ?

Με κινητό πιάτο αν στοχεύει στις 10 μοίρες έχω πολύ καλό σήμα στον οτε τν. Βέβαια δεν είχα κακοκαιρία αυτές τις μέρες, για έλεγχο σε ακραίες συνθήκες. Πάντως και εγώ δεν μπόρεσα να πιάσω το κανάλι με τον δέκτη του οτε

Σάββατο μεσημέρι το σήμα παρουσιάζει μεγάλη πτώση. Σχεδόν αδύνατη η λήψη με Gibertini 120 με μόνιμη σκόπευση τις 10 μοίρες.

Στην Τσεχία που βρίσκομαι, το πρωί είχε σπασίματα και τώρα καθούλου σήμα.

Το σήμα είναι αλήθεια ότι έχει πέσει αρκετά. Θυμάμαι είχα 15db σήμα και τώρα έχω 9.8db με πιάτο 2.30μ

Ο δορυφόρος από τις αρχές του καλοκαιριού έχει προβλήματα και μεγάλη αστάθεια. Τα σκαμπανεβάσματα σε σχεδόν όλες τις συχνότητες είναι συνεχή.

Antenna γαρ... Ολόκληρο thread έχει ανοιχτεί για την ποιότητα εικόνας των εκπομπών του συγκεκριμένου τηλεοπτικού ομίλου. Ευτυχώς υπάρχει και η μετάδοση της όπερας. Ας πάνε να κουρεύονται οι κάφροι, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

αυτη την ωρα χτυπαει 11.5db σημα στο 85αρι που εχω και δεν πιανω καλα τις 10Ε λογω κτηριου απεναντι. Συνηθως εχω 7db οταν ενας φιλος σε 1.5μ στην Αρτα εχει 18db οποτε τωρα σιγουρα αυτου θα εχει ξεφυγει απο 22db kai aν μετραει τοσο πολυ καποιος δεκτης

αυτη την ωρα εχει πεσει το σημα παλι ενω κατα τις 01:15 μου εφτασε μεχρι 12.5db

Otan o antena ειχε δυναμωσει τα τουρκικα καναλια στην 11543Η ειχαν 4.2db ενω τωρα εχουν ανεβει στο 5.8db

Ο αντεννα εχει δικια του διακυμανση σηματος οπως τον πιασει συνηθως τα βραδια φουλαρει σημα αλλα σημερα εκανε high score

Όντος χτες βράδυ έπαθα πλάκα με το σήμα .σε vu Duo 2 είχα με κάτοπτρο 85 εκ. 98ποσοστο σήματος. Σήμερα πάλι τα ίδια ....
Ελπίζω να έχουμε απο το απόγευμα κάθε μερα ενα οικανοποιητικο σήμα

εξακολουθει να παιζει ο αντ1 ? προχθες που δοκιμασα δεν μου "ανοιγε" εικονα.