αυτο ακριβως που σου ειπε ο Robin Hood.Κάποιες φορές όμως ελεύθερα κανάλια κλειδώνουν προσωρινά όταν μεταδίδουν αγώνες, βγάζουν καρτέλα ότι λόγω δικαιωμάτων κλπ
Τα 720p του zdf είναι πολύ ανώτερα από πολλά 1080. Και σίγουρα από οτιδήποτε δείξει ο ant1Το εξής ένα σε 1080i: TRT (ίσως και το 4K). Το ZDF είναι 720p, η βρεττανική δέσμη του Astra 28° δεν πιάνεται, το ιρλανδικό είναι σε Ka band, και τα RAI και το TF1 στις 5°W μόνο με δέκτη multistream και PLS (δεν έχουν όλοι). Το TF1 δεν πιστεύω να παραμείνει ελεύθερο στις 19°. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, π.χ. τα γεωργιανά, που έχουν και 2 κανάλια, γιατί το ζητούμενο είναι να δούμε τα παιχνίδια που δε θα δείχνει ο Ant1.
πράγματι παλιά που ασχολουμουν πιο έντονα με την δορυφορική έβλεπα στο zdf bitrate πανω απο 10mbps/s για 720p. Δεν μπορουσα να το πιστεψω, ελεγα λαθος μετρηση θα είναιΤα 720p του zdf είναι πολύ ανώτερα από πολλά 1080. Και σίγουρα από οτιδήποτε δείξει ο ant1
σιγουρα θα ανεβουν και αλλα ελευθερα καναλια .Το εξής ένα σε 1080i: TRT (ίσως και το 4K). Το ZDF είναι 720p, η βρεττανική δέσμη του Astra 28° δεν πιάνεται, το ιρλανδικό είναι σε Ka band, και τα RAI και το TF1 στις 5°W μόνο με δέκτη multistream και PLS (δεν έχουν όλοι). Το TF1 δεν πιστεύω να παραμείνει ελεύθερο στις 19°. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα, π.χ. τα γεωργιανά, που έχουν και 2 κανάλια, γιατί το ζητούμενο είναι να δούμε τα παιχνίδια που δε θα δείχνει ο Ant1.
Εν ετη 2022 τα παντα θελουν λεφτασιγουρα θα ανεβουν και αλλα ελευθερα καναλια .
εν`στη 2022,ειναι δυνατο να συζηταμε που θα βρουμε να δουμε το μουντιαλ?ελα ρε παιδια..![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω ουτε ενα ευρω,για ενα προιον που θα επρεπε να μεταδιδεται ελευθερα.Εν ετη 2022 τα παντα θελουν λεφτα
Οσα δινανε "free" παλαιοτερα πλεον γινανε και εκεινοι επαγγελματιες
Προφανώς και εσύ στη δουλειά σου πρέπει να δουλεύεις δωρεάν σύμφωνα με τη λογική σου και αν έχεις επιχείρηση να σου ανοίγουν το μαγαζί και να παίρνουν ότι θέλουν γιατι είναι μάγκες δεν πληρώνω. Παρόλο που είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος θα δω ότι δείξει ελεύθερο το κανάλι που έχει τα δικαιώματα και τέλος. Κανένας δεν έχει υποχρέωση να μου προσφέρει κάτι που είναι καθαρά για διασκεδαση.δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω ουτε ενα ευρω,για ενα προιον που θα επρεπε να μεταδιδεται ελευθερα.
οι free τροποι απο εμενα εχουν βρεθει οποτε ειμαι οκ.
τι λες ρε φιλε?σοβαρα?Προφανώς και εσύ στη δουλειά σου πρέπει να δουλεύεις δωρεάν σύμφωνα με τη λογική σου και αν έχεις επιχείρηση να σου ανοίγουν το μαγαζί και να παίρνουν ότι θέλουν γιατι είναι μάγκες δεν πληρώνω. Παρόλο που είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος θα δω ότι δείξει ελεύθερο το κανάλι που έχει τα δικαιώματα και τέλος. Κανένας δεν έχει υποχρέωση να μου προσφέρει κάτι που είναι καθαρά για διασκεδαση.
Το πρεπει δεν καταλαβαινω, ποιος ειναι ο νομος η ο κανονισμος που λεει οτι το Μουντιαλ ειναι γεγονος που προβαλεται δωρεαν. Συγχαρητηρια που κινεις την αγορα και παντα επιτυχιες στην επιχειρηση που διατηρεις, ασε λοιπον τους τσιπιδες να βλεπουν οτι προσφερει δωρεαν το καναλι η να πληρωνουν συνδρομητικα πακετα για την ψυχαγωγια τους, αφου για αυτο μιλαμε. Καλη συνεχεια και καλες θεασειςτι λες ρε φιλε?σοβαρα?
παιχνιδια που θα πρεπει να μεταδιδονται ελευθερα,να με υποχρεωνει ο αντενα και ο καθε αντενα,να τα πληρωσω και μαλιστα,με δεσμευτικη μακροπροθεσμη μεθοδο?
και ποιον θα κλεψω-δεν καταλαβα?πιαταρα εχω επανω θα κοτσαρω και αλλα 2 lnb θα το δω νομιμα,free και με σοβαρη εικονα απο αλλου.
και ακριβως επειδη διατηρω επιχειρηση,οπως δεν μου αρεσει να με πιανουν κοτσο,ετσι εχω μαθει να μην με κοροιδευουν και στην υπολοιπη ζωη μου.
και σου γραφει ανθρωπος που κινει την αγορα,ακομα και στα δυσκολα και δεν τα βαζει κατω απο το στρωμα...
τους τσιπιδες που το παιζουν νομιμοι και large απλα για να γραψουν κατι,τους γνωριζω πολυ καλα..αστο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.