Η cosmote πώς έχει κέρδος από πού κερδίζει για να βάλει λεφτά ;
Τα 3/4 του team ειναι cosmote και επισης ολες οι παραγωγες των εκπομπων κλπ γινονται στα στουντιο της cosmote αν δε κανω μεγαλο λαθος, αλλα νομιζω περα απο την αλλαγη σκηνικων, οντως εκει πρεπει ναναι.εχει μια τηλεοπτικη εκπομπη στον δρομο για το Μουντιαλ νομιζω καθημερινη....που γινεται σε συνεργασια με τον Αντ1
Εγώ το έχω κάνει κανονικά, την πρώτη φορά μου έβγαλε σφάλμα στην κάρτα αλλά με την δεύτερη φορά την πήρε.Καλησπέρα παιδιά πολλά θέματα το ant1+ έχει πάρει κανένας την προσφορά από novibet βάζω τον κωδικό μετά ζητάει τα στοιχεία της κάρτας αλλά μου βγάζει σφάλμα εκεί.
Δεν τους έχω καλέσει (υπάρχει τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης;μόνο μειλ δέχονται),το έβαλα στο κινητό μετά, με τους απαράδεκτους.Tραγικο.....
ειπαν κατι γιατι συνεβη αυτο ? (περαν της τεχνικης τους ανικανοτητας που ειναι δεδομενη)
Καλημέρα!Απο χθες μου βγάζει αυτό εδώ το μήνυμα όταν πατάω στην επιλογή live σε επιτραπέζιο pc.Μπορώ να κάνω κάτι;
View attachment 205442
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.