ANT1+, Περισσότερα από 10.000.000 views στο διάστημα 20 Νοεμβρίου με 6 Δεκεμβρίου!
Έλα όσοι κράζουν! Οι αναλυτές κτλ. να μας πουν τη γνώμη τους!

Ούτε εμένα...και τους έστειλα και email.... Ίδια ημερομηνία επόμενης χρέωσης έχω..... Σιγά μη τους δώσουν......Δόθηκαν σε κανέναν οι τρεις επιπλέον μήνες συνδρομής για το φιάσκο του Μουντιάλ; Σε εμένα ακόμα τίποτα. Το email έλεγε τις επόμενες ημέρες. Απλά απαράδεκτοι.
Kαι εγώ ακριβώς τα ίδια...Δεν άλλαξε η ημερομηνία επόμενης χρέωσης, τους έστειλα email και περιμένω ακόμα...Ούτε εμένα...και τους έστειλα και email.... Ίδια ημερομηνία επόμενης χρέωσης έχω..... Σιγά μη τους δώσουν......
Σημερα μου επεστρεψαν τα 20 ευρω για το Ant1+. Εμεινα αναυδος οτι εγινε τελικαΕγω τους εστειλα mail με μπινελικια κατα κυριολεξια και με απαιτηση να γυρισουν τα λεφτα πισω και σημερα με πηραν και μου ειπαν οτι θα πιστωθει το ποσο αμεσα....ειδωμεν
Και ο άγιος φοβέρα χρειάζεταιΣημερα μου επεστρεψαν τα 20 ευρω για το Ant1+. Εμεινα αναυδος οτι εγινε τελικα
Ποιο είναι το email;Σημερα μου επεστρεψαν τα 20 ευρω για το Ant1+. Εμεινα αναυδος οτι εγινε τελικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.