Πάντως, παίζουν free στο YouTube, αν θες.Να είχε και το ράδιο αρβύλα καλά θα ήταν αλλά δεν...
Να είχε και το ράδιο αρβύλα καλά θα ήταν αλλά δεν...
Και που υπάρχει αυτό για τους δωρεάν μήνες;Όσοι γράφτηκαν στο mydei, τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβρη και όσοι γραφτούν από και πέρα (δεν ξέρω πότε θα σταματήσει), παίρνουν 9 μήνες δωρεάν συνδρομή στο ant1 plus. Όσοι είστε στην ΔΕΗ, γραφτείτε ή φτιάξτε της πεθεράς σας.
Εγώ πάντως δεν έλαβα τίποτα, ίσως να το έκοψαν; Αν κάποιος το κάνει ας ενημερώσει.Έρχεται μαιλ, μετά την εγγραφή...!!!
Η προσφορά είναι μέχρι τις 30/11, κάνεις εγγραφή στο free και μετά σου έρχεται σε μαιλ, η προσφορά .H προσφορα με τα 19.99 για 9 μηνες πρεπει να ηταν μονο για χτες
Σημερα δινει κανονικη τιμη.Αυτο που τις προσφορες της Black Friday τις τρεχουν ολες τις μερες εκτος απο την Black Friday μπορει να με τρελανει
και αν είσαι από τους τυχερούς της προσφοράς θα σου έρθει στο email σου κωδικός να τον εξαργυρώσεις.
Ε ναι ας πούμε σε εμένα δεν έδωσαν, βέβαια δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή άτυχοςΑπο όσο μπορώ να καταλάβω γίνεται τυχαία η επιλογή. Δεν είναι στάνταρ ότι όλοι θα πάρουν!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.