ΑΝΤ1+

Εγω, που τα βλεπα ολα ON Demand, δεν εχω τετοια... Ναι μεν, κακη εικονα. Αλλα εως εκει...!
Δεν ήξερα να βλέπω κονσέρβα για να μην κολλάει ή να βλέπω σε 480P!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φιλικά πάντα!

Μα εκεί είναι το πρόβλημα. Αντί να κάτσουν να στρωθούν να φτιάξουν μια σωστή υπηρεσία στα δεδομένα της εποχής (4Κ , έστω DD ) και streaming που κρατάει σταθερά την εικόνα και τον ήχο στα ανάλογα επίπεδα (πχ apple tv , disney+) κάνουν μια αρπαχτή και ότι ψάρια πιάσουν.
Αν τα είχαν κάνει όλα σωστά όλοι οι petrolheads ή τουλάχιστον οι περισσότεροι θα είχαν συνδρομή στο ΑΝΤ1+. Το ίδιο συζητάμε και για την VODAFONE TV.
Ο ΑΝΤ+ νομίζω είναι "καμμένο" χαρτί. Αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 και αποκλείεται να έβγαλε κέρδος. Πιστεύω ότι οι περισότεροι συνδρομητές του είναι μέσω των δωρεάν κουπονιών (τα οποία μάλλον προσφέρει για να εμφανίζει ότι έχει συνδρομητές😂). Και μου αρέσει που αύξησαν και τις συνδομές. Για κάποιον που βλέπει F1 είναι προτιμότερη και οικονομικότερη η F1 TV (το κακό είναι ότι δεν το έχω τόσο το αγγλικό).

Ο ΑΝΤ+ νομίζω είναι "καμμένο" χαρτί. Αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 και αποκλείεται να έβγαλε κέρδος. Πιστεύω ότι οι περισότεροι συνδρομητές του είναι μέσω των δωρεάν κουπονιών (τα οποία μάλλον προσφέρει για να εμφανίζει ότι έχει συνδρομητές😂). Και μου αρέσει που αύξησαν και τις συνδομές. Για κάποιον που βλέπει F1 είναι προτιμότερη και οικονομικότερη η F1 TV (το κακό είναι ότι δεν το έχω τόσο το αγγλικό).
Ακόμη και η ακριβότερη των 90 ευρώ είναι πολύ πιο συμφέρουσα με αυτά που δίνει!!! Μέχρι και UHD δίνει.

• Like
Reactions: Βασίλης Γ
Ο ΑΝΤ+ νομίζω είναι "καμμένο" χαρτί. Αγόρασε τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 και αποκλείεται να έβγαλε κέρδος.
Σκέψου λοιπόν πόσο μπαγλαμάδες είναι που έσκασαν ένα κάρο χρήματα για τα δικαιώματα και πάλι αρπαχτή έκαναν!!!
Ρε λες να έχουν πάρει το φθηνό πακέτο των 30 ευρώ και να το διαμοιράζουν??? χαχαχα ικανούς τους έχω.

Ακόμη και η ακριβότερη των 90 ευρώ είναι πολύ πιο συμφέρουσα με αυτά που δίνει!!! Μέχρι και UHD δίνει.
Έχω δωρεάν μέχρι τον Αυγ 25. Μετά σκέφτομαι για F1 TV (το φθηνότερο με 60€, αφού έχω τηλεόραση fullHD).
Σκέψου λοιπόν πόσο μπαγλαμάδες είναι που έσκασαν ένα κάρο χρήματα για τα δικαιώματα και πάλι αρπαχτή έκαναν!!!
Ρε λες να έχουν πάρει το φθηνό πακέτο των 30 ευρώ και να το διαμοιράζουν??? χαχαχα ικανούς τους έχω.
Είναι απλώς απαράδεκτοι. Κι εμείς το καταλαβαίνουμε δωρεάν. Με σκέφτομαι να είχα πληρώσει συνδρομή και να έβλεπα τέτοια εικόνα. Εδώ δωρεάν το έχω και τους έχω βρίσει αρκετά 😂

Το παλιο ειναι αυτο. Εγινε update και το καινουργιο λεει windows 10 οχι 7.
Κανενα φρεσκο feedback απο εφταρια υπαρχει?
Πλέον τα Windows 7 δεν υποστηρίζονται από τις καινούριες εκδόσεις του Chrome, όποτε ούτως ή άλλως με Windows 7 δεν θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις την απαίτηση "μέσω των 3 πιο πρόσφατων εκδόσεων του Chrome" που αναγράφεται στο link που δίνεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Chrome και τα Windows 7:
https://support.google.com/chrome/a/thread/185534987
https://support.google.com/chrome/a/answer/7100626?hl=en

Πλέον τα Windows 7 είναι retro OS για εμάς που στήνουμε συστήματα για παλιά βιντεοπαιχνίδια, τα Extended Security Updates (ESU) για τα Windows 7 τελείωσαν τον Ιανουάριο του 2023 και από τότε έχουν περάσει 2+ χρόνια. Επίσης λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των Extended Security Updates (ESU) σταμάτησε και η υποστήριξη από τη νεότερη έκδοση του Chrome και του Firefox. Ο Firefox θα συνεχίσει να υποστηρίζει την έκδοση 115 στο κανάλι ESR μέχρι τον Άυγουστο του 2025, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης καινούριο hardware που βγήκε μετά το τέλος των Extended Security Updates (πχ RTX 40 series) δεν υποστηρίζει τα Windows 7. Αναγκαστικά ή θα μπεις στο κλαμπ των... αμετανόητων που ακόμα τρέχουν XP ή θα πας σε επόμενη έκδοση.

Πλέον τα Windows 7 δεν υποστηρίζονται από τις καινούριες εκδόσεις του Chrome, όποτε ούτως ή άλλως με Windows 7 δεν θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις την απαίτηση "μέσω των 3 πιο πρόσφατων εκδόσεων του Chrome" που αναγράφεται στο link που δίνεις.
Δεν ειναι προβλημα. Ουτως η αλλως μονο η συζυγος βλεπει τις ελληνικες σειρες του αντ1 στην TV ;)
Κατα τα αλλα οσο λειτουργουν οι browsers δεν σκοπευω σε αλλαγες γιατι
και παιχνιδια δεν παιζω, και το PC ειναι ταχυτατο, και καλο antivirus εχω.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Chrome και τα Windows 7:
https://support.google.com/chrome/a/thread/185534987
https://support.google.com/chrome/a/answer/7100626?hl=en

Πλέον τα Windows 7 είναι retro OS για εμάς που στήνουμε συστήματα για παλιά βιντεοπαιχνίδια, τα Extended Security Updates (ESU) για τα Windows 7 τελείωσαν τον Ιανουάριο του 2023 και από τότε έχουν περάσει 2+ χρόνια. Επίσης λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των Extended Security Updates (ESU) σταμάτησε και η υποστήριξη από τη νεότερη έκδοση του Chrome και του Firefox. Ο Firefox θα συνεχίσει να υποστηρίζει την έκδοση 115 στο κανάλι ESR μέχρι τον Άυγουστο του 2025, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης καινούριο hardware που βγήκε μετά το τέλος των Extended Security Updates (πχ RTX 40 series) δεν υποστηρίζει τα Windows 7. Αναγκαστικά ή θα μπεις στο κλαμπ των... αμετανόητων που ακόμα τρέχουν XP ή θα πας σε επόμενη έκδοση.
14 Οκτωβρίου 2025 τέλος και τα Windows 10.

14 Οκτωβρίου 2025 τέλος και τα Windows 10.
2028 με τα ESU updates για όλες τις εκδόσεις

2032 η έκδοση IoT LTSC 2021 (δεν διαφέρει πολύ από τις κανονικές εκδόσεις)

• Like
Reactions: kurkosdr
Α) ...
Δεν ήξερα να βλέπω κονσέρβα για να μην κολλάει ή να βλέπω σε 480P!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φιλικά πάντα!
Απλώς γράφω, ότι εγώ, επειδή εδώ και κάποια χρόνια βλέπω, σχεδόν όλη, την F1 On Demand, δε με επηρεάζει αυτό το... σκαμπανέβασμα.
Και ναι, από το να βλέπω ανά 1' ένα κυκλάκι να γυρίζει και μετά για 10" έναν " πολτό "... χίλιες φορές να το δω σε " κονσέρβα ". Ναι, με κακή εικόνα. Αλλά έως εκεί...!

Β) ...
Το πρόβλημα είναι στο sports1
Από το λίγο που έχω δει στα γραμμικά κανάλια, έχω παρατηρήσει και σε άλλα κανάλια το μοτίβο αυτό, κυκλάκι - " πολτό ". Όμως όχι συνέχεια. Είναι με τις ώρες του ...!

• Like
2028 με τα ESU updates για όλες τις εκδόσεις

2032 η έκδοση IoT LTSC 2021 (δεν διαφέρει πολύ από τις κανονικές εκδόσεις)
Αξίζει να αναφερθεί ότι ως οικιακός χρήστης το ESU που μπορείς να αγοράσουν φτάνει μέχρι τον Οκτώβριο του 2026 (ένας χρόνος), άσχετα με το αν έχεις την Home ή Pro έκδοση των 10, δεν μπορείς να αγοράσεις παραπάνω ως οικιακός χρήστης.

Ομοίως, οι εκδόσεις LTSC (IoT και μη) δεν είναι διαθέσιμες για αγορά από οικιακούς χρήστες.

Φυσικά υπάρχουν μεταπωλητές στα "κλειδάδικα" που αγοράζουν volume license άδειες μέσω επιχειρήσεων-σφραγίδα και τις μεταπωλούν με το κομμάτι, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το volume license λήγει και το κλειδί που αγόρασες από τον μεταπωλητή δεν λειτουργεί σε καινούριες εγκαταστάσεις (ο,τι εγκαταστάσεις έχουν ήδη γίνει activate παραμένουν ενεργοποιημένες).

Δεν ειναι προβλημα. Ουτως η αλλως μονο η συζυγος βλεπει τις ελληνικες σειρες του αντ1 στην TV ;)
Κατα τα αλλα οσο λειτουργουν οι browsers δεν σκοπευω σε αλλαγες γιατι
και παιχνιδια δεν παιζω, και το PC ειναι ταχυτατο, και καλο antivirus εχω.
Ζήτησες feedback για τα εφτάρια, το feedback είναι ότι δεν γίνεται (τουλάχιστον όχι επίσημα), επειδή δεν μπορείς να έχεις τις τελευταίες τρεις εκδόσεις του Chrome στα Windows 7 εδώ και κάμποσο καιρό.

• Like
Reactions: skysound
Γιατί δεν φέρνουν τα 22 κανάλια που έχουν αγοράσει, στον ant1 plus;

https://typologies.gr/i-stratigiki-toy-omiloy-antenna-stis-tainies/

Τα κανάλια αυτά αγοράστηκαν από τον Όμιλο ΑΝΤ1 για τις εξής 12 χώρες:

Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία και Μαυροβούνιο.

H Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις χώρες.

Πηγή: antenna.gr

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Έχω δωρεάν μέχρι τον Αυγ 25. Μετά σκέφτομαι για F1 TV (το φθηνότερο με 60€, αφού έχω τηλεόραση fullHD).
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δοκιμάσω την συνδρομή του ενός μηνός στο F1 TV για δοκιμή τον Μάιο που θα κάτσουν 3 αγώνες στην ακριβή εκδοχή (12 ευρώ) . Έτσι από περιέργεια να δω την ταχύτητα τα τυχόν κολλήματα και να κάνω μια σύγκριση (που είναι δεδομένη η χάλια ποιότητα και μετάδοσης και εικόνας-ήχου).

• Like
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δοκιμάσω την συνδρομή του ενός μηνός στο F1 TV για δοκιμή τον Μάιο που θα κάτσουν 3 αγώνες στην ακριβή εκδοχή (12 ευρώ) . Έτσι από περιέργεια να δω την ταχύτητα τα τυχόν κολλήματα και να κάνω μια σύγκριση (που είναι δεδομένη η χάλια ποιότητα και μετάδοσης και εικόνας-ήχου).
το εχω βαλει και ειναι η ημερα με τη νυχτα απο εικονα καμια σχεση!!

• Like