ΑΝΤ1

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Χωρίς να θέλω να κουράσω, θα ήθελα να επαναλάβω την παραπάνω άποψη που είχα γράψει παλιότερα. Γιατί αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να παρατήσει το Europa League (ίσως ακόμα και λόγω της κριτικής που δέχεται για την ποιότητα της εικόνας) δεν νομίζω οτι από το ραδιόφωνο θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί μόνο από εκεί θα έχω πρόσβαση στα παιχνίδια, αφού δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλο ελεύθερο κανάλι που θα τα αναλάμβανε, και αυτά θα κατέληγαν στην NOVA. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα καταγγείλουμε την κακή ποιότητα εικόνας, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη οτι προτιμώ να μην δω τα παιχνίδια παρά να τα δω στον ΑΝΤ1 λόγω της ποιότητας της εικόνας.

Να σου πω...εγω δεν ειδα το παιχνίδι χθές ακριβώς επειδή η εικόνα του ΑΝΤ1 ηταν τόσο κακή. Ακόμα και καταπληκτικό παιχνίδι να γινόταν, θα άκουγα περιγραφή από το ραδιόφωνο και θα κατέβαζα αργότερα κάποια HD μετάδοση. Νόμιζα ότι είχα δει τα χειρότερα αλλά η χθεσινή εικόνα ήταν απερίγραπτη.

Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Αχ με πόση ανυπομονησία περιμένω να δω αυτή την υπέροχη εικόνα ( τοπίο στην ομίχλη ) που θα έχει ο ΑΝΤ1 στον τελικό του europa league.Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα..

:a0210:-bye-

Χωρίς να θέλω να κουράσω, θα ήθελα να επαναλάβω την παραπάνω άποψη που είχα γράψει παλιότερα. Γιατί αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να παρατήσει το Europa League (ίσως ακόμα και λόγω της κριτικής που δέχεται για την ποιότητα της εικόνας) δεν νομίζω οτι από το ραδιόφωνο θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί μόνο από εκεί θα έχω πρόσβαση στα παιχνίδια, αφού δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλο ελεύθερο κανάλι που θα τα αναλάμβανε, και αυτά θα κατέληγαν στην NOVA. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα καταγγείλουμε την κακή ποιότητα εικόνας, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη οτι προτιμώ να μην δω τα παιχνίδια παρά να τα δω στον ΑΝΤ1 λόγω της ποιότητας της εικόνας.
σοβαρα μιλας??απ το pc σου μπορεις να δεις οτι παιχνιδι θελεις σε παρομοια
ποιοτητα με του ΑΝΤ1...........

Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Έτσι είναι ίδια ποιότητα είχε ο Ant1 με το streaming του αγώνα από το Internet. Και τζάμπα να είναι, αν παρακολουθείς τέτοια ποιότητα σε τηλεοράσεις 32+ ιντσών θα αλλάξεις σίγουρα κανάλι αφού λίγο κοντά να κάθεσαι πονάνε τα μάτια σου.

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Noμίζω ότι υπερβάλλετε λίγο. Η εικόνα είναι κακή αλλά όχι και τόσο.

γιατι εμενα σαν να μου φανηκε καπως καλυτερη η εικονα χθες το βραδυ?
παντως το παιχνιδι το ειδα απο δορυφορικο καναλι.

Noμίζω ότι υπερβάλλετε λίγο. Η εικόνα είναι κακή αλλά όχι και τόσο.
Ούτε εμένα μου φάνηκε τόσο τραγική όσο ήταν παλιά. Αλλά εντάξει, κάποιοι τη συγκρίνουν με το hd της ερτ.

Ούτε εμένα μου φάνηκε τόσο τραγική όσο ήταν παλιά. Αλλά εντάξει, κάποιοι τη συγκρίνουν με το hd της ερτ.

Εγώ την συγκρίνω με την Primera Division του Σκάι. Αν την συγκρίνεις με την ERTHD, νομίζεις ότι χάλασε και θέλει service...

Δεν είναι σύγκριση με ΕΡΤHD. Στην παρουσίαση των ομάδων, το πιξέλιασμα και τα jaggies ήταν πρωτοφανή, κάτι μεταξύ VCD και DivX 3.1. Στη διάρκεια του παιχνιδιου η εικόνα ήταν υπερβολικά θολή.Δεν έχω ξαναδεί τόσο κακή εικόνα σε άλλο κανάλι.

Εγώ την συγκρίνω με την Primera Division του Σκάι. Αν την συγκρίνεις με την ERTHD, νομίζεις ότι χάλασε και θέλει service...
Μή συγκρίνετε πορτοκάλια με λεμόνια!
Η ΕΡΤ HD δεν μπορεί να συγκριθεί με SD κανάλι και κυρίως με Ant1!
Αν θέλετε σύγκριση του Ant1, συγκρίνετε με Mega, Net, Alpha κλπ, που δείχνουν αγώνες.
H ΕΡΤ HD είναι άλλη ιστορία.

Εγω κάνω σύγκριση με τις μεταδώσεις του ΣΚΑΙ.Μέρα με τη νύχτα είναι.Αντ1 κάνε αναβάθμηση υλικού η κάνε πέρα απο τις μεταδώσεις ποδοσφαίρου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

σοβαρα μιλας??απ το pc σου μπορεις να δεις οτι παιχνιδι θελεις σε παρομοια
ποιοτητα με του ΑΝΤ1...........

Πολύ σοβαρά μιλάω. To PC μου είναι για την εργασία μου και το ίδιο, αλλά και ο χώρος του είναι διαμορφωμένος για αυτή την υπόθεση και όχι για multimedia center. Ποδόσφαιρο θα δω στην μεγαλύτερη οθόνη της τηλεόρασης μου και θα κάθομαι στον καναπέ μου και όχι στο κάθισμα εργασίας του PC. Αφού εσείς τα κάνετε όλα από το PC σας τί κάνετε σε αυτό το κομμάτι του forum που ασχολείται με την επίγεια τηλεόραση;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Πολύ σοβαρά μιλάω. To PC μου είναι για την εργασία μου και το ίδιο, αλλά και ο χώρος του είναι διαμορφωμένος για αυτή την υπόθεση και όχι για multimedia center. Ποδόσφαιρο θα δω στην μεγαλύτερη οθόνη της τηλεόρασης μου και θα κάθομαι στον καναπέ μου και όχι στο κάθισμα εργασίας του PC. Αφού εσείς τα κάνετε όλα από το PC σας τί κάνετε σε αυτό το κομμάτι του forum που ασχολείται με την επίγεια τηλεόραση;

Αγαπητέ φίλε, πάει καιρός που το PC ήταν εργαλείο για την εργασία μας μόνο.
Επίσης πάει καιρός που ο καθένας είχε μόνο ένα PC. Έτσι, κάποιοι, διαμορφώνουν τα PC τους, ανάλογα με τη δουλειά που θέλουν να κάνει το καθένα. Υπάρχουν κι αυτοί με ένα PC, που μπορεί να τα κάνει όλα, δηλ. με Office, Photoshop, κάρτα τηλεόρασης κλπ.
Έχω κι εγώ ένα PC στο σαλόνι, συνδεδεμένο με HDMI μʼ έναν Denon και αυτός, πάλι με HDMI με μια 46άρα. Βλέπω HD εκπομπές, Bluray και mkv video απʼ αυτό το PC.
Όμως το ποδόσφαιρο απʼ τον Ant1, το βλέπω σε μιά μικρή 22άρα TV, γιατί στις 46” δεν βλέπεται.
Όσον αφορά το τι κάνουμε σʼ αυτό το κομμάτι του forum που ασχολείται με την επίγεια ψηφιακή, θα σου πώ ότι εδώ και 15 χρόνια, οι τεχνολογίες άρχισαν να συγκλίνουν όσον αφορά τον ήχο/εικόνα. Η αρχή έγινε με την εμφάνιση του CD, του DVD και της ψηφιακής φωτογραφίας. Σʼ όλα αυτά, τα PC είναι στο «γήπεδό του».
Φιλικές παρατηρήσεις στο post σου.

Last edited:
Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Πολύ σωστές και με σωστό ύφος οι παρατηρήσεις σου. Και έχεις και δίκιο σε αυτά που λες. Απλά είχα νευριάσει λίγο με τον προηγούμενο φίλο και είχα απαντήσει λίγο επιθετικά γιατί ήταν λίγο επιθετικό το ύφος του. Σωστό αυτό που λες, όμως δεν είναι εύκολο για όλους. Ένας υπολογιστής δεν είναι το φτηνότερο πράγμα του κόσμου. Εγώ ας πούμε αυτή την στιγμή δεν έχω την δυνατότητα για έναν έξτρα multimedia υπολογιστή. Άρα μένω με τον ΑΝΤ1.

Η αλήθεια είναι ότι σχετικά εύκολα κάνεις μια εγχειρισούλα σε κάνα παλιότερο pc που έχεις για να το κάνεις media center. Εγώ αυτό λέω ότι θα κάνω με κάνα παλιότερο λαπτοπ. να του σκάσω και μια κάρτα τηλεόρασης με ψηφιακό δέκτη και πλέον να θέλω μόνο οθόνη, όχι τηλεόραση.

Πολύ σωστές και με σωστό ύφος οι παρατηρήσεις σου. Και έχεις και δίκιο σε αυτά που λες. Απλά είχα νευριάσει λίγο με τον προηγούμενο φίλο και είχα απαντήσει λίγο επιθετικά γιατί ήταν λίγο επιθετικό το ύφος του. Σωστό αυτό που λες, όμως δεν είναι εύκολο για όλους. Ένας υπολογιστής δεν είναι το φτηνότερο πράγμα του κόσμου. Εγώ ας πούμε αυτή την στιγμή δεν έχω την δυνατότητα για έναν έξτρα multimedia υπολογιστή. Άρα μένω με τον ΑΝΤ1.
δε καταλαβα...που ειδες το επιθετικο υφος..ζηταω συγνωμη αν φανηκε κατι τετοιο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

δε καταλαβα...που ειδες το επιθετικο υφος..ζηταω συγνωμη αν φανηκε κατι τετοιο
Δεν τρέχει τίποτα. Της στιγμής αντίδραση ήτανε. Και εγώ λίγο υπερβολικά απάντησα. Πάντως για τους υπόλοιπους φίλους, σωστή η άποψη τους για την χρήση του υπολογιστή, αλλά αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω τίποτα παραπάνω για αυτό. Ο υπάρχον υπολογιστής είναι επιτραπέζιος και σε άλλον χώρο από την τηλεόραση και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο. Άρα βολεύομαι με τον ΑΝΤ1 ή βλέπω μπάλα στον χώρο του γραφείου μου, που δεν είναι και το καλύτερο μου.