Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;
Να σου πω...εγω δεν ειδα το παιχνίδι χθές ακριβώς επειδή η εικόνα του ΑΝΤ1 ηταν τόσο κακή. Ακόμα και καταπληκτικό παιχνίδι να γινόταν, θα άκουγα περιγραφή από το ραδιόφωνο και θα κατέβαζα αργότερα κάποια HD μετάδοση. Νόμιζα ότι είχα δει τα χειρότερα αλλά η χθεσινή εικόνα ήταν απερίγραπτη.
Χωρίς να θέλω να κουράσω, θα ήθελα να επαναλάβω την παραπάνω άποψη που είχα γράψει παλιότερα. Γιατί αν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να παρατήσει το Europa League (ίσως ακόμα και λόγω της κριτικής που δέχεται για την ποιότητα της εικόνας) δεν νομίζω οτι από το ραδιόφωνο θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας. Γιατί μόνο από εκεί θα έχω πρόσβαση στα παιχνίδια, αφού δεν νομίζω οτι υπάρχει άλλο ελεύθερο κανάλι που θα τα αναλάμβανε, και αυτά θα κατέληγαν στην NOVA. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα καταγγείλουμε την κακή ποιότητα εικόνας, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη οτι προτιμώ να μην δω τα παιχνίδια παρά να τα δω στον ΑΝΤ1 λόγω της ποιότητας της εικόνας.
Να σου πω...εγω δεν ειδα το παιχνίδι χθές ακριβώς επειδή η εικόνα του ΑΝΤ1 ηταν τόσο κακή. Ακόμα και καταπληκτικό παιχνίδι να γινόταν, θα άκουγα περιγραφή από το ραδιόφωνο και θα κατέβαζα αργότερα κάποια HD μετάδοση. Νόμιζα ότι είχα δει τα χειρότερα αλλά η χθεσινή εικόνα ήταν απερίγραπτη.