ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Εγώ δεν το άλλαξα, αλλά η ποιότητα είναι όντως ... μαύρο χάλι!!!

Μετά την αναβάθμιση των μηχανημάτων του ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή στο Λάτσιο-παναθηναικος βλέπουμε εικόνα ένα σκαλί πάνω από HD!
Νομίζω ότι δουλευόμαστε ομαδικώς!!!!

fixed :D

...πράγματι, άθλια εικόνα !

Μιλάμε πρέπει να επένδυσαν μεγάλο κεφάλαιο για τα σύγχρονα μηχανήματα. Η τεχνολογία τους ξεπερνάει (κυριολεκτικά) κάθε όριο. Τα μάτια μου ακόμη πονάνε. Η εικόνα του ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί με τα κανάλια εντός συνόρων, κοντράρεται στα ίσα με κάτι δορυφορικά κανάλια από το Αζερμπαϊτζάν (Ictimai κτλ). Και εις κατώτερα.

Παντως βλεποντας τον βαζελο χθες πονεσαν τα ματια μου περισσοτερο και απο την εικονα του ΑΝΤ1

Το SkyItalia έδειχνε μια χαρά σε HD. To αποτέλεσμα δίκαιο.

η ποιοτητα της εικονας του χθεσινου αγωνα ηταν σε επιπεδο pro στο ps1....
ντροπη τους παντως..ακομα και τα τοπικα περιφερειακα καναλια εχουνε πολυ καλυτερη εικονα!

Ρε παιδιά έλεος !!!:FSGSFGS4: Ούτε καν στις CRT που έχουμε στο σπίτι όπου το κάθε περιφερειακό χαζοκάναλο φαντάζει σαν HD, δε μπόρεσε να φανεί αποδεκτή η ποιότητα της εικόνας του ΑΝΤ1 ! Ακόμη κι εκεί ήταν τοπίο στην ομίχλη !

Τι να πεις; Κρίμα πάντως γιατί τώρα που τα κανάλια εκπέμπουν ψηφιακά θα έπρεπε να απολαμβάνουμε καλύτερη ποιότητα εικόνας από πριν. Κάποια κανάλια το έκαναν πράξη αυτό.Κάποια άλλα είναι κολλημένα στο χτες .Ας ελπίσουμε κάποια μέρα να ξυπνήσουν και να δουν ότι το ημερολόγιο γράφει 2012.

Θα είναι ακριβό project ο Μάικ ο φασολάκης, γι' αυτό δεν μένουν χρήματα για την εικόνα που εκπέμπουν...

Για άλλη μία μέρα εξαιρετική η εικόνα του ΑΝΤ1. Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό κρύσταλλο :grinning-smiley-043 . Μετά το HD ο ΑΝΤ1 θα καθιερώσει τη δική του περιγραφή για την ποιότητα εικόνας, θα την μετάφραζουν σε βαθμούς μυωπίας.

Αλήθεια η εικόνα του ΑΝΤ1 σήμερα κατά την διάρκεια του αγώνα, ήταν οπως αναμενόταν... χάλια!!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Δε μπορούμε να πούμε όμως ....! Ενώ γύρω μας όλα καταρρέουν,ο ΑΝΤ1 παραμένει πιστός στις αρχές και τις αξίες του ! Μαύρο χάλι !!!:SFGSFGSF:

Last edited by a moderator:

Κάποιοι (και εγώ) παλιότερα είχαμε στείλει email στον ΑΝΤ1 για την ποιότητα εικόνας αλλά και τους είχαμε ενημερώσει για το παρόν θέμα.
Φυσικά απάντηση δεν πήραμε ποτέ. Έχει όρεξη κάποιος να τους στείλει ξανά ένα email ?:captain:

Θα είναι ακριβό project ο Μάικ ο φασολάκης, γι' αυτό δεν μένουν χρήματα για την εικόνα που εκπέμπουν...

Ε ναι...! Ξέρεις τί είναι ΤΡΕΙΣ ( ολόκληρες ) τριχούλες στο κεφαλάκι ???:damnyou:

Ενώ την Πέμπτη η εικόνα στον αγώνα ήταν "άστα να πάνε", την Παρασκευή στο "Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας" δεν πίστευα στα μάτια μου, νόμιζα ότι έβλεπα άλλο κανάλι. Μιας και δεν παρακολουθώ πολύ ΑΝΤ1 το παρατήρησε και κανείς άλλος στη συγκεκριμένη ταινία ;

Και εγώ είδα μια βελτίωση, σε άλλη εκπομπή. Τα animation βέβαια "συγχωρούν" τα προβλήματα εικόνας περισσότερο απο το live action.

Στις ζωντανές εκπομπές όμως η εικόνα δεν έχει καλυτερέψει.

κωστα να ρωτησω,υπαρχει διαπιστωμενο προβλημα με τον ηχο σε ANT1 και Μακεδονια TV ? γτ ο ηχος ειναι πολυ αδυναμος και κλιπαρει.

ο σεραφειμ εδωσε μια ιδεα να αλλαξω σε αλλη πιο χαμηλη συχνοτητα το RF out του Edision SD (το εχω στην 69 τωρα) αλλα επειδη βαριεμαι τωρα να ξανασκαναρω απο την TV :p μηπως υπαρχει προβλημα να μη μπω στον κοπο.

Με τον ΑΝΤ1 κανένα πρόβλημα, ο Α κλιπάρει μερικές φορές εδώ.

Last edited by a moderator: