ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

το ΝΤV fta δεν είναι hd αλλά έχει εικόνα σαν hd

Ότι και νά'ναι, είναι FTA και πιστεύω, έχει καλύτερη εικόνα απ' το κανάλι του θέματος.
Απόψε, θα δείξει και Ελλάδα-Ρωσία.

Είδηση θα ήταν αν γκρινιάζαμε μόνο εμείς :p

Δεν αντέχεται πια αυτό. Έβλεπα χθες την εκπομπή για του Εurobasket και σχεδόν δεν γνώρισα τον παρουσιαστή μέσα στα pixel. Υποτίθεται σε στούντιο με σωστό φωτισμό θα έπρεπε να βελτιωθεί η μυωπική εικόνα του ΑΝΤ1.

Σε όλες τις μεταδόσεις από τα στούντιο η εικόνα του Ant1 είναι απογοητευτική. Πρέπει να χρησιμοποιεί ακόμη τον αναλογικό εξοπλισμό που είχε απο τότε που ξεκίνησε.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Η ποιότητα εικόνας στον αγώνα με την Ρωσία ήταν κακή .
Γενικά σε όλες της αθλητικές μεταδόσεις έχει "θέμα" με την εικόνα ο ΑΝΤ1.

Ας δεχτούμε ότι έχει πρόβλημα μόνο στις αθλητικές μεταδόσεις. Η εκπομπή που δείχνει καθημερινά τα μεσάνυχτα γιατί έχει 10 βαθμούς μυωπία και τα βίντεο τους 20 βαθμούς; Νοιώθω ότι από ένα σημείο και μετά έχουν αρχίσει να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Απόψε Αλκμαρ - ΠΑΟΚ στις 8.00μμ στον ΑΝΤ1.
Ετοιμάστε χαμομήλι. Ξεκουράζει τα μάτια μετά από 2 ώρες ANT1.

Αυτό θέλετε...ιδανικά για διαστημική εικόνα !!!! :Banane0:

ski-goggles-lens-layer-skating-eye-protector.jpg

Καλά, εγώ θα το δω από Al Jazeera Sports +4. (13.0Ε)
Έψαξα, δε βρήκα χαμομήλι στο σπίτι.

Τώρα που πάγωσαν την εικόνα οι Ολλανδοί, για να δείξουν το offside, ο γιος μου μου έδειξε την τηλεόραση και μου είπε ότι θέλει να του αγοράσω αυτά τα Lego.....

:flipout::flipout::flipout:

Η ΔΤ θέλει τέτοια Νικόλα....με παρωπίδες για να μην ξεφεύγεις από την εικόνα της !!!

paul-smith-alrick-sunglasses-3.jpg

Last edited by a moderator:
Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Υπάρχει κρίση τώρα, δεν έχουμε λεφτά για πολυτέλεια και τεχνολογικές αναβαθμίσεις στο σπίτι....