ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όχι τον ίδιο αγώνα φυσικά. Την προηγούμενη είχε CL, διοργάνωση με παρόμοια ποιότητα παραγωγης.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όσοι είστε συνδρομητές nova δείτε στο novasports24 HD τα καλύτερα στιγμιότυπα.
Τι μας έδειχνε ο ANT1 και πως θα έπρεπε να βλέπουμε.
Κωστή δεν συγκρίνω το HD απλά το αναφέρω. :smile:

To feed του ΑΝΤ1 από το γήπεδο ήταν SD και μάλιστα δεν είχε τόση αντίθεση και χρώμα όσο η μετάδοση
2n6djx4.png

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, εν τω μεταξύ κάποια στιγμή στο πρώτο 10λεπτο κάτι έκαναν και κάπως έφτιαξε το πρώτο χάλι που είδα που δε βλεπόταν, αλλά και πάλι...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, εν τω μεταξύ κάποια στιγμή στο πρώτο 10λεπτο κάτι έκαναν και κάπως έφτιαξε το πρώτο χάλι που είδα που δε βλεπόταν, αλλά και πάλι...

Εχει κανει και χειροτερες μεταδοσεις παντως ....

Πάντως αρχίζω να απορώ γιατί γράφουμε στο παρόν θέμα. Τα ίδια και τα ίδια επαναλαμβάνονται σε κάθε σελίδα. Αν φτιάξει ποτέ η εικόνα, τότε ναι, θα αξίζει να πούμε κάτι.

Μωρέ δίκιο έχεις και από ότι διαβάζεις περισσότερο γράφουμε για να γελάσουμε .

Κάποιος που ασχολήτε και έχει γνώσεις απο τέτοια μηχανήματα να μας πει πόσα ευρά θέλει για να άλλαξει η ποιοτητά εικόνας. Προφάνως αν ήταν χαμήλο το κόστος όλα τα κανάλια θα γύριζαν σε HD. Όχι μόνο τα αθλητικά γεγονότα, αλλά και τις υπολοιπές εκπομπές.

Κάποιος που ασχολήτε και έχει γνώσεις απο τέτοια μηχανήματα να μας πει πόσα ευρά θέλει για να άλλαξει η ποιοτητά εικόνας. Προφάνως αν ήταν χαμήλο το κόστος όλα τα κανάλια θα γύριζαν σε HD. Όχι μόνο τα αθλητικά γεγονότα, αλλά και τις υπολοιπές εκπομπές.

Δε χρειάζεται hd. Ένα απλό sd της προκοπής μπορεί να κάνει ο ΑΝΤ1 για να μην πονάνε τα μάτια μας; (για να εκπέμπει σε σωστό κάδρο ούτε καν το συζητάμε -εκείνη την μάχη την χάσαμε οριστικά...)

07-09-2014

α) Θεωρειτε οτι το κοστος μιας αναβαθμισης των μηχανηματων ειναι απαγορευτικο για τα δεδομενα του ομιλου ΑΝΤ1; Δεν γνωρίζετε φυσικα τα οικονομικά του ΑΝΤ1 αλλά σαν επαγγελματίας έχετε εικόνα του κόστους ενω εγω δεν μπορώ να ξέρω αν μιλάμε για κοστος 10 ή 100 εκ. ευρώ.

Α) Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, ούτε για κανάλι τοπικής εμβέλειας.

Θυμάμαι τότε που ήμουν πειρατής στα FM πριν την ελεύθερη ραδιοφωνία και μετά με το ξεκίνημά της (όχι δεν είμαι τόσο μεγάλος) οι περισσότεροι σταθμοί που ξεφύτρωναν αγόραζαν όλη την σαβούρα της Ιταλίας.

Κάπως έτσι θα ξεκίνησαν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και αναβαθμίζονται με αυτά που αποσύρουν οι άλλοι, δεν λέω ότι το κάνουν όλοι, δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά έχω ζήσει μέσα σε ραδιοφωνικό σταθμό και τηλεοπτικό και τα έχω δει από πρώτο χέρι πολύ καλά.

Last edited:

Με γελουν τα ματια μου δε παιζει : Σεβιλλη - Ζενίτ η εικόνα είναι τούμπανο - σχεδον HD θα μπορουσα ανετα να πω : ετσι για να λεμε και τα καλα..

Ελπίζω να μην την ματιασω :rip:

Υπερβάλλεις λιγο. Καλύτερα απο άλλες φορές αλλα και πάλι χωρις λεπτομέρεια. Σαν να έχεις βάλει ολα τα φίλτρα βελτίωσης στο on..

ναι ηταν καπως καλυτερα χτες αλλα σε συγκριση με νοβασπορ 1 που εβλεπα την ιδια ωρα ηταν πισω

Μετα, στα στιγμιοτυπα, γυρισαμε σε εποχη ποιοτητας... streaming, ιδιαιτερα σε 50"'