ΑΝΤ1

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Κι εκεί που βλέπεις Ολυμπιακό και νομίζεις ότι θες οφθαλμίατρο, γυρίζεις στο Ziggo Sports HD να δεις ΠΑΟΚ και αισθάνεσαι ότι όντως πήγες σε οφθαλμίατρο και έφυγες με γυαλιά!!
(αναφέρομαι στη μετάδοση, αλλά νομίζω ότι και σε αγωνιστικό επίπεδο τα συναισθήματα είναι ίδια...)

Πάντως αυτή την στιγμή που προβάλει την Αλίκη στο ναυτικό πρέπει να είναι η καλύτερη εικόνα που έχω δει για την συγκεκριμένη ταινία.
Ποιος να μου το λέγε...

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Βρε παιδιά τι γίνεται ο ΑΝΤ1; Έχει εξαφανιστεί από παντού...

Εχει ποιάσει φωτιά το κτίριο τους. Ας ελπίσουμε να εχουν μόνο υλικές ζημιές.

Παιδιά σήμερα το πρωί που έβαλα τον Παπαδάκη νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση την τελευταία του εκπομπή η κάνω λάθος;

Μιας και η εκπομπή βγαίνει από το Στούντιο Κάπα στα Σπάτα, από όπου βγαίνει και ο Τροχός της Τύχης του STAR που φέτος θα είναι σε HD, λογικά πρέπει να αναβάθμισαν όλο τον εξοπλισμό τους.

Η εικόνα του ANT1 στις ζωντανές εκπομπές εκεί που ήταν αξιοπρεπώς καλή, ξαφνικά γύρισε κάποια χρόνια πίσω στα άσχημα της... είναι τρελοί εκεί στο Μαρούσι...

Την πρώτη μου τηλεόραση crt 32αρα 16:9 την αγόρασα το 2001.
Από τότε περάσανε από τα χέρια μου άλλες τρεις τηλεοράσεις 16:9.
Οι καημένες ...
Ποτέ δεν είδαν 16:9 απο τον Αντ1.

Aλλαγή στην ποιότητα οχι. Μόνο το flag 16:9

Γυρνάω ANT1 και τι να δω, shutter island σε 4:3 και ποιότητα VHS και μάλιστα VHS από μέτριο VCR συνδεμένο με composite, ούτε καν s-video. Δεν μιλάω για το flag (το οποίο φυσικά είναι 16:9 :award: ), κανονικό 4:3

qOpe9yR.png

Τα artifacts και γενικά η ποιότητα έρχονται απευθείας από ANT1, όχι από την εγγραφή μου που είναι απευθείας σε ts με κάρτα τηλεόρασης

Το ίδιο καρέ από το Blu-ray της ταινίας

https://i.imgur.com/3YdaniS.png

Ant1, always best of the best

Last edited:

ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ολη τη σημασια της λεξης!