ΑΝΤ1

Απάντηση: ΑΝΤ1 HD - Σχόλια , παρατηρήσεις

εδώ ένα στιγμιότυπο με native λογότυπο και σήμα καταλληλότητας

Re: ΑΝΤ1 HD - Σχόλια , παρατηρήσεις

Παίζει όντως η πιθανοτητα να βγαλουν συντομα εκπομπή σε native HD. Εκτός του DWTS υπάρχει και η πρόσφατη εξαγγελία για το Sunday Live.

Πριν λίγο που μπήκε διπλά από το σήμα του αντ1 το μήνυμα για την πρεμιέρα του dwts αν πρόσεξα καλά το σήμα έγινε έντονο άσπρο, όπως ήταν μέχρι χθες, και μόλις έφυγε έγινε ξανά διάφανο. Επειδή δεν είμαι γνώστης αυτών των τεχνικών ζητημάτων, η απορία μου είναι από τη στιγμή που τα σήματα καταλληλότητας είναι και αυτά hd και δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα στην εικόνα και στο σήμα, πώς γίνεται να επηρέασε το συγκεκριμένο μήνυμα; Αντίστοιχη απορία έχω και για τον σκαι που εδώ και κάποιες μέρες έχει hd σήματα καταλληλότητας και κάποια hashtag (πχ το "πρεμιέρα" πάνω από το hashtag της acun medya στο survivor), και μεταδίδει σε native hd όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Υπάρχει κάποιος περιορισμός και δεν μεταβαίνει σε μόνιμη hd ροή, οπώς για παράδειγμα κάνει ο alpha που μεταδίδει και τις διαφημίσεις σε hd, ενώ μεγαλό μέρος του προγράμματός του είναι ακόμα σε sd, μήπως αλλάξει κι αυτό το έντονο μπλε λογότυπο; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.

Αυτο που κανανε στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή ειναι να γυρισουν τη ροη του προγραμματος από SD μόνιμα σε ΗD, (δεν είναι απλό θέλει ένα κάποιο εξοπλισμό) που σημαίνει ότι όποιο πρόγραμμα εναι γυρισμένο σε HD θα προβάλλεται και σε native HD (σήριαλ, παιχνίδια, ταινίες, ρηλάιτυ κλπ). Για το σκοπό αυτό έχουν προμηθευτεί και μηχανήματα HD προβολής των λογότυπων και των σημάτων καταλληλότητας ώστε να μη δημιουργειται άλλο πρόβλημα. Με το Nomads απλά το γυριζαν χειροκίνητα όσο διαρκουσε η εκπομπή σε HD και μετά το επανέφεραν σε SD.

Στο Dancing απλά τους πιάσανε οι καρμοιριές κι αντί να αυξήσουν κάπως το μπάτζετ για να μπουν HD κάμερες, ή να υποχρεώσουν την KAΠΑ Studios να ανανεωσει τον εξοπλισμό που παρέχει για την παραγωγη, μιας και αλλάζει τεχνολογικά εποχή ο σταθμός, το άφησαν όπως ήταν προσπαθώντας να κερδισουν ετσι μια σεζόν παιχνιδιου με τον ίδιο εξοπλισμό. Δεν κάνω τον παντογνώστη ενδεχομένως αυτες να είναι αποφάσεις που θέλουν χρόνο για να υλοποιηθούν.

Πάντως περιμενουμε τις εκπομπές τις άλλες και τις ταινίες που ειναι γυρισμενες σε ΗD να τις βλέπουμε από εδώ και πέρα σε native HD.

έτσι όπως τα λες είναι φίλε,απλά δεν γίνεται το σταρ να μεταδίδει το masterchef σε native να έχει κερδίσει ήδη το κοινό και στην τηλεόραση και στο youtube και εσύ να κάνεις οικονομία σε πρόγραμμα της prime time όταν έχεις εδώ και καιρό εξοπλίσει π.χ το πρωινό με την Φαίη ή την εκπομπή του Λιάγκα με HD κάμερες και να αποφασίζεις να μπεις στο β μισό της σεζόν την ώρα μάλιστα που έχεις και survivor απέναντι με εικόνα επιπέδου Έψιλον.Πολύ άστοχη αυτή η επιλογή τους.Χθες το απόγευμα η σειρά Παρθένα Ζωή που γυρίζεται σε HD ήταν upscale,εντάξει θα τους δώσουμε λίγες μέρες καθώς μόλις χθες έφτιαξαν την μόνιμη ροή υψηλής ευκρίνειας αλλά η κριτική εάν αδιαφορήσουν θα είναι με μεγαλύτερη ένταση από πριν καθώς τώρα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.Πρέπει να ξεκινήσουν την μετάδοση σε native σειρών ταινιών εξωτερικών παραγωγών trailer σημάτων κτλ κτλ άμεσα.Ήδη πλησιάζουμε τα 2 χρόνια από την στιγμή που έβγαλαν το κανάλι υψηλής ευκρίνειας,για τον ΑΝΤ1 είναι μεγάλη ξεφτίλα αυτή η αργοπορία όταν το άλλο κανάλι του ομίλου μακεδόνια tv με τηλεθεαση 0.8% μεταδίδει προγράμματα trailer σειρές εκπομπές σε native εδώ και μήνες.

Last edited:

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά τα Κάπα studios νομίζω πως έχουν ήδη HD εξοπλισμό.
Ο τροχός της τύχης είναι απόδειξη αφου από πέρσι προβάλετε σε HD και γυρίζεται επίσης στα ίδια στούντιο.

Οι εγκαταστάσεις έχουν πολλα στουντιο, ανάλογα με την εκπομπή. Αυτο κάνει το θέμα ακόμα πιο άσχημο για τον ΑΝΤ1 καθώς φαίνεται ότι πληρώνει πιο φθηνη παραγωγή ενώ τα Kappa Studios εχουν συδεθεί με το όνομα του ΑΝΤ1 αφού σχεδον όλα τα γυριζει εκει. Οταν πριν δύο χρόνια πήγε ο Τροχός της Τύχης στο νέο HD στουντιο (πιο πριν ήταν κι αυτό SD) , επαθε πλάκα ο παρουσιαστής Πολυχρονίδης από τα μεγέθη και τον εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας. Και η HD εκπομπή του Σεφερλή με το ραντεβου στα τυφλα ηταν εκει.

midas το ραντεβού στα τυφλά ήταν παραγωγή της εταιρείας του Μάρκου Σεφερλη στο Studio Karamanos στο Ίλιον το οποίο είναι ακόμα πιο σύγχρονο καθώς έχει εξοπλισμό για 4Κ.Αντιθετως το kapa studios από ότι βλέπω στους λογαριασμούς του στο facebook έχει μείνει πίσω και μόλις πρόσφατα περνούσαν οπτικές για HD.Παρολα αυτά ο ΑΝΤ1 έχει εξοπλίσει με HD κάμερες το πρωινό και το late night που κόπηκε πρόσφατα και που δεν είδαμε ποτέ native στις οθόνες μας.Λογικα την Δευτέρα άνετα βγάζουν native την πρωινή εκπομπή. Δεν γνωρίζω βέβαια εάν έχουν και native γεννήτρια για τα σουπερακια από το kapa.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ φιλε skorpio αν το θυμάσαι, είχα μάλλον λάθος εντύπωση για την εκπομπή του Σεφερλή. Ο τροχός της τυχης είναι όμως παραγωγή του Καραγιάννη. Για τον ΑΝΤ1 τωρα, όντως ειναι γνωστο ότι βαζει HD καμερες στο πρωινο που είναι στο Κάππα (κάπου ειχα διαβάσει ότι δεν είναι όλες οι κάμερες HD αλλά μπορει να αντικατέστησαν και τις άλλες στην πορεία), οπως και στο βραδυνο του Λιάγκα αλλά τελείωσε πριν καν δωσει εκπομπή σε native (!!) Θα δουμε τη Φαιη ελπίζω τη Δευτερα, εκεί είναι το πρώτο στοιχημα! Το αλλο στοιχημα ειναι στο Sunday live μακάρι να πηγε στο στουντιο που εκανε ο Λιάγκας το βραδυνο.

Πράγματι ο τροχός της τύχης είναι στο κάπα αλλά έχω την εντύπωση πως ο εξοπλισμός κάμερες κτλ κτλ είναι του σταρ απλώς νοικιασαν το πλατό, το σταρ τις live εκπομπές του της πρωινής ζώνης το MasterChef τα βγάζει από το Karamanos,ο αντ1 όμως το σύνολο των εκπομπών του τις βγάζει από τον Καραγιάννη.Εχω δει βίντεο από το πρωινό του αντ1 με τις HD κάμερες είναι σίγουρα υψηλής ευκρίνειας.Ποτε θα σηκώσουν τον διακόπτη είναι το θέμα τώρα.

Η τουρκική σειρά ANNE στον Αντ1 σε native HD

Σωστά πολύ μέτριο HD αλλά ας γίνει η αρχή γιατί μας έβγαλε την πίστη ο ΑΝΤ1 τόσο καιρό.

Τι δείχνει native hd αυτη την εποχή ο ΑΝΤ1? το πρωινό βγαίνει? γιατι δεν βλέπω πρωι τηλεοραση.

Μέχρι σήμερα το βράδυ τίποτα δεν έδειχνε native από αύριο να δούμε