ΑΝΤ1

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Νέους δέκτες ε; Δηλαδή ποιους, αυτούς ακριβώς (DVB-T/MPEG-4) που ανάγκασε η DIGEA να αγοράσει ο κόσμος για να βλέπει το σήμα της; Καλά από τη DIGEA δεν εκπέμπει ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ, δεν ξέρουν ποιό είναι το σύστημα εκπομπής τους; Οι γελοίοι...

Ασε ρε, αυτοι σε λιγο θα μας πεισουν οτι η μεγαλυτερη ομαδα της Ευρωπης ειναι... ο Πανελληνιος!

Πέφτω από τα σύννεφα, δεν είναι; Και ο πρόεδρος του εφάμιλλος τουλάχιστον του Fiorentino Pérez; :D

Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Κραχτε τους και στο φορουμ του αντεννα

ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ....

Τα ίδια και το "σοβαρό" ΣΚΑΙ. (υποθέτω ότι και οι υπόλοιποι DIGEAαδες τα ίδια θα λένε)

Ειναι γνωστή η αντικειμενικότητα και σοβαρότητα των ελληνικών ιδιωτικών ΜΜΕ, η ποιότητα των εκπομπών τους και η γενικότερη αναβάθμιση στην κοινωνική και πολιτική σκέψη που προσφέρουν.

Καμμία έκπληξη εδώ!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΗΜΑ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ. (ΕΠΙΚΑΙΡΟ Ε!).:award:

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Ασε ρε, αυτοι σε λιγο θα μας πεισουν οτι η μεγαλυτερη ομαδα της Ευρωπης ειναι... ο Πανελληνιος!

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.....:Banane0:

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ" ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

Αν θυμαμαι καλα ενα απο τα επιχειρηματα τους για να παει το συστημα κωδικοποιησης σε MPEG4 ηταν οτι θα υπηρχε δυνατοτητα στο μελλον για εκπομπη HD περιεχομενου.Τωρα τι φωναζουν.Α,ναι....Το VHS δεν παιζει HD....δεν κοιτανε ακομα που το σημα ειναι σε 4:3,ποιοτητα εικονας no comments...τους πειραξε η ΕΡΤ που για πρωτη φορα κανει κατι σωστο και επιτελους βλεπω τα χρηματα που μας παιρνει μεσω ΔΕΗ,τα κερατιατικα που λεει ο πατερας μου,να πιανουν τοπο.
οτι δεν φτανει η αλεπου....

εγω δεν πιστευω να δουμε hd απο ερτ φετος αδικα κανετε χαρές

Επειδή εγώ μπερδεύτηκα από τις ανακοινώσεις και τα ρεπορτάζ, ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ. Αν έχω τηλεόραση full HD με αποκωδικοποίηση MPEG 2&4, θα χρειαστεί να πάρω κάτι επιπλέον για την ΕΡΤ HD;

Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Επειδή εγώ μπερδεύτηκα από τις ανακοινώσεις και τα ρεπορτάζ, ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ. Αν έχω τηλεόραση full HD με αποκωδικοποίηση MPEG 2&4, θα χρειαστεί να πάρω κάτι επιπλέον για την ΕΡΤ HD;
Συμφωνα με το ρεπορταζ ναι, αλλα ευτυχως... οχι!:ernaehrung004:

Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί όταν δοκιμάζεις κάτι πολλά μπορεί να στραβώσουν.

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Ηδη απο σημερα ο ΑΝΤ1 φευγει απο τη θεση 5 που ειχε στο τηλεκοντρολ μου και παει καπου μεταξυ 9 και 10, διπλα στο Μακεδονια, οχι βεβαια μεχρι να ανακαλεσουν (σιγα που θα ασχοληθουν με 2-3 αντιδραστικα σχολια) αλλα μεχρι να βελτιωσουν ποιοτητα και εικονα των εκπομπων τους (δηλ. ποτε)

Χεχεχεχε! Έχω κάνει το ίδιο για τους ίδιους λόγους (+ ταχύτητα zapping στον δέκτη λόγο multiplex)! Στο 9 τον έστειλα!

Κατά πάσα πιθανότητα όχι. Αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί όταν δοκιμάζεις κάτι πολλά μπορεί να στραβώσουν.
Τι θα μπορούσε να στραβώσει δηλαδή;

Όλοι όσοι έχουν είτε τηλεοράσεις HD με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T/MPEG4
είτε έχουν εξωτερικό αποκωδικοποιητή DVB-T/MPEG4 με έξοδο HDMI και συνδεδεμένο
στην τηλεόραση με HDMI καλώδιο δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να δουν την ΕΡΤ HD

δεν θα χρειαστεί καν να κάνουν σάρωση στις συχνότητες για να βρουν το κανάλι
θα εμφανιστεί από μόνο του στην θέση που υπάρχει τώρα το κανάλι της Βουλής

Δεν φαντάζεσαι πόσα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά στο broadcast. Κανονικά και με όσα έχουν ανακοινωθεί ο εξοπλισμός σου είναι ΟΚ.

τα προγραμματα του ERT HD θα μεταδιδονται και απο τα κανονικα καναλια της ΕΡΤ, οποτε δεν χρειαζεται να αγορασει κανεις τιποτα, απλως η εικονα θα ειναι SD μια χαρα δηλαδη, πολυ κακο για το τιποτα ! καμμια αλλη κατηγορια εχουν?

Δεν φαντάζεσαι πόσα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά στο broadcast. Κανονικά και με όσα έχουν ανακοινωθεί ο εξοπλισμός σου είναι ΟΚ.
Μακάρι...

Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Όλοι όσοι έχουν είτε τηλεοράσεις HD με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T/MPEG4
είτε έχουν εξωτερικό αποκωδικοποιητή DVB-T/MPEG4 με έξοδο HDMI και συνδεδεμένο
στην τηλεόραση με HDMI καλώδιο δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να δουν την ΕΡΤ HD

δεν θα χρειαστεί καν να κάνουν σάρωση στις συχνότητες για να βρουν το κανάλι
θα εμφανιστεί από μόνο του στην θέση που υπάρχει τώρα το κανάλι της Βουλής

Εγω το καναλι της Βουλης βλεπω μεσω ΝΟΒΑ θα μπορω να το βλεπω ;;;

εχω τον HD δεκτη που δινει εδω και κανα χρονο...

Τι σχέση έχει η Nova με την αναμετάδοση της Βουλής από το επίγειο multiplex της ΕΡΤ;