ΑΝΤ1

Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Κανείς δεν έχει αναφέρει ότι η ΕΡΤ δεν αναγκάζει κανέναν να αγοράσει νέο δέκτη. Θέλεις να δεις HD; Δες. Δεν θέλεις, μην δεις.....μπορείς να δεις και την απλή ΝΕΤ ή ΕΤ1. Τι μπαρούφες είναι αυτές που αραδιάζουν στον κόσμο για να καλύψουν την ανικανότητά τους!

Μην ανησυχητε, θα έρθει το αντ2 να καλυψει τα κενα που μας αφηνει το 1

http://www.makthes.gr/news/media/71866/

πολυ φοβάμαι πως εμείς θα χρειαστει να πληρωσουμε την μεταβαση των ιδιωτικων σε HD εκπομπη και αυτό είναι που έχει σημασια

ένα εχω να πω.Μπράβο στην ΕΡΤ. Οσο για τους υπόλοιους ας συνεχίσουν με αυτά τα ποιοτικά προγράμματα ( τουρκικα και λοιπές σαχλες ) και ας αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει.Και οσο αναφορά τον ΑΝΤ1 τον ''ευχαρηστούμε'' για την τέλει εικόνα στα ματς του ΟΥΕΦΑ.

ένα εχω να πω.Μπράβο στην ΕΡΤ. Οσο για τους υπόλοιους ας συνεχίσουν με αυτά τα ποιοτικά προγράμματα ( τουρκικα και λοιπές σαχλες ) και ας αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει.Και οσο αναφορά τον ΑΝΤ1 τον ''ευχαρηστούμε'' για την τέλει εικόνα στα ματς του ΟΥΕΦΑ.

Χωρις υπερβολη, αλλα πιστευω οτι το κινητο μου τραβαει βιντεο σε καλυτερη εικονα απο αυτη που αναμεταδιδει ο ΑΝΤ1 (οπως και τα περισσοτερα "εθνικα" καναλια)

Ετσι ειναι φιλε tsdinos.Με εξοπλισμο του 1990 τι εικονα να δειξει ο ΑΝΤ1.Mε εξερεση το ΣΚΑΙ ολοι οι αλλοι μαυρα χαλια εχουν.Να κοιταξουν να αναβαθμησουν τον εξοπλισμο τους και να παψουν να κλαιγοντε για την ΕΡΤ.

Ναι αλλά το αντ1 έχει ωραία σιριαλ.
:ernaehrung004:

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

...την 40ή επανάληψη του "Κων/νου και Ελένης"! :D

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

...την 40ή επανάληψη του "Κων/νου και Ελένης"! :D
Πρέπει να έχει ξεπεράσει τις 1500 επαναλήψεις και συνεχίζει ακάθεκτο. υγεία να έχουμε και μέχρι το 2050 .θα το βλέπουμε όσοι έχουμε επιζήσει μέχρι τότε….άντε καλή Ανάσταση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Πρέπει να έχει ξεπεράσει τις 1500 επαναλήψεις και συνεχίζει ακάθεκτο. υγεία να έχουμε και μέχρι το 2050 .θα το βλέπουμε όσοι έχουμε επιζήσει μέχρι τότε….άντε καλή Ανάσταση
Ελπίζω κάποτε να μπορέσουμε να το δούμε και σε HD με ήχο 5.1 :drummer:

Καλά, βλέπετε ακόμα ΑΝΤ1 ;!!!! Από τότε που έκαναν τις "εξυπνάδες" με τη Formula1 το έχω βγάλει από όλες τις τηλεοράσεις.

Αν είναι να συνεχίσει να παίζει αυτά που παίζει και ως MAK...

Καπου ειδα μια διαφημισει οτι θα ξαναρχισει επαναληψη το "εκεινες και εγω" με τον Δογγανο!! χαχαχαχα
Μου φαινετε σειρα εχει να ξαναρχισουν το "της ελλαδος τα παιδια" με την αεροπορια και τους "Μεν και τους Δεν"
Αντε..γιατι εχουμε αρχισει και ξεχνιομαστε τα τελευταια χρονια! Ασε που πρεπει να τα βλεπουν και οι νεες γενιες!! :jester:

Αντ1 γερά.Εμπρός πρός τα πίσω.Χα Χα.Ούστ απο δω που έχετε τα μούτρα να κάνετε και δήθεν διαμαρτυρία για αθέμητο ανταγωνισμό.Βάλτε το χέρι στην τσέπη.Αναβαθμηστήτε και μετά μηλάτε.Σας βαρέθηκε ο κόσμος.Γραφικοί έχετε καταντήσει.

Με λιγα λογια, προκειται για ενα καναλι που στηριζεται σε παλαιο εξοπλισμο, με μονιμως λαθος ρυθμιση χρωματων\λευκου και ειναι το μοναδικο που (για καποιο περιεργο λογο) εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας στην αναλογικη εκπομπη, παρα στην ψηφιακη.

Να μιλησω για τις 80s μεταδοσεις ποδοσφαιρου απο τις οποιες, οπως ειχε πει καποιος εδω, μονο ο Φουντουκιδης λειπει? Τοσο θολό τοπιο, ουτε ο Αγγελοπουλος.

Για το πιξελιασμα (= κακό post production) που εμφανιζεται σε ολες σχεδον τις παραγωγες της 3-2-Ena (κανενα) και μονο σε αυτες? Με Amiga δουλευουν?

Για τον φωτισμο, το μακιγιαζ, τις τεχνικες δυσκολιες στις live εκπομπες (βλ Παπαδακης)....?

ΑΥΤΟ το καναλι, εχει το θρασος να θεωρει το ελευθερο HD, αθεμιτο ανταγωνισμο στην Ελλαδα του 2011.

Δεν θιγω καν το θεμα του προγραμματος με τα τουρκικα σηριαλ, στο κατω-κατω ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα.

Αλλα οταν γκεμπελιζουν μεσα απο τις ειδησεις για ενα τοσο απλο θεμα (ασυμβατο δηθεν το HD της ΕΡΤ με το MPEG4 που ΑΥΤΟΙ πιεσαν να χρησιμοποιηθει), τι κανουν αραγε με τα σημαντικα?

H Digea είναι για τα γέλια !!!!!!
Επειδή δεν μπορούν να κάνουν εκπομπή HD τους φταίει η EΡΤ

Απαράδεκτοι

Καλά μιλάμε... με τα σχόλια μερικών από εσάς, κατουρ... από τα γέλια!!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Τι να μας πει και ο ΑΝΤ-0... Ότι δεν φτάνει η αλεπού, πηδάει από το παράθυρο γιατί δεν πρόκειται να τα φτάσει ποτέ!
Έτσι είναι και ο κΑΝ(τ)ένα... τόσο μάπα πΙότητα δεν έχει κανένας από μας, σπίτι του!
Μα καλά, την εκπομπή του Παπαδάκη ο κ.Κυριακού δεν την βλέπει?
Αν φταίνε οι τεχνικοί (που δεν το νομίζω) να φύγουν όλοι τους και να πάμε εμείς ΔΩΡΕΑΝ :jester: να τους βάλουμε τάξη!
Αν όμως δεν δίνουν λεφτά να πάρουν "έστω" μια κονσόλα της προκοπής, μπράβο στους τεχνικάρες που δουλεύουν με τον εξοπλισμό... της γιαγιάς μου!

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο στην ΕΡΤ για αυτήν την κίνηση!
ΑΝΤ-8... κάνε λίγο κράτει στα ρεπορτάζ, γιατί ο κόσμος πλέον δεν μασάει χορταράκι... τα αρνάκια είναι στην σούβλα και όχι μπροστά στην TV!

Επίσης... αγαπητέ ΣΚΑΪντερμαν™ :jester:, οκ, ξέρουμε πως είσαστε ένα από τα πιο super τεχνολογικά, κανάλι, αλλά αυτό δεν λέει κάτι στην παρούσα φάση!
Εσείς είσαστε από τα κανάλια (μαζί με MTV, STAR) που εύκολα μπορείτε να εκπέμψετε σε HD.
Μην κράζετε την ΕΡΤ... "δεν λέει". Κάντε και εσείς την κίνηση και θα αρπάξετε ένα δυνατό μπράβο από εμάς... αλλιώς... μούγγα!