ΑΝΤ1

Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

οσοι αγορασαν απλο ( sd ) δεκτη η δεν ηξεραν το hd οποτε δεν τους χρειαζεται η το γνωριζαν και απλα δεν επιθυμουσαν να το πιανουν στην απιθανη περιπτωση που εβγαινε hd καναλι ...

απιθανη περιπτωση ... εβγαλε η ερτ HD καναλι ... οντως ...

οποτε ...

τιποτα επιληψιμο

απλα η ερτ επρεπε να εχει επιλεξει το mpeg 4 εξ αρχης

κανεις δεν εξαναγκαζει καποιον να παρει hd dvb-t δεκτη

εξ αλλου οταν ξεκινησε η digea υπηρχαν hd δεκτες ... οσοι γνωριζαν εδωσαν τα 25 -30 ευρω παραπανω και πηραν

οσοι δεν γνωριζαν περι hd - hdmi μαλλον δεν το χρειαζονται και δε θα κανουν και τον κοπο να σκεφτουν για νεο δεκτη
( ειτε εχουν hdtv ειτε οχι ... πολλοι εχουν 40 '' full hd και δεν ξερουν περι 1080i dvb-t / blu ray κλπ

ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα χαν και ενσωματωμενο mpeg 4 δεκτη και παρολα αυτα το ειδαν το ματς στην αναλογικη ΝΕΤ ...

αρα η ερτ δεν εξαναγκαζει κανεναν να παρει νεο δεκτη ...

οσοι αγορασαν απλο ( sd ) δεκτη η δεν ηξεραν το hd οποτε δεν τους χρειαζεται η το γνωριζαν και απλα δεν επιθυμουσαν να το πιανουν στην απιθανη περιπτωση που εβγαινε hd καναλι ...

Τον περασμένο Νοεμβριο, όταν έψαχνα για δεκτη, δίαβαζα εδω μηνηματα που έλεγαν "τι να τον κάνω τον HD δέκτη, μεχρι να ανοιξει ελληνικό HD κανάλι θα έχω αλλαξει 5 δέκτες" ή "σίγα να μη δουμε HD στην Ελλάδα". ΠΑραλίγο να πάρω απλο δέκτη αλλα ευτυχώς βρήκα τον Lifeview HD με 30 :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Μη ξεχνάμε και το πολιτισμικό "Dancing with the Stars 2 "!!!

Οπου "stars",είναι οι : Μαριέτα Χρουσαλά (αυτή που με τον άντρα της ξεφτίλισαν το Αβέρωφ), η Μελέτη, η Μπουλέ, ο Γερολυμάτος κλπ.
Υπερ-άστρα δηλαδή...:ADFAD2:

Η δε κριτική επιτροπή ,αποτελείται από :έναν εκφωνητή καλλιτεχνικού πατιναζ, μια πρώην αθλήτρια του στίβου,τον διευθυντή προγράμματος και έναν χορογράφο..

Υπερπαραγωγή !

Γιατί κλαίγεστε όλοι ???:BDGBGDB55::flipout::flipout:

Τον περασμένο Νοεμβριο, όταν έψαχνα για δεκτη, δίαβαζα εδω μηνηματα που έλεγαν "τι να τον κάνω τον HD δέκτη, μεχρι να ανοιξει ελληνικό HD κανάλι θα έχω αλλαξει 5 δέκτες" ή "σίγα να μη δουμε HD στην Ελλάδα". ΠΑραλίγο να πάρω απλο δέκτη αλλα ευτυχώς βρήκα τον Lifeview HD με 30 :flipout::flipout::flipout:

Αν διάβαζες τα "σωστά" ποστ θα έβλεπες ότι σου πρότειναν HD δέκτη ...:D

Πάντως σε email που είχα στείλει στον Αντ1 και στο MEGA για την ποιότητα εικόνας στα παιχνίδια δεν έχουν απαντήσει ούτε του στυλ λάβαμε το μήνυμα σας ευχαριστούμε.

Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Συμφωνώ με την γκρίνια για την ποιότητα της εικόνας στα παιχνίδια που δείχνει ο ΑΝΤ1, αλλά σκέφτομαι οτι αν δεν τα έδειχνε ο ΑΝΤ1, έστω και με αυτήν την ποιότητα, δεν θα υπήρχαν μάλλον καθόλου στην ελεύθερη τηλεόραση. Και εγώ που δεν έχω NOVA μάλλον δεν θα μπορούσα να τα δω καθόλου. Όπως στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη μπορώ να δω, και που μετά το καλοκαίρι μάλλον δεν θα μπορώ να δω ούτε αυτούς. Παράδειγμα είναι και ο ΣΚΑΙ που αποχώρησε μετά το καλοκαίρι και δεν δείχνει ούτε το ένα σαββατιάτικο ελληνικό παιχνίδι που έδειχνε. Γιαυτό και αν και συμφωνώ για την ποιότητα της εικόνας του ΑΝΤ1, δεν γκρινιάζω τόσο πολύ. Και φυσικά δεν πρόκειται να βάλω NOVA γιατί θεωρώ εξωπραγματική την τιμή που ζητάνε, και το θεωρώ και λίγο νταβατζιλίκι. Οτι μέχρι πριν λίγο καιρό (ή λίγα χρόνια) το έβλεπα δωρεάν, τώρα αυτοί μου ζητάνε να τους πληρώνω. Σαν τους νονούς της νύχτας που λένε οτι για να συνεχίσεις να δουλεύεις πρέπει να με πληρώσεις. Γιαυτό και ανέχομαι την ποιότητα του ΑΝΤ1 (και δεν είμαι υπάλληλος στον ΑΝΤ1 για να το λέω από συμφέρον).

[/QUOTE]QUOTE=AFam;1056070808]
Originally Posted by Kostas_Y
Τον περασμένο Νοεμβριο, όταν έψαχνα για δεκτη, δίαβαζα εδω μηνηματα που έλεγαν "τι να τον κάνω τον HD δέκτη, μεχρι να ανοιξει ελληνικό HD κανάλι θα έχω αλλαξει 5 δέκτες" ή "σίγα να μη δουμε HD στην Ελλάδα". ΠΑραλίγο να πάρω απλο δέκτη αλλα ευτυχώς βρήκα τον Lifeview HD με 30 :flipout::flipout:
Αν διάβαζες τα "σωστά" ποστ θα έβλεπες ότι σου πρότειναν HD δέκτη ...:D

Ο δέκτης ήταν για τη μικρή TV της κρεβατοκαμαρας, όπου βλέπω περισσότερο ταινίες και ντοκυμανταιρ σε DVD. Αν αγόραζα δέκτη για τη μεγάλη, φυσικά και θα ήταν HD, χωρίς δευτερη σκέψη! :cool4:

:offtopic: Μήπως να κάναμε κάτι για το μέγεθος του παραθυρου με τα smilies? Μόλις ανακάλυψα οτι έχει και δευτερη στήλη επειδή σε firefox μου βγάζει στενό παράθυρο μόνο με την πρωτη στήλη.

Η ποιοτητα της εικόνας του ΑΝΤ1 είναι ίδια με αυτή που πρωτοάρχησε....... (Ο τροχός της τύχης με τον Κουίκ...:slapface: )

Προσωπικά, προτιμώ να ΜΗΝ αναβαθμίσει τα μηχανήματά του για άλλα 20 χρόνια, ΚΑΙ να ΜΗΝ κάνει απολύσεις προσωπικού, παρά να είναι τεχνολογικά άρτιος και να απολύει κάθε τρεις και λίγο. Είτε δουλεύουμε εκεί είτε όχι, το θέμα της απασχόλησης μας αφορά όλους.

Στην Ελλάδα είμαστε της υπερβολής και ένας τομέας που την πάτησε από αυτό είναι η ιδιωτική τηλεόραση. Με το που πήρε λίγο τα πάνω της η ιδιωτική τηλεόραση και ξεπεράστηκαν και κάποια νομικά εκαπαιδευτικά ζητήματα, αυτομάτως δημιουργήθηκαν 500 σχολές και η μισή Ελλάδα έγινε δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνόθέτες κτλ κτλ κτλ. Βέβαια ο σκοπός των ιδιωκτιτών δεν ήταν να αναβαθμίσουν το προϊόν τους, αλλά να βγάλουν ένα επιπλέον κέρδος. Και φτάσαμε σε αυτό το σημείο να κινδυνεύουν χιλιάδες άνθρωποι να μείνουν χωρίς δουλειά, διότι η καριέρα τους στηρίχτηκε σε μία τεράστια φούσκα της εποχής. Το ίδιο γίνεται και με τα ραδιόφωνα, το ίδιο και με τις εφημερίδες (κυρίως αθλητικές) οι οποίες κλείνουν και ανοίγουν σαν να είναι ψιλικατζίδικα.

Εννοείται ότι είναι λυπηρό να χάνει ένας άνθρωπος την δουλειά του, ειδικότερα σε αυτή την περίοδο, αλλά έτσι όπως το πάει ο ΑΝΤ1, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το κακό θα γίνει. Άλλωστε το πρόγραμμά του πλέον δείχνει ότι μιλάμε για έναν σταθμό ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει με 6 άτομα. Ένας να λέει τις ειδήσεις, ένας στην κάμερα, ένας σκηνοθέτης και 3 που αλλάζουν τις κασσέτες στις επαναλλήψεις για τις 3 βάρδιες.

Σωστός!
Είμαστε μικρή χώρα πληθυσμιακά για όλα αυτά που έχουμε.
30 εφημερίδες - 50 κανάλια με τα τοπικά και ούτω καθεξής.

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Συμφωνώ με την γκρίνια για την ποιότητα της εικόνας στα παιχνίδια που δείχνει ο ΑΝΤ1, αλλά σκέφτομαι οτι αν δεν τα έδειχνε ο ΑΝΤ1, έστω και με αυτήν την ποιότητα, δεν θα υπήρχαν μάλλον καθόλου στην ελεύθερη τηλεόραση. Και εγώ που δεν έχω NOVA μάλλον δεν θα μπορούσα να τα δω καθόλου. Όπως στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη μπορώ να δω, και που μετά το καλοκαίρι μάλλον δεν θα μπορώ να δω ούτε αυτούς. Παράδειγμα είναι και ο ΣΚΑΙ που αποχώρησε μετά το καλοκαίρι και δεν δείχνει ούτε το ένα σαββατιάτικο ελληνικό παιχνίδι που έδειχνε. Γιαυτό και αν και συμφωνώ για την ποιότητα της εικόνας του ΑΝΤ1, δεν γκρινιάζω τόσο πολύ. Και φυσικά δεν πρόκειται να βάλω NOVA γιατί θεωρώ εξωπραγματική την τιμή που ζητάνε, και το θεωρώ και λίγο νταβατζιλίκι. Οτι μέχρι πριν λίγο καιρό (ή λίγα χρόνια) το έβλεπα δωρεάν, τώρα αυτοί μου ζητάνε να τους πληρώνω. Σαν τους νονούς της νύχτας που λένε οτι για να συνεχίσεις να δουλεύεις πρέπει να με πληρώσεις. Γιαυτό και ανέχομαι την ποιότητα του ΑΝΤ1 (και δεν είμαι υπάλληλος στον ΑΝΤ1 για να το λέω από συμφέρον).

Mάλλον δεν έχεις σκεφτεί σωστά τα πράγματα εσυ και αρκετοί άλλοι ίσως. Το nova είναι συνδομητικό κανάλι. Η ΕΡΤ επίσης! Στο ένα μπορείς να το πάρεις άμα θες και να διακόψεις όποτε θες, στο άλλο το παίρνεις συνέχεια και δεν μπορείς να δικόψεις ποτέ.

Οπότε ξανασκέψουν τον όρο νταβατζιλίκι, εσυ και πολοί άλλοι που διαμαρτύρεστε για τον κακό αντ1 και το κακό mega, που δεν επενδύουν, αλλα το φοβερό και τρομερό ERT HD που επενδύει με τα κρατικά λεφτά. (Τα λεφτά των άλλων, και εγώ έτσι είμαι Βαρδινογιάννης 2)

Επίσης το ξεφτιλισμένο Αντ1 ποτέ δεν ζήτησε λεφτά, με καμία μορφή.

Εγώ θα έλεγα ποσο ξεφτιλισμένα κανάλια είναι τα κρατικά. Σιγά μην τους γλύψω γιατι κάναν 1 καλό και 19 κακά, με ξένα λεφτά πάντα.

Last edited:

Οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών έχουν παρει τα λεφτά τους πίσω απο τα κανάλια. Από τις άλλες συναλλαγές τους με το δημόσιο.

οποτε ...

τιποτα επιληψιμο

απλα η ερτ επρεπε να εχει επιλεξει το mpeg 4 εξ αρχης

κανεις δεν εξαναγκαζει καποιον να παρει hd dvb-t δεκτη

εξ αλλου οταν ξεκινησε η digea υπηρχαν hd δεκτες ... οσοι γνωριζαν εδωσαν τα 25 -30 ευρω παραπανω και πηραν

οσοι δεν γνωριζαν περι hd - hdmi μαλλον δεν το χρειαζονται και δε θα κανουν και τον κοπο να σκεφτουν για νεο δεκτη
( ειτε εχουν hdtv ειτε οχι ... πολλοι εχουν 40 '' full hd και δεν ξερουν περι 1080i dvb-t / blu ray κλπ

ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα χαν και ενσωματωμενο mpeg 4 δεκτη και παρολα αυτα το ειδαν το ματς στην αναλογικη ΝΕΤ ...

αρα η ερτ δεν εξαναγκαζει κανεναν να παρει νεο δεκτη ...

+10000 :a0210: αυτό έκανα και εγώ... τώρα αυτοί που με κορόιδευαν γιατί πήραν δέκτη με 35-40Ε χτυπάνε το κεφάλι τους (ξέρω περιπτώσεις, τότε γελούσαν) :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Mάλλον δεν έχεις σκεφτεί σωστά τα πράγματα εσυ και αρκετοί άλλοι ίσως. Το nova είναι συνδομητικό κανάλι. Η ΕΡΤ επίσης! Στο ένα μπορείς να το πάρεις άμα θες και να διακόψεις όποτε θες, στο άλλο το παίρνεις συνέχεια και δεν μπορείς να δικόψεις ποτέ.

Οπότε ξανασκέψουν τον όρο νταβατζιλίκι, εσυ και πολοί άλλοι που διαμαρτύρεστε για τον κακό αντ1 και το κακό mega, που δεν επενδύουν, αλλα το φοβερό και τρομερό ERT HD που επενδύει με τα κρατικά λεφτά. (Τα λεφτά των άλλων, και εγώ έτσι είμαι Βαρδινογιάννης 2)

Επίσης το ξεφτιλισμένο Αντ1 ποτέ δεν ζήτησε λεφτά, με καμία μορφή.

Εγώ θα έλεγα ποσο ξεφτιλισμένα κανάλια είναι τα κρατικά. Σιγά μην τους γλύψω γιατι κάναν 1 καλό και 19 κακά, με ξένα λεφτά πάντα.

Χμμ...δηλαδή τα ιδιωτικα είναι Μη Κερδοσκοπικοι Οργανισμοι? Μόνος στόχος τους είναι να μην μεινουν χωρις μεζονετες στα ΒΠ οι Ρούλες, Τατιάνες και το υπόλοιπο χρυσοπληρωμένο συναπαντημα?

Ας σταματήσουν λοιπον τα κρατικα, για να μην τρώνε τα 4 το μήνα απο τον κοσμάκη. Να δουμε τότε ποιος θα προβάλει σινεφιλ ταινίες, όπερες, μπασκετ και διαφορα άλλα που τα ΜΚΟ ιδιωτικα σνομπάρουν γιατι δεν έχουν μεγαλο κοινο και δεν τραβανε διαφημίσεις.
Τωρα που είπα διαφημίσεις...αναρωτιέμαι...ποιός πληρώνει τα διαφημιστικά σποτ που μας σπάνε τα νευρα...?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Χμμ...δηλαδή τα ιδιωτικα είναι Μη Κερδοσκοπικοι Οργανισμοι? Μόνος στόχος τους είναι να μην μεινουν χωρις μεζονετες στα ΒΠ οι Ρούλες, Τατιάνες και το υπόλοιπο χρυσοπληρωμένο συναπαντημα?

Ας σταματήσουν λοιπον τα κρατικα, για να μην τρώνε τα 4 το μήνα απο τον κοσμάκη. Να δουμε τότε ποιος θα προβάλει σινεφιλ ταινίες, όπερες, μπασκετ και διαφορα άλλα που τα ΜΚΟ ιδιωτικα σνομπάρουν γιατι δεν έχουν μεγαλο κοινο και δεν τραβανε διαφημίσεις.
Τωρα που είπα διαφημίσεις...αναρωτιέμαι...ποιός πληρώνει τα διαφημιστικά σποτ που μας σπάνε τα νευρα...?
Πάντα βλέπουμε αυτά που πληρώνουμε άμεσα και όχι έμμεσα (που είναι περισσότερα από 4 το μήνα)

Έμμεσα δεν πληρώνεις όσα λες. 1) Δεν διαφημίζονται όλα τα προϊόντα 2) Έχεις την επιλογή να πάρεις προϊόντα που δεν διαφημίζονται (άπειρες οι εταιρείες)

Όσο για τον τρόπο λειτουργίας των καναλιών ERT - ant1 δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το δεύτερο λειτουργεί σαν κανάλι ενώ το πρώτο σαν δημόσιο.

Τα λεφτά της Μανωλίδου δεν τα πληρώνεται εσείς. Τουλάχιστον αυτοί λόγο προσφοράς και ζήτησης τα αξίζουν. Απολύστε όλους αυτούς απο τα κρατικά να δούμε που θα βρούνε δουλειά.

Ας γίνει συνδρομητική ή ελεύθερη η ΕΡΤ να κλείσει σε 1 μήνα.

Όσο για τα λεφτά, με 40 χ 12 μήνες έχεις 1)σταθερό 2)nova 3) internet 4)δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό. Αντί να δίνεις 10 και μια ζωή, χωρίς δυνατότητα επιλογής ή διακοπής.

Φυσικά και πληρώνουμε τα ιδιωτικά κανάλια. Όταν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών έρχονται σε συμφωνία με τις πολιτικές ηγεσίες για να τους στηρίζουν μέσα από τα μέσα τους και αυτοί για αντάλλαγμα τους δίνουν κρατική διαφήμιση και δημόσια έργα είτε υπερκοστολογημένα είτε και με επαχθείς για το δημόσιο όρους αυτά δεν είναι λεφτά που φεύγουν από τη τσέπη του φορολογούμενου;

Γιατί βγήκε ο όρος διαπλεκόμενα που ισχύει μέχρι και σήμερα;

Απάντηση: Re: Ποσο ξεφτιλισμενο καναλι ειναι τελικα ο ΑΝΤ-1;

Έμμεσα δεν πληρώνεις όσα λες. 1) Δεν διαφημίζονται όλα τα προϊόντα 2) Έχεις την επιλογή να πάρεις προϊόντα που δεν διαφημίζονται (άπειρες οι εταιρείες)

Όσο για τον τρόπο λειτουργίας των καναλιών ERT - ant1 δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το δεύτερο λειτουργεί σαν κανάλι ενώ το πρώτο σαν δημόσιο.

Τα λεφτά της Μανωλίδου δεν τα πληρώνεται εσείς. Τουλάχιστον αυτοί λόγο προσφοράς και ζήτησης τα αξίζουν. Απολύστε όλους αυτούς απο τα κρατικά να δούμε που θα βρούνε δουλειά.

Ας γίνει συνδρομητική ή ελεύθερη η ΕΡΤ να κλείσει σε 1 μήνα.

Όσο για τα λεφτά, με 40 χ 12 μήνες έχεις 1)σταθερό 2)nova 3) internet 4)δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό. Αντί να δίνεις 10 και μια ζωή, χωρίς δυνατότητα επιλογής ή διακοπής.
Προσπαθώ να καταλάβω: το πρόβλημά σου είναι η ύπαρξη της ΕΡΤ ή το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουμε;