ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Έβλεπα στο erthd την πανάθα και το γύρισα κάποια στιγμή να δώ τι κάνει ο γαύρος. Έλεος δηλαδή τι κάμερες έχουν creative η logitech ???
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Βρε Βασίλη διάβασε παραπάνω τι γράφουμε... αδιάβαστος πιάστηκες !!!!:BDGBGDB55:
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Τελικα τι ηταν ποιο χαλια η ομαδα μου η η εικονα του Ant1 ???

off topic

Ο Μαρινακης πρεπει να δωσει λεφτα για μεταγραφες........

.... Οχι στον Ολυμπιακο αλλα στις υπολοιπες ομαδες μπας και ανεβει λιγο το Ελληνικο ποδοσφαιρο.

( να μου πεις μονο αυτο παει χαλια σε αυτη την χωρα; )
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Για να είμαστε δίκαιοι, και η εικόνα της ΕΤ1 στο μπάσκετ δεν ήταν για όσκαρ. Εκεί όμως έχουν τη δικαιολογία της EPTHD που κουβαλούν στην πλάτη τους.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Έβλεπα χές το μπάσκετ και το 'αλλαζα λίγο για να δω την μπάλα.Τι να λέμε τώρα.Απο τη μια ο παράδεισος και απο την άλλη το χάος.Εκεί στον ΑΝΤ1 ακούει κανείς;.Μήπως έχετε πάρει χαμπάρι οτι το ημερολόγιο λέει 2013;
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Άσε...μετά απο ένα ημίχρονο στον ΑΝΤ1 γύρισα στο μπάσκετ και πόνεσαν τα μάτια μου απο την ευκρίνεια της εικόνας. Για μας το κάνουν βρε, για να μην ζορίζουμε τα μάτια μας :p
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Σε ζαπινγκ πεφτοντας στο Wipe Out η εικονα ειναι τζαμι.
Φαινεται πως το εχει η εκπομπη.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Πάντως, έχω την εντύπωση οτί ο ANT1 έχει ελαφρά πιο θολή εικόνα (μάλλον το bitrate?) στο OTE TV από ψηφιακό Υμηττού και αναλογικό Πάρνηθας (με καλό σήμα).
 
Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Δεν ξέρω πόσοι είδατε το "Ράδιο Αρβύλα" της Δευτέρας και προσέξατε ότι η εκπομπή ξεκίνησε παραμορφωμένη: Η εκπομπή προβάλλεται σε κάδρο 16:9, ξεκίνησε όμως συμπιεσμένη σε κάδρο 4:3 το οποίο τα σαϊνια του ΑΝΤ1 αντί να το "αποσυμπιέσουν" στις φυσιολογικές διαστάσεις, του έκαναν overscan (αν το λέω σωστά) ώστε να γεμίζει όλη την οθόνη, αλλά οι πάντες εξακολουθούσαν να φαίνονται μακρόστενοι! Το... λάθος διορθώθηκε μετά από 5 λεπτά προβολής και ενώ τα κούτελα των πρωταγωνιστών έβγαιναν εκτός τηλεοπτικού πλάνου! (φήμες ότι το πλάνο διορθώθηκε όταν εμφανίστηκε η ταμπελίτσα για την αποστολή μηνυμάτων αλλά δε φαινόταν η χρέωση 1,23/SMS ελέγχονται ως ανακριβείς...)
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όντως στο ξεκίνημα της εκπομπής της Δευτέρας η εικόνα ήταν ζουμαρισμένη. Ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά έστρωσε. Επίσης επειδή είχα γράψει την εκπομπή, και αν παρακολουθώ τηλεόραση αργά το βράδυ συνήθως χρησιμοποιώ ακουστικά για να μην ενοχλώ, άκουγα ότι ο ήχος ερχόταν περισσότερο από τα αριστερά. Το αριστερό κανάλι ήχου δηλαδή ήταν πιο δυνατό. Το τσέκαρα και γινόταν μόνο στην εκπομπή. Η εκπομπή της Τρίτης όμως δεν είχε τέτοια προβλήματα.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

(φήμες ότι το πλάνο διορθώθηκε όταν εμφανίστηκε η ταμπελίτσα για την αποστολή μηνυμάτων αλλά δε φαινόταν η χρέωση 1,23/SMS ελέγχονται ως ανακριβείς...)

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι διορθωθηκε η πατατα λιγα δευτερολεπτα αφοτου εμφανιστηκε η καρτα. Μεχρι τοτε προφανως κανενα τζιμανι του καναλιου δεν ειχε καταλαβει οτι κατι παει στραβα...
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μαύρα χάλια και χθές στο τότεναμ ιντερ.Πόλυ θολούρα και πιξέλιασμα στην εικόνα.Καλά που είχε και το μπάσκετ σε HD η ΕΡΤ και κάτι είδαμε.Γιατί απο τον ΑΝΤ1 κλάψτα.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μαύρα χάλια και χθές στο τότεναμ ιντερ.Πόλυ θολούρα και πιξέλιασμα στην εικόνα.Καλά που είχε και το μπάσκετ σε HD η ΕΡΤ και κάτι είδαμε.Γιατί απο τον ΑΝΤ1 κλάψτα.

Χάλι μαύρο όμως...!
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Φήμες λένε ότι το Ραδιοαρβύλα μεταδίδεται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα μέσω Skype.
 
Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μέχρι και ο "πτωχός και μόνος" 902 έχει καλύτερη εικόνα απο τον ΑΝΤ1, κι ας δείχνει ταινίες περασμένων δεκαετιών...