ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Επιτέλους !!! Βρήκα ποιότητα εικόνας αντάξια μ'αυτής του ΑΝΤ1 !!! Τη μετάδοση πόλο από την ΕΤ-1

και χθεσς στην τσελσι μαπα εικόνα είχε!

Μάλλον είναι μέσα στη συμφωνία που κάνει ο ΑΝΤ1 -πιθανώς για να παίρνει τα δικαιώματα πολύ φθηνά- να αναμεταδίδει τους αγώνες στη χειρότερη δυνατή ποιότητα! Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...γενικά η εικόνα του ΑΝΤ1 δεν είναι κορυφή,αλλά στους αγώνες είναι επιπέδου 360p! Τραγική!

Μάλλον είναι μέσα στη συμφωνία που κάνει ο ΑΝΤ1 -πιθανώς για να παίρνει τα δικαιώματα πολύ φθηνά- να αναμεταδίδει τους αγώνες στη χειρότερη δυνατή ποιότητα! Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...γενικά η εικόνα του ΑΝΤ1 δεν είναι κορυφή,αλλά στους αγώνες είναι επιπέδου 360p! Τραγική!

To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι παίρνει την εικόνα μέσω streaming. Αλλα πάλι, όταν βλέπω BBC ή Channel4 μέσω FilmOn, βλέπω πιο καθαρή εικόνα...

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

και χθεσς στην τσελσι μαπα εικόνα είχε!

Στο pc,από τα γνωστά site....βρήκα λίγο καλύτερη εικόνα.Κάτι αραβικά έλεγαν.Al jazeera να ήταν,abu dubhi;θα σας γελάσω.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όταν θα πάει 100 σελίδες το θέμα... να κόψουμε και καμία πίτα. :flipout:

Από τον ΑΝΤ1, στα τέτοια τους. Σιγά μην αγοράσουν κανένα μηχάνημα της προκοπής.

Για είμαστε και δίκαιοι πάντως, χθες η εικόνα στο "Immersion" με τον Κανάκη ήταν πολύ καλή ! Προφανώς και η παραγωγή ήταν σε HD οπότε η εικόνα είχε τη δέουσα καθαρότητα στη λεπτομέρεια,σωστές χρωματικές τονικότητες κλπ. :2thumb22sup:
Εμφανέστατη η διαφορά με τα διαφημιστικά του "Ράδιο Αρβύλα" που έπαιζαν συνέχεια.

Θα γράψω σήμερα το Immersion... Για να δούμε την πολύ καλή ποιότητα που λες...

Επεξεργασία:
Αυτό που παρατηρώ εκ πρώτης όψεως είναι το ενοχλητικό frame interpolation στα συχνά slow motions...

Last edited by a moderator:

Μια χαρά είναι η εικόνα για SD... 576p anamorphic. Σα να βλέπεις DVD. Αλλά πολλά πλάνα είναι τραβηγμένα από φωτογραφική μηχανή και φαίνεται... Το μόνο παρατράγουδο είναι το ghosting στα slow motions...

Έχω να δω ΑΝΤ1... ουυυυυ, και εγώ δεν ξέρω πόσο. Είδα χθες το Immersion.
Η εικόνα του ναι μεν ήταν καλή... αλλά... για τα δεδομένα του ΑΝΤ1. Την συγκεκριμένη εκπομπή αν την βλέπαμε σε άλλο κανάλι θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα.
Το πέπλο μουντάδας που υπάρχει πάντα στην μετάδοση του ΑΝΤ1, υπάρχει και σε αυτήν την εκπομπή. Δεν είναι τόσο έντονο όπως σε άλλες εκπομπές, αλλά υπάρχει.
Και τα χρώματα έχουν ένα θέμα ατονίας όπως επίσης απλώνουν σε ένα ποσοστό.

Απ' ότι τελικά φαίνεται, υπάρχει πρόβλημα στον σταθμό και στο σημείο που το σήμα φεύγει για μετάδοση.
Αν δεν το φτιάξουν αυτό, ότι μηχανήματα και να αγοράσουν για μέσα στον σταθμό, το πρόβλημα της μουντάδας που υπάρχει... δεν πρόκειται να φύγει ποτέ!

Σουπερ ντουπερ Hi Dedinition η εικόνα του Ant1 σήμερα στον αγώνα. Αντάξια της 4K ανάλυσης.

Σουπερ ντουπερ Hi Dedinition η εικόνα του Ant1 σήμερα στον αγώνα. Αντάξια της 4K ανάλυσης.

4Κ=τεσσερις κλωτσιες στον κεραια (Ant1) :flipout:

Aπο την ΑΘΛΙΑ εικόνα που έχει το συγκεκριμένο κανάλι,εγώ δεν το έχω καν ταξινομημένο ,σε κάποια θέση απο τα αρχικά μου κανάλια.Κάπου στη ουρά βολοδέρνει

Οντως η ποιοτητα εικονας του καναλιου ειναι απο μετρια εως κακη.
Θεωρω πως τη καλυτερη ποιοτητα overall απο τα ιδωτικα καναλια εχει το Σκαι.
Απο την αλλη με αυτα που βαζει, δυσκολα θα κατσω να το παρακολουθησω.
Οπως και γενικοτερα τα υπολοιπα καναλια.

Λασπη και εχθες η εικονα στον ημιτελικο του Europa.

Τα ιδια Κυριακουλη μου, τα ιδια Κυριακου μου...