ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Τώρα γίνεσαι κακός ;)

Άσε γιατί μου είπαν ότι είναι πολύ ωραία και κάτι μου ήρθε !!!!

Έχω μιλήσει με 10 ανθρώπους της δουλειάς από την ώρα που τα είδα και όλοι γελάνε.....

Ευτυχώς δεν είδα όλο τον αγώνα, αλλιώς θα είχε μείνει μόνιμα το λαχανί στη plasma :p

Δεν είναι λαχανί....

Είναι λαχανίιιιιιιιιι.....

Σε αναλογικό να δείτε πως ήταν.........

Ευτυχώς που υπήρχε και το Bein να δω τελικό Αγγλίας.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Αν και γαυρος εβγαλα ανεκδοτο.

Γιατι δεν ειδε ο διαιτητης το χερι πανω στην γραμμη; γιατι εβλεπε τον αγωνα απο τον ANT1 :flipout:

Με λιγα που έχω διαβάσει βλέπω ότι ο διαιτητής τα έκανε θάλασσα.
Στις 39Ε που είδα λίγο τον αγώνα η εικονα ήταν μια χαρά αντίθετα με την εικονα που έδινε ο ΑΝΤ1...

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Με λιγα που έχω διαβάσει βλέπω ότι ο διαιτητής τα έκανε θάλασσα.
Στις 39Ε που είδα λίγο τον αγώνα η εικονα ήταν μια χαρά αντίθετα με την εικονα που έδινε ο ΑΝΤ1...

Το κατέβασμα που έβλεπα στο uplink, επιστροφή στο βαν, ηταν πολύ καλό (για το HD μιλάω), τον ΑΝΤ1 δεν τον είδα για να έχω άποψη.

εχω πολυ χαμηλη ενταση ηχου σε αυτο το καναλι, και ειναι χρονια τωρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Το κατέβασμα που έβλεπα στο uplink, επιστροφή στο βαν, ηταν πολύ καλό (για το HD μιλάω), τον ΑΝΤ1 δεν τον είδα για να έχω άποψη.

Βάλε κάποιον να στο γράψει ή προγραμμάτισέ το φίλε Νίκο! Τα μαλλιά σου είναι έτσι κι αλλιώς άσπρα. Δεν κινδυνεύεις να ασπρίσουν!

PS: Τη Σέργια Κ. από που τη ξέρεις;

Μάλλον δεν είδες τι ώρα πόσταρα... Είχα γυρίσει ήδη σπίτι μετά το τέλος της μαραθώνιας μετάδοσης, 14 ώρες γήπεδο!!!

Υ.Γ Από έναν κοινό φίλο με την Σεργια, τον Ηλία Σ.

Γι' αυτό είπα να το γράψεις! Να το προγραμματίσεις και να το γράψεις για να το δεις αργότερα και κρίνεις την εκπομπή της εικόνας που τους στέλνεις!

Δεν κατάλαβα ποιον Ηλία Σ. αλλά είδα ότι έχεις πολλά πάρε δώσε με Άσπρα Σπίτια!!! Όπως και με τη Φανή Δ...

Αυτα τα γραφικα του ΟΤΕ παντως, σε στυλ MTV των 90s, ηταν παρα πολυ πετυχημενα και παρα πολυ ταιριαστά σε τελικο κυπελλου...
Ωραια περιγραφη ομως, αν ελειπε και ο Παλομπαρινι θα ηταν ακομα καλυτερη.

Κατα τα αλλα η εικονα Ant1 τα γνωστα, με μισο κλικ βελτιωση.

Αληθεια, εχει καταλαβει ο Ant1 οτι μονο αυτος και το Μακεδονια δεν εχουν 16:9 flag στην Digea;

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Γι' αυτό είπα να το γράψεις! Να το προγραμματίσεις και να το γράψεις για να το δεις αργότερα και κρίνεις την εκπομπή της εικόνας που τους στέλνεις!

Δεν κατάλαβα ποιον Ηλία Σ. αλλά είδα ότι έχεις πολλά πάρε δώσε με Άσπρα Σπίτια!!! Όπως και με τη Φανή Δ...

Την Φανή την ξέρω από την Νόβα.

Τι περιμενετε μωρε απο καναλι που περνει τσαμπα σειρες εμετικου περιεχομου και τις παιζει...τι παιζει γενικα αυτο το καναλι αναρωτιεμαι..επαναληψεις 15 χρονων ..dancing με ηλιθιους και κατι τετοια...αμα ειχαν χρημα θα επενδυαν σε προγραμμα και οχι σε εξοπλισμο ..δυστυχως

Αν είχαν χρήμα, θα έπρεπε να επενδύσουν και σε πρόγραμμα, και σε εξοπλισμό.
Δεν ξέρω τα οικονομικά τους αλλα με πρόγραμμα που απευθύνεται σε κοινό το οποίο δεν ενοχλείται απο την ποιότητα εικόνας του καναλιού, γιατί να εκμοντερνιστούν;
Μόνο αν γίνει πλημμύρα ή σεισμός και καταστραφεί ο εξοπλισμός τους θα γίνει κάτι (αν και βλέπω να παίρνουν τα ίδια μηχανήματα, μεταχειρισμένα :p )

Και μη νομίζεις οτι τα shows είναι φτηνά. Τόσοι "celebrities" δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους.

Ο ANT1 εποχές του χρυσοκίτρινου σήματος (2007 και πριν), και του αποτυχημένου ροζ αν το θυμάστε (2007-2008) είχε πολλά προγράμματα: Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, σαπουνόπερες και πολλές ακόμα σε αριθμό (γύρω στις 10 κάθε χρόνο) εβδομαδιαίες σειρές, μερικές από αυτές πανάκριβες (βλ. Γιούγκερμαν), τότε βλέπαμε ακόμη σε CRT οθόνες, και ίσως τότε δεν μπορούσαμε να κρίνουμε καλά αν η ποιότητα εικόνας είναι απλά καλή η τέλεια. Από το 2008 που ο ANT1 άλλαξε το παλιό λογότυπο με το σημερινό το πρόγραμμα του έχει περισσότερο reality και shows αντί για σειρές. Και τώρα που οι περισσότεροι έχουμε LCD και LED τηλεοράσεις και μπορούμε να δούμε καθαρά την ποιότητα εικόνας κάθε καναλιού ο ANT1 τώρα (λόγω κρίσης) δεν έχει λεφτά για να αγοράζει καινούργιο εξοπλισμό γιατί όλα τα λεφτά τα δίνουν για να βγάζουν τα μετρημένα στο χέρι προγράμματα.

Οταν καναλια οπως το Sport24 (σε μεταδοσεις ποδοσφαιρου), το Kontra και το Extra (σε εκπομπες στουντιο) εχουν καλυτερη εικονα απο τον Ant1, δεν νομιζω οτι ειναι θεμα budget.

Πιστευω πως απλα στον Ant1 υπαρχουν λαθος ανθρωποι σε θεσεις ευθυνης.