ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Βοηθήστε τον αόματο!
Τι γράφει εκεί ρε παιδιά?

Μαλλον ειναι το καινουριο "τηλεφωνικο παιχνιδι" του Αντ1, μετα τους αναγραμματισμους. Οποιος καταφερει και διαβασει τα ονοματα που αναγραφονται στην καρτα, κερδιζει!

Mια χαρα ειναι η εικονα του Αντ1 (για την δεκαετια του 1960)

γιατι δεν έδωσαν τη μετάδση του μπάσκετ στην ΕΡΤ ρε παιδιά και την έδωσαν στο βρωμοant1?
Tι χάλι μαύρο ειναι αυτό... Με ποιο ποιοτικό κριτήριο το πήρε δηλαδή ο ant1?
Αργούν και από τον OTE να μου στείλουν τον αποκωδικοποιητή... Κανένα δορυφορικό κανάλι με αξιοπρεπή εικόνα δείχνει τους αγώνες?

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

10559675_10203145547292799_2155949481784309653_n.jpg

χαχα! Η καλύτερη εικόνα είναι στις διαφημίσεις!

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

γιατι δεν έδωσαν τη μετάδση του μπάσκετ στην ΕΡΤ ρε παιδιά και την έδωσαν στο βρωμοant1?
Tι χάλι μαύρο ειναι αυτό... Με ποιο ποιοτικό κριτήριο το πήρε δηλαδή ο ant1?
Αργούν και από τον OTE να μου στείλουν τον αποκωδικοποιητή... Κανένα δορυφορικό κανάλι με αξιοπρεπή εικόνα δείχνει τους αγώνες?
Το πρόβλημα ξεκίνησε πέρυσι με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είχε τα δικαιώματα μέχρι και το 2015. Αλλά με το κλείσιμο της τα έχασε, και η FIBA τα έδωσε αμέσως στον ΑΝΤ1 με τον φόβο ότι μέχρι το Eurobasket πέρυσι που ξεκίναγε λίγο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, δεν θα είχε δημιουργηθεί ο αντικαταστάτης της. Αλλά από ότι διαβάζω, πήρε πακέτο και το φετεινό Mundobasket, αλλά και το Eurobasket του χρόνου. Το ερώτημα είναι γιατί η Νέριτ τώρα πα που υπάρχει, γιατί δεν επανήρθε για να πάρει πίσω τα δικαιώματα που έτσι και αλλιώς τα είχε η ΕΡΤ.
http://www.sportday.gr/ΑΡΘΡΟ/27049/Τα-«έχασε»-η-ΕΡΤ,-τα-βρήκε-ο-ΑΝΤ1

Νομιζω οτι η DIGEA και H NOVA δεν φταινε. Αυτη την εικονα παιρνουν απο τον ΑΝΤ1 αυτη δινουν

Μια χαρά βολεύτηκα πάντως με streaming απο ξένα κανάλια. Καλύτερη εικόνα και καλύτερος σχολιασμός απο Αμερικάνους που το ξέρουν το τόπι, όχι σαν αυτόν του ΑΝΤ1 που μου σπάει τα νεύρα με την τσιριχτή φωνή του. Κάνε κανένα μάθημα φωνητικής ρε, στην τηλεόραση είσαι!

Για δωσε φιλε μου μερικα στοιχεια για το streaming που λες μηπως και καταφερουμε να δουμε αγωνα

Καλά είναι άθλιοι, ευτυχώς έχω οτε.. Τα ίδια σε όλους τους αγώνες που δείχνει ο αντ1. Είναι καθαρά δικό του φταίξιμο και η απλή η δτ και το μεγκα όταν δείχνει κάνα παιχνίδι δεν έχουν τέτοια χάλια. Κάτι πρέπει να γίνει να τους απαγορεύσουν την μετάδοση αγώνων! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Πόσα μέλη έχει το avclub?
Αν δώσουμε από 1 θα τους αγοράσουμε και θα κάνουμε δωρεά, ένα SDI frame synchroniser... 😁

Και στον χθεσινό αγώνα αλλά και πριν κάποιες μέρες νομίζω ένα φιλικό η εικόνα ήταν λες κι είχες κατεβάσει το κοντράστ στο -100!!!!! Κάτι μου λέει ότι ο υπεύθυνος ρύθμισης έχει πάρει την θέση αγκαζέ και δυστυχώς τρώμε την ασχετοσύνη του στη μάπα.

Διάβασα όλο το νήμα, το παρακάνετε με τον antena, πάντως έχει πολύ χιούμορ.

Δεν έχει να κάνει ούτε με το contrast, ούτε φυσικά υπάρχει άνθρωπος για την ρύθμιση είκονας, μιας που είναι live. Το θέμα εντοπίζεται στα εισερχόμενα και στην διαχείριση του σήματος.

@VideoLove δυστυχώς, δεν είναι αστείο, έχει ξεφύγει το θέμα...

Πόσα μέλη έχει το avclub?
Αν δώσουμε από 1 θα τους αγοράσουμε και θα κάνουμε δωρεά, ένα SDI frame synchroniser... 😁
Μπα δεν μας έχει ανάγκη. Τα 600.000.000 από την πώληση του βουλγαρικού τα έχει καβατζα (και δεν βάζει μια για τον εδώ! )

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μπα δεν μας έχει ανάγκη. Τα 600.000.000 από την πώληση του βουλγαρικού τα έχει καβατζα (και δεν βάζει μια για τον εδώ! )
Εδώ τα τελευταία χρόνια αγοράσανε κανάλια σε Σερβία, Σλοβενία, Ρουμανία που έχουν και πολύ καλή εικόνα... Εδώ το ιστορικό και βασικό τους κανάλι που την περασμένη σεζόν βγήκε ξανά πρώτο σε τηλεθέαση μετά από χρόνια είναι σαν να το έχουν "ψιλοπαρατήσει" (στον τομέα του εξοπλισμού τουλάχιστον).

Last edited:

Και θα μας φορτώσουν με τα δανεικά και απλήρωτα στις τράπεζες...

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Δεν έχει να κάνει ούτε με το contrast, ούτε φυσικά υπάρχει άνθρωπος για την ρύθμιση είκονας, μιας που είναι live. Το θέμα εντοπίζεται στα εισερχόμενα και στην διαχείριση του σήματος.

@VideoLove δυστυχώς, δεν είναι αστείο, έχει ξεφύγει το θέμα...

Δηλαδή άμα του δώσουνε εικόνα με το κοντράστ στον Θεό και τα λευκά καμένα, μου λες ότι δεν θα επέμβει να μας τη σερβίρει σωστά; Νομίζω κάπου έχεις λάθος, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στον ΑΝΤ1 που να μην κάθεται κάποιος εξειδικευμένος γι αυτή τη δουλιά, δλδ. να διαχειρίζεται είτε τα εισερχόμενα σήματα είτε του στουντίου είτε τα live και να μην τα διορθώνει ώστε να φτάνει στον καταναλωτή η σωστή εικόνα. Εγώ για παράδειγμα χθες αναγκάστηκα να ανεβάσω 6-7 μονάδες αν θυμάμαι το κοντράστ γιατί στην αρχή νόμιζα ότι η εμφάνιση της Σενεγάλης ήταν χρώμα μαύρο και μόνο όταν κατάλαβα ότι ήταν πράσινο κι αφού χρειάστηκε να πάω κοντά στην οθόνη, επενέβην και το διόρθωσα. Απλά κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο πόστο στο συγκεκριμένο κανάλι.