ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Η αναμετάδοση ενός streaming, οσο καλής ποιότητας και να ειναι, πέρα από τα πιξελιάσματα, χάνει και κάποια καρέ από την ροή του βίντεο. Εχει εξηγηθεί τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1 από πιο εξειδικευμένους, μην ψάχνετε φαντάσματα..

Καλησπέρα παιδιά, συγνώμη αλλά έχω μια απορία, αυτοί οι γκασμάδες στον αντ1 τι σκ@τα πήραν την διοργάνωση του μουντομπάσκετ αν δεν δείχνουν ούτε μαγνητοσκόπιση (όχι οτι θα έσωζε την κατάσταση) τα ματς γαλλία-ισπανία, και γαλλία-σερβία. η διοργάνωση στο κρισιμότερο σημείο και αυτοί δίχνουν ταινίες. Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά των αναμεταδόσεων αυτό το πράγμα. άλλο να υπάρχουν πολλοί αγώνες παράλληλα το καταλαβαίνω αλλά τώρα...????Ημαρτον ρε π$#%στη μου....μόνο για κυπριακά και τούρκικα είναι....

Δεν δείχνουν τους αγώνες γιατί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον OTE TV να δείχνει αυτός αποκλειστικά τους περισσότερους αγώνες ώστε να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές

Πολύ δίκιο έχεις σ' αυτά που λες.
Ο Ant1 δείχνει τούρκικα - και τι ειρωνεία - εγώ παρακολουθώ απόψε το Γαλλία-Σερβία από ελεύθερο Τούρκικο (δορυφορικό) κανάλι. NTV Spor 42.0 E
Μάλιστα η (SD) εικόνα του, απέχει μίλια απ' την Youtube εικόνα του Ant1.
Είναι απ' τα περίεργα που συμβαίνουν. Τούρκοι και Γερμανοί βλέπουν δορυφορικά δωρεάν μπάλλα και μπάσκετ. Εμείς οι "πλούσιοι" κρεμόμαστε απ' τα @@ του ΟΤΕ και της Νοβα, που μας δείχνουν κωδικοποιημένα ακόμα και τα εθνικής εμβέλειας ελληνικά κανάλια... (Mega, Skai κλπ κλπ).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν δείχνουν τους αγώνες γιατί έχουν έρθει σε συμφωνία με τον OTE TV να δείχνει αυτός αποκλειστικά τους περισσότερους αγώνες ώστε να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές
Τουλάχιστον έσωσε μερικούς από οφθαλμίατρο:smash:

καλα οι τυποι εκει στον αντ1 δεν παιζονται, που να τους καει το βιντεο.
δεν μπορουσαν να δειξουν τον αποψινο ημιτελικο εστω και σε αυτη την αθλια εικονα?

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όταν είδα ότι δεν δείχνει ούτε το σημερινό παιχνίδι, σκέφτηκα αμέσως ότι κάποια συμφωνία πρέπει να υπάρχει με τον OTE TV. Το Γαλλία-Ισπανία μπορεί να τους ξέφυγε γιατί δεν είχαμε σε πολύ υπόληψη την Γαλλία, και μας αιφνιδίασε η νίκη της. Αλλά το σημερινό Γαλλία-Σερβία όλοι οι αθλητικοί ρεπόρτερ έλεγαν ότι μπορεί να ήταν πιο ενδιαφέρον παιχνίδι και από τον τελικό. Δεν δικαιολογείται να μην το δείξει αν δεν έχει κάποιον περιορισμό.
Έχετε δει την ταινία του Χατζηχρήστου που κάνει τον θεατράρχη, έχει δωρεάν είσοδο στο θέατρο για να μαζέψει κόσμο αφού μέχρι τότε δεν πήγαινε καλά, αλλά στην μέση της παράστασης αναγγέλλει ότι η έξοδος κοστίζει 10 δραχμές, με τιμές της εποχής; Έτσι το έκανε ο ΑΝΤ1 και εδώ. Μας διαφήμιζε "όλα τα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ στον ΑΝΤ1", και τελικά ούτε τα μισά από αυτά δεν έδειξε. Και στην μέση της παράστασης μας δείχνει ότι αν θες να δεις μουντομπάσκετ πρέπει να πληρώσεις και τον OTE TV.
Επειδή μου αρέσουν από την αρχή οι εξηγήσεις, και αν συμφωνώ και εγώ εντάξει, λέω ότι αν ήμουν στο θέατρο του Χατζηχρήστου όπως γίνεται στην ταινία, θα έλεγα, τώρα πάρε τα αρ... μου.
Έτσι και τώρα τους λέω ότι δεν θα τρέξω να βάλω ΟΤΕ TV. Ίσα ίσα που τέτοιες τακτικές μου τους κάνει πιο αντιπαθείς. Απλά εγκαταλείπω την θέαση της διοργάνωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο έκανα και όταν τα ελεύθερα μέχρι τότε ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ πήγαν σε συνδρομητικά κανάλια. Δεν έγινα συνδρομητής. Σταμάτησα να ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Γιατί όταν μου λένε ότι ότι έκανες δωρεάν τώρα θα πρέπει να μας πληρώσεις για να το ξανακάνεις, μου θυμίζει νονούς της νύχτας που θέλουν πληρωμή για να συνεχίζεις να δουλεύεις το μαγαζί σου απλά όπως το δούλευες μέχρι τότε.
Οπότε τέλος το μουντομπάσκετ για εμένα, και επειδή του χρόνου έχει και eurobasket πάλι από ΑΝΤ1, αν ακούσω ΑΝΤ1 και κάποιο άλλο κανάλι, δεν θα δω ούτε ένα δευτερόλεπτο από το eurobasket ακόμα και αν παίζει η εθνική μας.

Από τις 3/7 είχε βγει το πρόγραμμα του μουντομπάσκετ

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει συνολικά 21 αγώνες: τους αγώνες της πρώτης φάσης, 4 ματς στη φάση των 16, 2 ματς στα προημιτελικά, 1 στα ημιτελικά, καθώς και ο μικρός και μεγάλος τελικός. Από τη φάση των 16 και μετά, οι μεταδόσεις θα περιλαμβάνουν και όλους τους αγώνες της ομάδας των ΗΠΑ.

www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/629827/programma-ton-metadoseon-toy-moyntompasket-ston-ant1

Επομένως υπήρχε συμφωνία από την αρχή μεταξύ ΑΝΤ1 και OTE TV να μην μεταδώσει ο ΑΝΤ1 πολλά παιχνίδια ώστε να προμοτάρει συνδρομές προς τον OTE.

Τι να πει κανεις

Ελεγα μπας και δω βελτιωσει, δε το περιμενα φυσικα, μιας και αγορασα καινουργια τηλεοραση και εκανα ενα φρεσκαρισμα, δηλαδη τα αλλαξα με καινουργια, τα καλωδια, συνδεσεις!

Δε βλεπω ΑΝΤ1 σχεδον ποτε παρα μονο οταν εχει αθλητικα, Εθνικες ομαδες Ελλαδος ή κανενα αγωνα που να αξιζει πραγματικα!

Δε βλεπετε το καναλι, η εικονα του Spain World Cup 2014 ειναι εντελως για τα μπαζα, ειδα εχθες το βραδυ καποια στιγμιοτυπα στη ΝΕΡΙΤ απο τους αγωνες και με επιασαν τα καλαματα κανοντας συγκριση εικονας!

Εκτος αυτου φυσικα, τι θα πει υπαρχει συμφωνει και κουρφεξαλα με τον ΟΤΕ TV και δε δειχνουν αγωνες, ας μη τους επαιρναν καθολου, ειναι δυνατο αυτο το καραγκιοζιλικη τελος παντων, το αλλο με τις διαφημισεις και εν ωρα αγωνα, το αλλο ενω εχει αρχισει ο αγωνας να βλεπεις ακομη διαφημισεις! Ο speaker μας τρελανε με το στοιχημα, δε γουσταρω ρε φιλε, εαν εισαι βλημα και θες να τα χωσεις τα φραγκα, καντο μονο σου! Η διαφημιση του τζογου εχει ξεπερασει καθε οριο, ετσι κι αλλιως ο ηλιθιος δε θελει διαφημιση για να μεινει ταπι και ψυχραιμος!

Το αλλο, καλα που οι τηλεορασεις εχουν αυτοματο συστημα εξισορροπησης ηχου, σε τρελενουν μολις πεσει διαφημιση, το ακουει και ο αλλος στα 5 τετραγωνα πιο κατω!

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Από τις 3/7 είχε βγει το πρόγραμμα του μουντομπάσκετ

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει συνολικά 21 αγώνες: τους αγώνες της πρώτης φάσης, 4 ματς στη φάση των 16, 2 ματς στα προημιτελικά, 1 στα ημιτελικά, καθώς και ο μικρός και μεγάλος τελικός. Από τη φάση των 16 και μετά, οι μεταδόσεις θα περιλαμβάνουν και όλους τους αγώνες της ομάδας των ΗΠΑ.

www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/629827/programma-ton-metadoseon-toy-moyntompasket-ston-ant1

Επομένως υπήρχε συμφωνία από την αρχή μεταξύ ΑΝΤ1 και OTE TV να μην μεταδώσει ο ΑΝΤ1 πολλά παιχνίδια ώστε να προμοτάρει συνδρομές προς τον OTE.
Εγώ αυτό το πρόγραμμα δεν το είχα δει. Είχα δει όμως την διαφήμιση του ΑΝΤ1 που έπαιζε μέχρι προχθές, που έλεγε "παρακολουθήστε όλους τους αγώνες ζωντανά στον ΑΝΤ1". Όπως και αρκετά sites που το αναμετάδιδαν. Ακόμα και η σελίδα που ανέβασες, όλο το αρχικό άρθρο λέει μόνο για ΑΝΤ1 και για αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα του. Στο τέλος γράφει μόνο για ΟΤΕ TV. Αλλά είχα δει και άλλα παλιότερα που έλεγαν για ΑΝΤ1.
Άρα έχουμε παραπλανητική διαφήμιση. Γιατί όπως είπα πολλές ομάδες δεν τις είδαμε καν. Δεν μπορείς να έχεις συνολική άποψη για την πορεία της διοργάνωσης έτσι. Αν το ήξερα δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ καθόλου με το μουντομπάσκετ.

Και δεν ήμουν ο μόνος που δεν ήξερε ότι δεν θα δείξει τον αγώνα.
http://www.sportdog.gr/ta-mesa-stin-pressa/article/250647/o-ant1-den-deixnei-ton-imiteliko-alla-ton-gkoyroy-toy-erota
Ακόμα και στον ΑΝΤ1 δεν ήξεραν ότι δεν θα μεταδώσει τον αγώνα ο...ΑΝΤ1, γιατί εκείνη την ώρα το EPG του έλεγε ότι θα έδειχνε αγώνα ζωντανά. Δεν είχε τίποτα για την ταινία που τελικά έδειξε.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Όταν είδα ότι δεν δείχνει ούτε το σημερινό παιχνίδι, σκέφτηκα αμέσως ότι κάποια συμφωνία πρέπει να υπάρχει με τον OTE TV. Το Γαλλία-Ισπανία μπορεί να τους ξέφυγε γιατί δεν είχαμε σε πολύ υπόληψη την Γαλλία, και μας αιφνιδίασε η νίκη της. Αλλά το σημερινό Γαλλία-Σερβία όλοι οι αθλητικοί ρεπόρτερ έλεγαν ότι μπορεί να ήταν πιο ενδιαφέρον παιχνίδι και από τον τελικό. Δεν δικαιολογείται να μην το δείξει αν δεν έχει κάποιον περιορισμό.
Έχετε δει την ταινία του Χατζηχρήστου που κάνει τον θεατράρχη, έχει δωρεάν είσοδο στο θέατρο για να μαζέψει κόσμο αφού μέχρι τότε δεν πήγαινε καλά, αλλά στην μέση της παράστασης αναγγέλλει ότι η έξοδος κοστίζει 10 δραχμές, με τιμές της εποχής; Έτσι το έκανε ο ΑΝΤ1 και εδώ. Μας διαφήμιζε "όλα τα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ στον ΑΝΤ1", και τελικά ούτε τα μισά από αυτά δεν έδειξε. Και στην μέση της παράστασης μας δείχνει ότι αν θες να δεις μουντομπάσκετ πρέπει να πληρώσεις και τον OTE TV.
Επειδή μου αρέσουν από την αρχή οι εξηγήσεις, και αν συμφωνώ και εγώ εντάξει, λέω ότι αν ήμουν στο θέατρο του Χατζηχρήστου όπως γίνεται στην ταινία, θα έλεγα, τώρα πάρε τα αρ... μου.
Έτσι και τώρα τους λέω ότι δεν θα τρέξω να βάλω ΟΤΕ TV. Ίσα ίσα που τέτοιες τακτικές μου τους κάνει πιο αντιπαθείς. Απλά εγκαταλείπω την θέαση της διοργάνωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο έκανα και όταν τα ελεύθερα μέχρι τότε ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ πήγαν σε συνδρομητικά κανάλια. Δεν έγινα συνδρομητής. Σταμάτησα να ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Γιατί όταν μου λένε ότι ότι έκανες δωρεάν τώρα θα πρέπει να μας πληρώσεις για να το ξανακάνεις, μου θυμίζει νονούς της νύχτας που θέλουν πληρωμή για να συνεχίζεις να δουλεύεις το μαγαζί σου απλά όπως το δούλευες μέχρι τότε.
Οπότε τέλος το μουντομπάσκετ για εμένα, και επειδή του χρόνου έχει και eurobasket πάλι από ΑΝΤ1, αν ακούσω ΑΝΤ1 και κάποιο άλλο κανάλι, δεν θα δω ούτε ένα δευτερόλεπτο από το eurobasket ακόμα και αν παίζει η εθνική μας.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από τα bold γράμματα.Ας όψονται οι καφετέριες και ενίοτε τα δορυφορικά. Για να μην πω ότι ότι η θέαση με παρέα, έχει περισσότερη πλάκα. Θα μου πείτε οικογένεια, υποχρεώσεις, κούραση ... ναι, όλα αυτά μέσα είναι, αλλά είπαμε. Σιγά μη τσιμπίσουμε στα "δολώματα" που ρίχνουν για να μας δελεάσουν. Στη χειρότερη οικονομικά περίοδο που έχουμε βρεθεί οι περισσότεροι. Βρε ουστ ! ! ! :twoguns:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Συμφωνώ σε όλα εκτός από τα bold γράμματα.Ας όψονται οι καφετέριες και ενίοτε τα δορυφορικά. Για να μην πω ότι ότι η θέαση με παρέα, έχει περισσότερη πλάκα. Θα μου πείτε οικογένεια, υποχρεώσεις, κούραση ... ναι, όλα αυτά μέσα είναι, αλλά είπαμε. Σιγά μη τσιμπίσουμε στα "δολώματα" που ρίχνουν για να μας δελεάσουν. Στη χειρότερη οικονομικά περίοδο που έχουμε βρεθεί οι περισσότεροι. Βρε ουστ ! ! ! :twoguns:
Και εγώ με τη σειρά μου συμφωνώ με σένα. Και έχει και περισσότερη πλάκα να βλέπεις αγώνα σε καφετέρια, μιλάς με κόσμο, σπας πλάκα. Αλλά εδώ μπαίνει ένα (ακόμα) προσωπικό κόλλημα μου. Όταν βλέπω μπάλα σε καφετέρια, χάνω την μπάλα... Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και να προσέξω συστήματα, προσωπικές αποδόσεις και θέσεις παικτών κτλ. Όχι ότι είμαι κανένας ειδικός, απλά με το μάτι του θεατή που βλέπει αγώνα. Αλλά σε καφετέρια δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε τίποτα, και στο τέλος μόνο το σκορ θυμάμαι. Σε καφετέρια πάω μόνο σε αγώνα που δεν με ενδιαφέρει να δώσω και πολύ σημασία, και θα δω για πλάκα.
Δορυφορικά δεν παίζουν για εμένα. Δεν μπορώ να πληρώσω τον εξοπλισμό. Είναι εφάπαξ έξοδο βέβαια, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να ασχοληθώ.
Και μία που πιάσαμε τα off topic, να ολοκληρώσω με την ομάδα της Αμερικής. Δεν έχει νόημα να βλέπεις διοργάνωση μπάσκετ που παίζει η Αμερική. Οπότε δεν είναι και μεγάλη απώλεια που δεν είδα τον τελικό.
Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Αμερικής δεν περνάει από αντιντόπιγκ κοντρόλ, γιατί μάλλον ξέρουν ότι θα τους βρουν ότι υπάρχει στην χημική βιομηχανία. Πως αλλιώς να αντέξει ένα ανθρώπινο σώμα τους τρελούς ρυθμούς του πρωταθλήματος τους; Παρόλα αυτά, τους επιτρέπεται να παίζουν σε παγκόσμιες διοργανώσεις, ολυμπιάδες κτλ, ενάντια σε ανθρώπους που γίνονται συνέχεια αντιντόπιγκ κοντρόλ. Όχι δηλαδή ότι και αυτοί όλοι είναι καθαροί, και ότι αυτοί οι έλεγχοι δεν γίνεται να ξεγελαστούν. Αλλά η αμερικάνικη ομάδα δεν περνάει καν από αυτό. Αυτό δεν είναι κανονικός αγώνας. Αγώνας επίδειξης είναι. Τι να κάτσεις να δεις.
Sorry για το off topic, εξάλλου η διοργάνωση τελείωσε και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο off topic. :smile:

Πριν λίγο ξεκίνησε το ματς του Παναθηναϊκού στον ΑΝΤ1...

Όσοι είστε ουδέτεροι φίλαθλοι, βάλτε έστω για λίγο Star HD/Turksat 42e (Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης) και δείτε τι προσφέρουν οι τούρκοι στους τηλεθεατές τους δωρεάν...

Εκτός απο χάλια εικόνα μου έκανε κολλήματα όχι απο την TV. Κάποιες φορές εκνευρίστηκα βέβαια !

Όσοι είστε ουδέτεροι φίλαθλοι, βάλτε έστω για λίγο Star HD/Turksat 42e (Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης) και δείτε τι προσφέρουν οι τούρκοι στους τηλεθεατές τους δωρεάν...
Εγώ, ως ουδέτερος, προτιμώ το ραδιόφωνο. Όπως έγραψε ένας φίλος πριν λίγο καιρό, έχει καλύτερη εικόνα απο τον ΑΝΤ1...

Με κάμερες κινητού HTC τραβάνε τους αγώνες στον ΑΝΤ1 ? :D
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βγει κινητό με τόσο χάλια κάμερα.

Αυτή η ομάδα "FAN" που βλέπω στο πινακάκι του σκορ, ποια είναι;

μολις με πηρε ενας φιλος,ο οποιος αγορασε προχθες την LG TV 42'' 42LB5500.πριν ειχε μια παλαιοτερη πλασμα hdready,οποτε το χαλι του ant1 δεν φαινοταν τοσο εντονα.

-"ρε συ-να σε ρωτησω.βλεπω τωρα Παναθηναικο στον ant1 και κατι δεν παει καλα με την τηλεοραση.σε καποιες φασεις δεν διακρινω ουτε την μπαλα...!
θα την παω πισω αυριο το πρωι.."
-τα αλλα καναλια ειναι ενταξει?
-μια χαρα.και εχθες που εβλεπα στην nethd την Μπαγιερν,η εικονα ηταν καμπανα..!
-οκ-να ξερεις οτι ο ant1 εχει εικονα youtube.με την προγουμενη τιβι που ειχες,δεν μπορουσες να τα δεις γιατι ειχε χαμηλοτερη αναλυση.με αυτην εδω,φαινονται ολα..!

ανθρωπος ο οποιος δεν ασχολειται καθολου με τεχνολογιες και εικονα,στραβωθηκε και ηταν ετοιμος να επιστρεψει την τηλεοραση του λογω..αντ1...

Ποιο Youtube; Σε ένα κοντινό πλάνο μου φάνηκε σαν παλιό VHS, σαν τις ταινίες που δείχνουν κάποια μικρά κανάλια με χρώματα και ανάλυση στα τάρταρα.

Ακόμα και σε HDready τηλεόραση φαίνεται αυτό το χάλι. Αν ήταν plasma φαντάζομαι ήταν 40" ή μεγαλύτερη. Σε αυτές τις διαστάσεις η εικόνα του ΑΝΤ1 γίνεται ανεκτή απο τα 5 μετρά και πάνω

βρε σου λεω ο ανθρωπος πηρε πανικοβλητος..!!!εαν δεν με εβρισκε αυριο την ειχε ετοιμη για επιστροφη...:flipout: