Όταν είδα ότι δεν δείχνει ούτε το σημερινό παιχνίδι, σκέφτηκα αμέσως ότι κάποια συμφωνία πρέπει να υπάρχει με τον OTE TV. Το Γαλλία-Ισπανία μπορεί να τους ξέφυγε γιατί δεν είχαμε σε πολύ υπόληψη την Γαλλία, και μας αιφνιδίασε η νίκη της. Αλλά το σημερινό Γαλλία-Σερβία όλοι οι αθλητικοί ρεπόρτερ έλεγαν ότι μπορεί να ήταν πιο ενδιαφέρον παιχνίδι και από τον τελικό. Δεν δικαιολογείται να μην το δείξει αν δεν έχει κάποιον περιορισμό.
Έχετε δει την ταινία του Χατζηχρήστου που κάνει τον θεατράρχη, έχει δωρεάν είσοδο στο θέατρο για να μαζέψει κόσμο αφού μέχρι τότε δεν πήγαινε καλά, αλλά στην μέση της παράστασης αναγγέλλει ότι η έξοδος κοστίζει 10 δραχμές, με τιμές της εποχής; Έτσι το έκανε ο ΑΝΤ1 και εδώ. Μας διαφήμιζε "όλα τα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ στον ΑΝΤ1", και τελικά ούτε τα μισά από αυτά δεν έδειξε. Και στην μέση της παράστασης μας δείχνει ότι αν θες να δεις μουντομπάσκετ πρέπει να πληρώσεις και τον OTE TV.
Επειδή μου αρέσουν από την αρχή οι εξηγήσεις, και αν συμφωνώ και εγώ εντάξει, λέω ότι αν ήμουν στο θέατρο του Χατζηχρήστου όπως γίνεται στην ταινία, θα έλεγα, τώρα πάρε τα αρ... μου.
Έτσι και τώρα τους λέω ότι δεν θα τρέξω να βάλω ΟΤΕ TV. Ίσα ίσα που τέτοιες τακτικές μου τους κάνει πιο αντιπαθείς. Απλά εγκαταλείπω την θέαση της διοργάνωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο έκανα και όταν τα ελεύθερα μέχρι τότε ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ πήγαν σε συνδρομητικά κανάλια. Δεν έγινα συνδρομητής. Σταμάτησα να ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Γιατί όταν μου λένε ότι ότι έκανες δωρεάν τώρα θα πρέπει να μας πληρώσεις για να το ξανακάνεις, μου θυμίζει νονούς της νύχτας που θέλουν πληρωμή για να συνεχίζεις να δουλεύεις το μαγαζί σου απλά όπως το δούλευες μέχρι τότε.
Οπότε τέλος το μουντομπάσκετ για εμένα, και επειδή του χρόνου έχει και eurobasket πάλι από ΑΝΤ1, αν ακούσω ΑΝΤ1 και κάποιο άλλο κανάλι, δεν θα δω ούτε ένα δευτερόλεπτο από το eurobasket ακόμα και αν παίζει η εθνική μας.