ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Συνδρομητικο ετοιμαζει ο Ant1 λεει... Και χτυπαει Champions League λεει... Χμμμ...

Ωχ τι έχουν να δουν τα ματάκια μας. Και θα δείχνει Ch. League από κανένα livestreaming και μετάδοση Φιλιπούση από το στούντιο. βλ. Μουντομπάσκετ...:flipout:

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Χα, ωραίο. Αν και κάτι μου θυμίζει. Ή έχουν βάλει παλιότερα το ίδιο και το ξανανεβάζουν, ή έχουν ανεβάσει κάτι παρόμοιο. Πάντως καλό είναι να θυμίσουμε τι είναι το κουλούρι, και τι χαβαλέ άρθρα ανεβάζει. Για να μην το πιστέψει και κάποιος.

Στο καλό και να μας γράφουν. Μα εικόνα είναι αυτή που έχουν;

Champions League στα βλαχαδερά του Αντ1... ότι και να πεις είναι λίγο
[FONT=&quot]Καλά αν γίνει αυτό θα πρέπει να «βομβαρδίσουμε» τον ANT1 με τηλεφωνήματα και μηνύματα μπας και αξιωθούν να φτιάξουν το χάλι. Στην αντίθετη περίπτωση να κανονίσουμε συγκέντρωση στα κεντρικά του καναλιού στο Μαρούσι και με ένα κεσεδάκι γιαούρτι ο καθένας.[/FONT]

[FONT="]Καλά αν γίνει αυτό θα πρέπει να «βομβαρδίσουμε» τον ANT1 με τηλεφωνήματα και μηνύματα μπας και αξιωθούν να φτιάξουν το χάλι. Στην αντίθετη περίπτωση να κανονίσουμε συγκέντρωση στα κεντρικά του καναλιού στο Μαρούσι και με ένα κεσεδάκι γιαούρτι ο καθένας.[/FONT]

Επειδή το πρώτο βήμα θα πάει στο βρόντο έτσι κι αλλιώς, ας ξεκινήσουμε κατευθείαν απο το δεύτερο ;)

[FONT="]Καλά αν γίνει αυτό θα πρέπει να «βομβαρδίσουμε» τον ANT1 με τηλεφωνήματα και μηνύματα μπας και αξιωθούν να φτιάξουν το χάλι. Στην αντίθετη περίπτωση να κανονίσουμε συγκέντρωση στα κεντρικά του καναλιού στο Μαρούσι και με ένα κεσεδάκι γιαούρτι ο καθένας.[/FONT]

Με την έκταση που έχει πάρει το θέμα της εικόνας του ANT1 μόλις διαβασα το βομβαρδισουμε παρολίγο να το πιστεψω . χαχαχαχα

Περα απο την πλάκα παρατήρησα οτι σε παλίες LCD HD τηλεοράσεις και CRT η εικόνα του ANT1 φαίνεται μια χαρα.
Για τσεκαρετε κι εσείς. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν είναι η ιδέα μου γιατι έχω μέτρο σύγκρισης με διάφορες τηλεόράσεις στο σπίτι καινούργιες και παλιές.

:violent-smiley-030: Αυτό για το οποίο θα κάνουμε μια πρόβλεψη είναι ότι μάλλον ο ΑΝΤ1 θα είναι το ελεύθερο κανάλι που θα έχει την πρώτη επιλογή αγώνα της Τετάρτης, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League.

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/12806-champions-league-exoume-nikiti

:violent-smiley-030: Αυτό για το οποίο θα κάνουμε μια πρόβλεψη είναι ότι μάλλον ο ΑΝΤ1 θα είναι το ελεύθερο κανάλι που θα έχει την πρώτη επιλογή αγώνα της Τετάρτης, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League.

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/12806-champions-league-exoume-nikiti

Εσύ με τέτοιο nickname μου φαίνεσαι ύποπτος, μήπως είσαι παρακλάδι; :flipout::flipout:

Ενας φιλος μου που εχει full hd προτζεκτορα παραπιονοτανε για την εικονα που εχει ο αντ1....ως μετρο συγκρισης ειχε δει την εικονα που εχει γειτονας σε προτζεκτορα αναλυσης 800χ600 και εδειχνε σαφως καλυτερα..
ειναι σαν το αλλο που εχεις σπιτι σου 14 crt και σου δειχνει μια χαρα τον αντ1 και τα υπολοιπα καναλια και παιρνοντας 42 lcd full hd στα δειχνει λες και περασε ο καταρακτης του νιαγαρα

Εσύ με τέτοιο nickname μου φαίνεσαι ύποπτος, μήπως είσαι παρακλάδι; :flipout::flipout:

Βρε άσε τον άνθρωπο, απλά πράγματα. Αντώνης είναι και Αεκτζής !!!:flipout:

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Καλά....πόσο επιτέλους κάνει ένα μηχάνημα της προκοπής για να δείχνει τις live μεταδόσεις σε κανονική,αποδεκτή ποιότητα 576p ? Δηλαδή καθόλου τσίπα δεν έχουν επάνω τους ...να τρώνε τόσο κράξιμο για την εικόνα τους και να μη δίνουν σημασία ? Δεν είπε κανείς να αποκτήσουν εξοπλισμό HD αλλά δε μπορεί να βελτιωθεί λίγο η εικόνα ?
Και μη μου πείτε ότι δεν παίρνουν χαμπάρι τι λέμε εμείς εδώ μέσα ή σε πιθανώς ανάλογα blogs...

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Έρχεται τον Οκτώβριο... (HD)
Το Mega παει να μιμηθεί την εικόνα του Ant1 :flipout:

Πριν

λιγη ωρα περνωντας μπροστα απο τη τηλεοραση, νομιζα οτι μεταφερθηκα πριν καμια 30αρια χρονια πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχιζε το IRON MAN 2 και η ποιοτητα ηταν πραγματικα, οχι αισχος αλλα ντροπη για το 2014!!!

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Καλά....πόσο επιτέλους κάνει ένα μηχάνημα της προκοπής για να δείχνει τις live μεταδόσεις σε κανονική,αποδεκτή ποιότητα 576p ? Δηλαδή καθόλου τσίπα δεν έχουν επάνω τους ...να τρώνε τόσο κράξιμο για την εικόνα τους και να μη δίνουν σημασία ? Δεν είπε κανείς να αποκτήσουν εξοπλισμό HD αλλά δε μπορεί να βελτιωθεί λίγο η εικόνα ?
Και μη μου πείτε ότι δεν παίρνουν χαμπάρι τι λέμε εμείς εδώ μέσα ή σε πιθανώς ανάλογα blogs...
α) Θεωρειτε οτι το κοστος μιας αναβαθμισης των μηχανηματων ειναι απαγορευτικο για τα δεδομενα του ομιλου ΑΝΤ1; Δεν γνωρίζετε φυσικα τα οικονομικά του ΑΝΤ1 αλλά σαν επαγγελματίας έχετε εικόνα του κόστους ενω εγω δεν μπορώ να ξέρω αν μιλάμε για κοστος 10 ή 100 εκ. ευρώ.
Α) Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό, ούτε για κανάλι τοπικής εμβέλειας.
Είναι απλά βλαχοτσιγγουνιά. Τα τοπικά κανάλια της Κοζάνης έχουν πολύ καλύτερη εικόνα, πχ (κανάλι του 1991)

https://www.youtube.com/watch?v=ren6HQDjl68

Last edited: