ΑΝΤ1

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Καλά, αν είναι άσχημα τα πράγματα για άλλους, για εσένα πρέπει να είναι δραματικά. Αφού παρακολουθείς μέσω προτζέκτορα. Ακόμα και αν βελτιωθούν τα πράγματα για πολλούς φίλους, για εσένα χρειάζεται πολύ περισσότερη βελτίωση για να δεις διαφορά.
Τι να κάνουμε... 'Επεσες σε αντιπροτζεκτορικό κανάλι.

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

παντως αυτη την ώρα τον παοκ τον βλεπω μεσω streaming απο sportlemon στο vaio μου.οποιος δεν μπορει να τον παρακολουθησει μεσω αντεννα του προτεινω ανεπιφυλακτα να κανει κινηση streaming.. :4600:

παντως αυτη την ώρα τον παοκ τον βλεπω μεσω streaming απο sportlemon στο vaio μου.οποιος δεν μπορει να τον παρακολουθησει μεσω αντεννα του προτεινω ανεπιφυλακτα να κανει κινηση streaming.. :4600:
Δεν το συζητάμε ανώτερη ποιότητα γιατί δεν το συνδέσες στην τηλεόραση;

Ας μη τα παραλέμε.
Το sportlemon άντε να δίνει 388Χ255 ή παρόμοιο αν θυμάμαι καλά.
Αν τώρα τα χρώματα του Ant1 δεν είναι καλά, έ φτιάχτε τα με τις ρυθμλισεις της τηλεόραης.
Υπάρχει και το live web tv του Ant1, στο www.antenna.gr/webtv/live

Ας μη τα παραλέμε.
Το sportlemon άντε να δίνει 388Χ255 ή παρόμοιο αν θυμάμαι καλά.
Αν τώρα τα χρώματα του Ant1 δεν είναι καλά, έ φτιάχτε τα με τις ρυθμλισεις της τηλεόραης.
Υπάρχει και το live web tv του Ant1, στο www.antenna.gr/webtv/live

Από sopcast ειναι καλύτερη η εικόνα

Αφού είναι πλέον approved by paplomatothiki, δεν λέω τίποτα άλλο ;)

:worshippy::worshippy::worshippy:
Από τη στιγμή που έχω την αναγνώριση του αρχηγού , μπορώ να βλέπω την εικόνα του ΑΝΤ1 ακόμη κι ως HD !

Καλησπερα , η πιοτητα εχει φτιαξει το βλεπω μεσο της νοβα και ειναι πολυ καθαρη απο αλλες φορες :) .

Με το ξεκίνημα της ψηφιακής στο Βόλο, εγώ βλέπω πως συναγωνίζονται αντ1 και mega για τη χειρότερη εικόνα

Όλοι λέτε ότι βελτιώθηκε η εικόνα του Αντ1, αλλά εγώ δεν το βλέπω. Τώρα από επίγεια ψηφιακή στη Θεσσαλονίκη, το μόνο που βλέπω είναι κάτι διάσπαρτα pixels. Σε αντίθεση με το μικρό και νέο Ε, που είναι "κρύσταλλο".

Χθες πάντως το Madagascar είχε πολύ καθαρή εικόνα για ΑΝΤ1. Θα μου πείτε οτι το κινούμενο σχέδιο είναι εύκολο υλικό αλλα ακόμα και σε αυτό το κανάλι τα έκανε μαντάρα παλιότερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εννοείς την εικόνα στα χορευτικά που παίζουν τώρα, είναι δύσκολο για οποιοδήποτε κανάλι: πολλά φώτα και εφε με γρήγορη κίνηση.

Ναι, στα χορευτικά λέω. Μου έκανε εντύπωση το πιξέλιασμα, που είναι σαν να έχουν κατεβάσει το bitrate στο κανάλι. Νομίζω μέσω νόβα δεν είναι τόσο έντονο.

Το bitrate ίδιο είναι, η εικόνα διαφέρει.
Ακόμα και το κρατικό HD "υποφέρει" με τόσο φορτωμένη εικόνα, δεν θα περίμενα απο τον ΑΝΤ1 να τα καταφέρει.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Xθες στο ράδιο αρβύλα ειδικά,δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω αν η ανάλυση ήταν 4Κ ή 8Κ........?