ΑΝΤ1

Re: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Βρε παιδιά για να καταλάβω. Τα παράπονα έχουν να κάνουν για το ότι αναφέρονται ως Macedonia κι όχι ως ΠΓΔΜ τα Σκόπια; Δηλαδή ενοχλεί το Macedonia και δεν ενοχλεί το ΠΓΔΜ το οποίο επίσης περιέχει τη λέξη Μακεδονία στα αρχικά του; Μου θυμίζει το φιλικό στη Τουρκία τον Αύγουστο όταν και πάλι κάποιοι είχαν θιχτεί επειδή η Ελλάδα αναγράφοταν ως Yunanistan και προσπαθούσα να κατανοήσω προς τι τα παράπονα, αφού η μετάφραση είναι Ίωνας και μόνο προσβολή δε μπορεί να θεωρηθεί. Στη περίπτωση του Macedonia και πάλι δεν έχει νόημα το να γράφεται ΠΓΔΜ αφού είναι μία η άλλη. Να πω ότι το παράπονο ήταν να είναι η ονομασία της χώρας ΠΓΔ (σκέτο πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία) τότε θα είχαν βάση τα παράπονα.

Τι είναι αυτό το χάλι πάλι σήμερα, το VHS με composite έχει καλύτερη ποιότητα. Πρέπει να περνάει το σήμα μέσα από 4-5 composite συνδέσεις δεν εξηγείται αλλιώς

Ντροπή να βλεπουμε ευρωμπασκετ εν ετη 2015 υπο αυτες τις συνθηκες..:SFGSFGSF: Στην αρχη μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλή η εικονα... τι στον ανεμο..;; με την ωρα το πάνε.. αλλα το αναβόσβημα ηταν το κατι αλλο...:grinning-smiley-043 θυμηθηκα nintendo που το αναβόσβημα το εκαναν κάποιες κασετες και τις βγαζαμε και τις πλακωναμε στο φυσημα... πωπω μιλάμε εριχνα πολύ φυσαντηρι.. :flipout:

Ευρωμπάσκετ 2015 ΑΝΤ1-Τρέιλερ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

χαχαχα τέλειο
Το αντ1 παντα ειχε το χειρότερο σημα , μου φαίνεται οτι ειναι και μονοφωνικό :)

Ευρωμπάσκετ 2015 ΑΝΤ1-Τρέιλερ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η κάκιστη εικόνα του ΑΝΤ1 εξοργίζει τους τηλεθεατές

Με την έλευση της ψηφιακής εποχής, ο ΑΝΤENNA εξοπλίστηκε με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα. Αυτή είναι η φράση του ΑΝΤ1 που εξοργίζει τους τηλεθεατές του.

Το κανάλι για άλλη μια φόρα τύφλωσε κυριολεκτικά τους τηλεθεατές του, μιας και η εικόνα του τόσο στο eurobasket όσο και σ' όλο του πρόγραμμα είναι θολή.

Βλέπετε το κανάλι ακόμα δεν έχει την εικόνα στο αυτόματα 16:9 καθώς αυτό θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Στην κινούμενη εικόνα κι όταν αυτή δείχνει κάποιο πρόσωπο η εικόνα βγαίνει θολή. Τι κι αν το κανάλι υποσχέθηκε οτι η μετακίνηση του στα ΚΑΠΑ στούντιο θα έβγαινε με νέα μηχανήματα , μόνο αυτό δεν εχει συμβεί.

Αλήθεια, έχει καταλάβει ο Ant1 ότι μόνο αυτός δεν έχει 16:9 flag στην Digea;

Η εικόνα είναι αντάξια μικρών περιφερειακών καναλιών τύπου ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV , TV 10 κλπ. Σε μια ψηφιακή εποχή, το κανάλι του ΑΝΤ1 εκπέμπει ακόμα αναλογικά.

http://www.tvnea.com/2015/09/1_52.html

To ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV έχει όντως καλύτερη εικόνα. Και αναλογικά είχε ακόμη καλύτερη.

πωπω γκρίνια...:smash: βρε αχαριστοι - βρε καλομαθημενοι ... δε φτανει που ο ant1 βρε , αυτο το καναλι αθλητισμου και πολιτισμου μας φερνει το ευρωμπασκετ σπίτια μας..μας δινει εναλλακτική να μη βλεπουμε τα μουτρα των πολιτικων μας και των υπολοιπων σαδιστών της τηλεορασης... εσεις το θαβετε;; ντροπη.

Θέλω να δω τι θα κάνει τη βραδιά του τελικού στις 20 του μήνα αν δεν είναι η ελλάδα σε αυτόν.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας ΑΝΤ1

Μια χαρά είναι ο Αντένα, κρυστάλλινος! Εσείς μάλλον συνηθίσατε που όλο μου βλέπετε HD στην ΕΡΤ :P
Κάποια στιγμή θα φτιάξει δεν μπορεί, ή θα κλείσει...

Κι εγώ βλέπω βελτίωση σε σχέση με το Μουντομπάσκετ (?) του 2013. Τότε δεν μπορούσα καν να διαβάσω το σκορ και τα ονόματα των παικτών...

Τώρα και η εικόνα είναι πιο καθαρή, και τα χρώματα πιο φωτεινά.