ανταλλαγη panasonic 50" vt30 20ημερων

Status
Not open for further replies.

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
γεια και χρονια πολλα.πριν 20 μερες αγορασα απο πλαισιο την panasonic 50vt30. δεν χρειαζεται να σας πω πληροφοριες μιας και ολοι γνωριζεται για τι τηλεοραση μιλαμε.
Δυστηχως ομως αν και οπως λενε εχει το καλυτερο 3d τελικα διαπιστωσα οτι και για μενα ισχυει οτι το 3d θελει αρκετες ινστες. αποφασισα λοιπον να παω σε βιντεοπροβολεα
και επειδη τα χρηματα δεν με φθανουν για τον epson tw9000 ανταλλαζω την καινουργια τηλεοραση μου με αλλη 50αρα και χρηματικη διαφορα. ταινιες θα βλεπω πλεον στον προβολεα οποτε μπορω να
κανω υποχωρηση και να βλεπω τηλεοπτικο σημα και σε αλλη τηλεοραση.
οποιος εχει να προτινει κατι ας μου στελνει πμ με πληροφοριες για το πια τηλεοραση εχει, ποσο καιρο την εχει και σε τι κατασταση ειναι μαζι με τροπο επικοινωνιας και το ποσο μου νομιζει οτι θα καλυψει τη διαφορα μας.
θα απαντησω σε οσους κανουν σοβαρες προτασεις και μονο.
το δικο μου τηλεφωνο ειναι 6983522148
νεκταριος.

για αγορα αν ενδιαφερεται καποιος 1500ε
και για ανταλλαγη κατοπιν σκεψης απο 46" και πανω.

Last edited:
ειναι μικρη η σαρανταρα αλλα και να μου εκανε ειμαστε μακρια στην τιμη.....

επειδη οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει μεχρι το βραδι (αλλιως το πρωι ισχυει η παραγγελια του tw5900) να ενημερωσω οτι υπαρχει και η δυνατοτητα των δοσεω
με πιστωτικη καρτα.

Με μια Panasonic P50G10; Αγορασμένη τον Σεπτέμβρη του 2009. Σε άριστη εξωτερική αλλά και λειτουργική κατάσταση. Χρησιμοποιείται μόνο για HD ταινίες.

Last edited:
Στους φιλους ptzelepis & Sorath εχω στειλει πμ.
παρακαλω να κλεισει το θεμα καθως ελειξε το χρονικο περιθωριο που ειχα για την παραγγελια του προβολεα.
ευχαριστω για την φιλοξενια

Status
Not open for further replies.