ανταλλακτικα cowon

nikosxeng

Banned
16 September 2007
795
χρειαζομαι το
Sub Pack
για το iAudio X5
αυτο δηλ. που μπαινει απο κατω..
που το βρισκω;;

Φίλε μου, απευθύνσου πρώτα στην TILEOPTIKI SARAVELOS BROS S.A. 12 KITHIRON STREET 174 55 ALIMOS ATHENS TEL: 210 98 95 000

Να ξέρεις οτι δεν έχει πιά την αντιπροσωπεία, απλά μπορεί να σου βρεί κανένα κομματάκι.

Την εισαγωγή και διάθεση των προιόντων της COWON έχει πάρει η ΒΙΑΝΕ, αλλά μήν ασχοληθείς με αυτούς, φέρνουν μόνο τα καινούργια μοντέλα..

Άν δέν βρείς άκρη στην Ελλάδα, επικοινώνησε με την COWON στη Γερμανία με τον Κο Michele Penta, Tel: (+49) 06196 / 76916 0

e-mail : [email protected]

....άν δεν βρείς άκρη και με αυτούς, τότε επικοινώνησε απ' ευθείας με την COWON στη Κορέα και συγκεκριμένα με τον Κο Ryan Lee
e-mail : [email protected] , να σου στείλει ένα (αυτός σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει !!)

Θα μου πείς, πού τα ξέρω όλα αυτά.....?

Αφού τσάκισα (μου έπεσε άσχημα) ένα I-AUDIO X5 και δέν έβρισκα τρόπο να το φτιάξω στην Ελλάδα (ήταν ακόμη σε εγγύηση), εγραψα mail διαμαρτυρίας στη 'μαμά' εταιρεία. Οι άνθρωποι ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ να με εξυπηρετήσουν... Μου έστειλαν ένα ολοκαίνουργιο μέσα σε μία εβδομάδα. Τα μόνα έξοδα που πλήρωσα, ήταν να στείλω το χαλασμένο στην Κορέα.
Αισθάνομαι την υποχρέωση να πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην COWON (τους το υποσχέθηκα άλλωστε, οτι θα το έκανα δημόσια με την πρώτη ευκαιρία) και ιδιαίτερα στον Κο Ryan Lee ...

Κρίμα που τέτοιες εταιρείες -στην Ελλάδα μόνο !!!??-, δεν έχουν έχουν το κύρος που τους αξίζει..

Last edited:
ευχαριστω πολυ..

ψαχνω το sub pack, αλλα τελικα θα παρω το docking station..
απο τηλεοπτικη..

Εάν έχεις το 60 Gb, πρόσεχε, κάπου διάβασα οτι δεν είναι συμβατό....
Τσεκάρισέ το επιτόπου...

Το sub pack το έχω για χάρισμα, μια και μου κλέψανε/ή έχασα/ή μου έπεσε από το αυτοκίνητο (δε θυμάμαι - ήμουν κουρούμπελο) το δικό μου X5 (20GB) πριν 2 εβδομάδες.
Αν είσαι Αθήνα να συναντηθούμε κάπου στο κέντρο να στο δώσω.

Απάντηση: Re: ανταλλακτικα cowon

....

ψαχνω το sub pack, αλλα τελικα θα παρω το docking station..
απο τηλεοπτικη..
Τελικά το αγόρασες ?
(Με ενδιαφέρει και εμένα).

θα μου το στειλει μολις μπορεσει ο petesoulis το δικο του..

να ναι καλα..

Δηλαδή έψαξες και δεν μπόρεσες να το βρεις, ή δεν προσπάθησες καν ?