Ανταλλακτικό reed switch και μαγνήτης για actuator Jaeger/Geotrack 24"

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω ανταλλακτικό reed switch και μαγνήτη για Jaeger/Jeotrack 24" actuator;

Έχω βρει αυτό σε αγγλικό eshop (http://www.aerialsuperstore.co.uk/jaeger-superjack-actuator-reed-switch-56-p.asp) αλλά θέλω και το μαγνήτη. Ή μήπως να το πετάξω και να πάρω ένα καινούριο; 11 χρόνια το έχω, τα έχει βγάλει τα χρήματά του με το παραπάνω.

Κράτησε το, μπορεί να πιάσει καλή τιμή μια μέρα!!! που ξέρεις;

Υ.Γ. Μετά απο 11 χρόνια οι περισσότεροι αλλάζουν ακόμα και την σύζυγο και εσύ ρωτάς για το actuator...

Το δικό μου το Drake 24 ιντσων (αλλα πολύ πιο βαρεως τύπου απο τα σημερινά) είναι...πιστο σαν σκυλί! Αυτόν τον μήνα έκλεισε τα 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας!

Re: Απάντηση: Ανταλλακτικό reed switch και μαγνήτης για actuator Jaeger/Geotrack 24"

Κράτησε το, μπορεί να πιάσει καλή τιμή μια μέρα!!! που ξέρεις;

Υ.Γ. Μετά απο 11 χρόνια οι περισσότεροι αλλάζουν ακόμα και την σύζυγο και εσύ ρωτάς για το actuator...

Αν φτιάχνεται, είναι κρίμα (και αντι-οικολογικό) για ένα μικρό εξαρτηματάκι των 5 ευρώ να πεταχτεί όλος αυτός ο μηχανισμός. Πάντως από το αγγλικό eshop δε μου απάντησαν.

Αγόρασα τελικά το ανταλλακτικό (πήρα δύο να υπάρχουν). Για να δούμε αν θα διορθωθεί το πρόβλημα και αν ο reed sensor θα είναι συμβατός.