Ανταλλάσσεται M4/3 Olympus EPL3/Pan.14 2.5 με Papansonic LX7/Oly XZ2

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Αυτό που λέει κι ο τίτλος. Από την EPM1 πήγα στην EPL3 για να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά (αντιγραφή εφημερίδων σε βιβλιοθήκη της Βουλγαρίας) με τον πολύ καλό φακό Panasonic 14 /2.5 Όμως επειδή ακουγόταν το κλείστρο, δεν μου επετράπη η χρήση της μηχανής. Έκανα τη δουλειά με άλλη μηχανή, και η Oly έμεινε τις υπόλοιπες δυο εβδομάδες στην Ελλάδα, άθικτη κι αχρησιμοποίητη. Τώρα οι δυο μου κόρες ζητούν μηχανή κόμπακτ, αλλά με πολλές δυνατότητες για το καλοκαίρι. Έτσι ζητώ ανταλλαγή είτε με Pany LX7 είτε με Oly XZ 2 (στη δεύτερη περίπτωση θα κάνω μια μικρή συμπλήρωση χρημάτων).

Το σώμα είναι αυτό που πουλούσε ο jpil που έχει τραβήξει 1800 φωτο. Το πήρα από αυτόν αρχές Μαίου . Εγώ τράβηξα άλλες 80 λήψεις. Ο φακός είναι ο γνωστός μικρός, ικανός κι άθικτος. Με τα μπρος και πίσω καπάκια.

Για τη μηχανή σε περίπτωση που δεν τη γνωρίζετε (λέμε τώρα...) δείτε στο http://www.dpreview.com/reviews/olympusepl3 . Για το φακό απλώς ρίξτε μια ματιά στο δικό μας φόρουμ ή στο photozone http://www.photozone.de/olympus--four-thirds-lens-tests/613-pana1425 .

Φυσικά υπάρχουν τα πάντα, κουτί, φορτιστής, καλώδια, κλπ. σε απολύτως άθικτη κατάσταση. Εγώ απλώς έβγαλα από εκεί τη μηχανή για μια εβδομάδα και μετά την ξαναέβαλα στο κουτί.

Βλάσης

Στην περίπτωση που κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον μόνο για το σώμα, θα ήθελα μια τιμή για τον φακό. Ευχαριστω.

Με σταθερό ναι. Έναν αυτόματο νόρμαλ ή σχετικά ευρυγώνιο (24-50μμ αντίστοιχο) και θα τις δώσω και κανέναν 50αρη (πχ τον Jupiter 8 M39) να έχει να αλλάζει.

Απάντηση: Re: Ανταλλάσσεται M4/3 Olympus EPL3/Pan.14 2.5 με Papansonic LX7/Oly XZ2

Στην περίπτωση που κάποιος εκδηλώσει ενδιαφέρον μόνο για το σώμα, θα ήθελα μια τιμή για τον φακό. Ευχαριστω.

Αν δεν ταιριάξει η δουλειά με τον Alex , με ενδιαφέρει το σώμα και θα ήθελα τιμή .

Επίσης Alex αν σου φανεί ακριβή του Βλάση , ίσως (εάν πάρω εγώ την δική του τελικά) να σε βολέψει η φθηνότερη φυσικά E-PM1 που δεν θα χρειάζομαι πλέον .

Υ.Γ. Μπάχαλο την κάναμε .-bye-

Προσπαθώ να σου στείλω μήνυμα , αλλά πατώντας submit απλά μου ανανεώνει την σελίδα με τα πμ χωρίς να μου το βγάζει στα απεσταλμένα .