Ανταλλάσσεται - Πωλείται DENON AVR-1911

Status
Not open for further replies.

jef_48

Established Member
21 June 2010
105
Ανταλλάσσεται Denon AVR-1911 με άλλον 5.1 ή 7.1 AV ενισχυτή, ας είναι και παλαιότερος χωρίς hdmi 1.4, 3D, ή HD formats ήχου, αλλά θέλω να έχει απαραίτητα τα παρακάτω:

1. Pre outs - Να δίνει όλα τα κανάλια σε εξόδους προενίσχυσης
2. Digital optical ή coaxial out
3. HDMI Pass through (να παίρνει εικόνα και ήχο από hdmi δλδ)

Αν κάποιος λοιπόν, έχει κάποιον παλαιότερο AV και θέλει να περάσει σε 3D ή HD Formats ήχου, ας μου στείλει μήνυμα.
Μπορώ να διαθέσω κάποια διαφορά σε λογικά πλάισια.

Marantz, Yamaha, Onkyo, Pioneer, δεν έχω θέμα, αρκεί να ικανοποιούν τα παραπάνω 3 που ζητάω.

Ο λόγος είναι ότι θέλω να περάσω στον stereo ενισχυτή μου τα 2 μπροστινά ηχεία, κάτι που δε μπορώ να κάνω με τον denon (ούτε pre out έχει, ούτε optical out για να το ρίξω στο dac)

Ο ενισχυτής αγοράστηκε αρχές του 2011, έχει ακόμη εγγύηση σε ισχύ, με απόδειξη.
Υπάρχουν κουτιά, manuals, μικρόφωνα, τα πάντα.

Σε περίπτωση πώλησης, δίνεται στα 300 ευρώ

Merci

http://www.denon.co.uk/uk/Product/P...meTheatre&SubId=AVReceivers&ProductId=AVR1911

L_AVR1911BK_E2_fr_000_D.png

L_AVR1911BK_E2_fr_000_back.png

Επίσης, το (2) ας το βγάλουμε από τα requirements, αν υπάρχει το (1)

Επειδη ειναι δυσκολες στιγμες, συγνωμη για το παζαρι... Εχω μονο 250 ευρω, αμα θες

αν υπαρχει ακομη ο ενισχυτης,πες μου σε παρακαλω σε ποια περιοχη εισαι,ειμαι απο κρητη αλλα θα ανεβω για μια μερα αθηνα αυριο.

Ο ενισχυτής επανέρχεται, για πώληση μόνο όμως, στα 300 ευρώ.
Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και έχει ήδη πάρει τη θέση του.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ καλός ο ενισχυτής νάσαι καλά καί οτι χρειαστείς είπαμε τηλέφωνο.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ καλός ο ενισχυτής νάσαι καλά καί οτι χρειαστείς είπαμε τηλέφωνο.

Εγώ ευχαριστώ παιδιά, να'στε καλά.

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία, ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.