Αντανακλάσεις - Καθρεπτισμοί

Απάντηση: Re: Αντανακλάσεις - Καθρεπτισμοί

Πως το κατάφερες αυτό:2thumb22sup: ? Το έχουν μελετησει να φαίνεται ακριβώς κα να κουμπώνει ? ειδάλλως είναι στα όρια του κολάζ η φωτό :flipout:

Χαχα...Δεν ξερω αν ειναι προιον μελετης, αλλα εκει που περπατουσα για τη φωτοβολτα το ειδα μπροστα μου! Ε με λιγο μπρος πισω το πετυχα να μου κατσει κουτι

Καλημέρα... Δυστυχώς μου έπεσαν έκτακτα έξοδα οπότε ελπίζω τον άλλον μήνα τελικά. Σαν πεινασμένος λύκος τις κοιτάω αλλά θέλει υπομονή!

Abdalis επειδη βλεπω οτι συχνα βγαζεις φωτο χαμηλα και δημιουργεις ωραιες προπτικες. Φροντισε η μηχανη που θα αγορασεις να εχει σπαστη οθονη θα σε διευκολυνει πολυ οταν θα χαμηλωνεις το σωμα..

Σωστή συμβουλή. Εγω πιστεύω ότι όταν με το καλό αποκτήσει μια καλή φωτογραφική μηχανή θα μας εκπλήξει ευχάριστα ακόμα περισσότερο

Ευχαριστω για τη συμβουλη! Το εχω σκεφτει αυτο γι αυτο κοιταω και σωματα με tilt screen κυριως.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ περιμένω την εξέλιξη σου με την μηχανή.. Αν και τα καδρα δεν τα κάνει η μηχανή αλλά το μάτι. Είμαι ευχάριστα περίεργος πως θα σου κάτσει μια φωτογραφική μηχανή σε σχέση με το κινητό. Πάντως έχεις τα ταπεινά μου συγχαρητήρια και με έχεις κερδίσει εδώ και καιρό

Πολύ ωραία Αποστόλη! Βλέπω άψογο "ίσιωμα", με τι τράβηξες/επεξεργάστηκες?

Απάντηση: Re: Αντανακλάσεις - Καθρεπτισμοί

Πολύ ωραία Αποστόλη! Βλέπω άψογο "ίσιωμα", με τι τράβηξες/επεξεργάστηκες?

Είναι με Canon 550D, EF-S 10-18mm στα 10mm
Λίγη επεξεργασία στο Lightroom γιατί το αρχείο ήταν καλό.
Η μηχανή ήταν πολύ χαμηλά περίπου 1cm από την επιφάνεια του νερού