Αντανακλάσεις - Καθρεπτισμοί

Απάντηση: Re: Αντανακλάσεις - Καθρεπτισμοί

Πολύ καλή , μου την χαλάει αρκετά η κάθετη παρεμβολή δεξιά του οποίου αντικειμένου είναι, είδα οτι είναι jpeg και τραβηγμένη με τηλεφακό από μακριά και φωτισμένη με ring flash.
Αν επεξεργαζόσουν τοπικά και το κάτω κομμάτι ώστε να το ζωντανέψεις λίγο σε φως ακόμη θα ανέβαινε κι άλλο επίπεδο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Είναι το χερούλι της πόρτας. Αρκετο crop για το κάδρο.
Ομως είναι η πρώτη φορά που δούλεψα και τα δύο μου flash με ραδιοσυχνοτητες σε manual ρυθμίσεις. Χάρηκα από την ώρα που είδα τα jpeg και ετσι τα ανέβασα. Επίσης είναι και η πρώτη φορά που βγάζω αντανάκλαση.
Και συμφωνώ ότι με σωστή επεξεργασία θα πάει καλύτερα. Θα το προσπαθήσω και θα σας το δείξω να μου πείτε γνώμες. Ευχαριστώ

Κώστα δεν ξέρω τι και πως το έκανες αλλά είναι υπέροχο.... Kalev σε ευχαριστώ. Την είχα περίπου 30 ώρα και την παιδευα αλλά στο το έβαλα τις κοριτσαρες μου να βγαλουν μερικές φωτογραφίες. Δυστυχώς η μικρή δεν κατάλαβε το
"project" και την έφαγε αμέσως....
Μετα η απαραίτητη γκρίνια απο την μαμά και έτσι ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση της φράουλας.

Απάντηση: Re: Αντανακλάσεις - Καθρεπτισμοί

Πράγματι Κωστή σκίζει το κοχυλάκι σου.

Το κοχυλάκι είναι μικρότερο από το νόμισμα του ευρώ και είναι επάνω σε άσπρο plexiglass για να βγεί καλός ο καθρεπτισμός. Αυτά κάποτε που είχα χρόνο και διάθεση για πειραματισμούς.

Μπράβο Φώτη, πρωτότυπη και επιτυχημένη εκτέλεση συνάμα με κινούμενο αντικείμενο !