Αντάπτορας ή expresscard για USB 3.0;

Ωραίος Μιχάλη, φαίνεται να είναι όντος η πρώτη, και μπράβο και για τα Links σε όποια προβλήματα.

http://www.caldigit.com/eu/store-eu.asp#Accessories
Ενώ και αυτή δεν είναι ότι πιο οικονομικό στα 87 (69+18 )
Το μόνο θετικό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για upgrade και σε όποιο άλλο παλιότερο laptop χωρίς Usb3 , θεωρητικά δηλαδή γενικότερα χρήσιμη – πρακτικά δε ξέρω.

Απάντηση: Re: Αντάπτορας ή expresscard για USB 3.0;

Αυτή η λύση της seagate υποστηρίζει δίσκους της μόνο.

Όχι, υποστηρίζει και άλλες εταιρείες. Αν δεις ένα βίντεο σε link που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω, θα δεις ότι ο τύπος το σύνδεσε με SSD OCZ Vertex 3 αν θυμάμαι καλά και έπαιξε μια χαρά και ταχύτατα!

Αυτό φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Apple σε ότι αφορά τη σύνδεση usb3.0 άφησε όλους τους παλιούς της κατόχους μηχανημάτων Mac εντελώς ξεκρέμαστους!!! Για να τα λέμε όλα με το όνομά τους και να μην εκθειάζουμε συνέχεια την εν λόγω εταιρεία...

Re: Απάντηση: Re: Αντάπτορας ή expresscard για USB 3.0;

To usb δεν αποτελεσε ποτε ενα καλο πρωτοκολο για την Apple, κανεις επαγγελματιας δεν επενδυσε σ αυτο.
Οι macαδες παντα στηριζομασταν στο fw , πολυ πιο σταθερο και γρηγορο, καθολου cpu usage , αλυσιδα περιφερειακων μεχρι 128 συσκευες!!!

Τολμω να πω οτι με εξεπληξε θετικα που το εβαλε στα νεα mbp το usb 3 , δεν το περιμενα, αλλα το εκανε γιατι ετσι κι αλλιως υποστηριζεται native απο τους νεους intel
Νομιζω οτι και γι αυτο δεν εδωσε κατι στους παλαιοτερους... δεν ηθελε να μπλεξει με drivers κλπ.
Ετσι κι αλλιως πως να βαλω εγω usb 3 στο δικο μου MBP 15.4 ... δεν εχει express card !

Όχι, υποστηρίζει και άλλες εταιρείες. Αν δεις ένα βίντεο σε link που έβαλε ο Γιάννης παραπάνω, θα δεις ότι ο τύπος το σύνδεσε με SSD OCZ Vertex 3 αν θυμάμαι καλά και έπαιξε μια χαρά και ταχύτατα!

Αυτό φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Apple σε ότι αφορά τη σύνδεση usb3.0 άφησε όλους τους παλιούς της κατόχους μηχανημάτων Mac εντελώς ξεκρέμαστους!!! Για να τα λέμε όλα με το όνομά τους και να μην εκθειάζουμε συνέχεια την εν λόγω εταιρεία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντάπτορας ή expresscard για USB 3.0;

To usb δεν αποτελεσε ποτε ενα καλο πρωτοκολο για την Apple, κανεις επαγγελματιας δεν επενδυσε σ αυτο.
Οι macαδες παντα στηριζομασταν στο fw , πολυ πιο σταθερο και γρηγορο, καθολου cpu usage , αλυσιδα περιφερειακων μεχρι 128 συσκευες!!!

Τολμω να πω οτι με εξεπληξε θετικα που το εβαλε στα νεα mbp το usb 3 , δεν το περιμενα, αλλα το εκανε γιατι ετσι κι αλλιως υποστηριζεται native απο τους νεους intel
Νομιζω οτι και γι αυτο δεν εδωσε κατι στους παλαιοτερους... δεν ηθελε να μπλεξει με drivers κλπ.
Ετσι κι αλλιως πως να βαλω εγω usb 3 στο δικο μου MBP 15.4 ... δεν εχει express card !

Ναι είναι προφανές.
Το κύκλωμα υπάρχει μέσα στους νέους επεξεργαστές και άρα γιατί να μη το αξιοποιήσει.
Πάντως μη νομίζεις κάτω από 3 ευρώ είναι το κλασικό NEC τσιπάκι usb3, ενώ η πρόβλεψη είναι να κοστίζει λιγότερο από φιστίκια (1 ευρώ) σύντομα.
Ενώ οι φήμες έχουν το thunderbolt να κοστίζει κοντά 30 – περισσότερο για άδειες φυσικά και όχι για το ίδιο το τσιπάκι.