Άντε πάλι τα ίδια.... Plasma ή LCD;

Με γεια Μπαμπη!!-bye-

Εγω σκοπευα να παρω τηλεοραση τα Χριστουγεννα αλλα αν σκοπευεις να την αλλαξεις μπορω να περιμενω μεχρι το Πάσχα...:flipout:

Ρε σεις τωρα το ειδα... Τι Babis K. ειναι αυτο; ΧΑ!ΧΑ!

Με γεια Μπαμπη!!-bye-

Εγω σκοπευα να παρω τηλεοραση τα Χριστουγεννα αλλα αν σκοπευεις να την αλλαξεις μπορω να περιμενω μεχρι το Πάσχα...:flipout:

Δεν πουλάω σε Γαύρο ρέ..... Προτιμώ να την πετάξω απ' το μπαλκόνι.... :slapface:

Μπαμπη, περιμενουμε αναλυτικη παρουσιαση τωρα, μην ξεχνιομαστε!!!!!! :2thumb22sup:

Καλωριζικη!!! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Άντε πάλι τα ίδια.... Plasma ή LCD;

To δουλεμα απο τον Σωκρατη τον εκανε να αλλαξει ονομα για να κυκλοφορει Incognito...:flipout:

Μεγεια την τηλεοραση Μπαμπη. Ειναι κορυφη.:SFGSFGSF:

Και αν κρυωνεις τον χειμωνα απλως αυξησε το contrast ωστε να βγαζει πιο πολυ ζεστη....:2thumb22sup:

Ο Babis ο Καμενος πηρε τηλεοραση. Καλοριζικη.

Δεν πιστευω να εννοεις τη θερμοτητα ?
z7shysterical.gif

Την τηλεόραση την παρέλαβα Παρασκευή μεσημέρι. Όλο σχεδόν το Σ/Κ έπαιζε τηλεοπτικό σήμα και λίγο HD απο την Canon HV20. Με το HTPC και το PS3 δεντην έχω δεί ακόμα (μου έλειπαν κάποια καλώδια).
Αυτό που έχω δεί μέχρι τώρα με αφήνει απόλυτα ; ικανοποιημένο. Μάλλον καλύτερα απ' ότι περίμενα.
Ευχάριστη διαπίστωση και η άψογη συνεργασία με την βιντεοκάμερα. Απλά συνδέεις το HDMI καλώδιο κι έχεις κορυφαία εικόνα και ήχο χωρίς επιπλέον καλώδια.
Σε γενικές γραμμές, αν και χρειάζεται πολύ ψάξιμο ακόμα, νομίζω οτι είναι μια άριστη επιλογή.

Απάντηση: Re: Άντε πάλι τα ίδια.... Plasma ή LCD;

Φιλε Babis K. εκανες την καλυτερη επιλογη.
:grinning-smiley-043

Σου μιλαει ο παππους (PDP436)

Nτίνο όντως είναι εργαλείο... Λίγο ακριβό αλλά εργαλείο...
icon14.gif

Βέβαια το ακριβό και το φτηνό είναι και λίγο σχετικό. Αρκεί να σου πώ οτι πολύ κολλητός μου φίλος έχει την 43άρα την Pioneer από το 2003.
Ξέρεις πόσο την είχε πληρώσει τότε; Κρατήσου.....
14,500 Euro :bang:

Re: Απάντηση: Re: Άντε πάλι τα ίδια.... Plasma ή LCD;

Nτίνο όντως είναι εργαλείο... Λίγο ακριβό αλλά εργαλείο...
icon14.gif

Βέβαια το ακριβό και το φτηνό είναι και λίγο σχετικό. Αρκεί να σου πώ οτι πολύ κολλητός μου φίλος έχει την 43άρα την Pioneer από το 2003.
Ξέρεις πόσο την είχε πληρώσει τότε; Κρατήσου.....
14,500 Euro :bang:

Δραμα.

Εγω την ειχα παρει 3.640 τον Δεκεμβρη του '05, και τωρα μου την "βγαινει" ο Τακης, με 50" & full HD, με λιγοτερα.

Θα τους μηνυσω !!! Ολους!!!!