Aνθρώπινες κατασκευές........

Re: Aνθρώπινες κατασκευές........ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Θα μπορουσε να αποτελεσει καλο προτζεκτ αν τις προσεχα οταν τις εβγαζα και δεν εκανα απλα αγγαρεια... τωρα που τις ειδα ολες μαζι, ισως το προσπαθησω αν εχω ξανα την ευκαιρια...

Ποδηλατα...

_MG_3216_LR.jpg

_MG_2142.jpg

..Τι' ν' τούτα, Ηλία, μήπως μηχανισμοί περιστροφής-ανύψωσης κινητής γέφυρας;
....Θα μπορούσε η φώτο να είναι θέμα για κουίζ ! :idea:
...Με έπαθλο πληρωμένο ΣΚ στη Βουδαπέστη!

..Τι' ν' τούτα, Ηλία, μήπως μηχανισμοί περιστροφής-ανύψωσης κινητής γέφυρας;
....Θα μπορούσε η φώτο να είναι θέμα για κουίζ ! :idea:
...Με έπαθλο πληρωμένο ΣΚ στη Βουδαπέστη!

Αφου το εβαλες για κουιζ, δεν θα το αποκαλυψω ακομα...αν και νομιζω ειναι παραπανω απο ευκολακι...

Να βοηθησω λιγο, τις εβαλα -αν προσεξες- μετα απο τις αναρτησεις του Θ. Νικου (αλλα δεν ξερω αν τις ειδε, περιμενα να τις σχολιασει και μαλιστα αναλυτικα).

Επισης... αν πηγες στρατο, σε κοβω σε κανενα Λυκαβητο να υπηρετησες...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλη η Βουδαπεστη (και φτηνη εκτος σεζον στα ξενοδοχεια της) αλλα Πραγα...δεν ειναι :handkiss:

-Τριθέσιο αντιεροπορικό πυροβόλο ( το αριστερό κωλοκάτσι το φάγανε οι μπαγάσηδες! ), ουγγαρέζικο πάντα!

-Τριθέσιο αντιεροπορικό πυροβόλο ( το αριστερό κωλοκάτσι το φάγανε οι μπαγάσηδες! ), ουγγαρέζικο πάντα!

:worshippy::worshippy::SFGSFGSF::SFGSFGSF: Αξιο το ΣΚ στη Βουδαπεστη...

Οσο για το τριτο καρεκλακι, μαλλον δεν το φαγανε οι μπαγασηδες αλλα ο ... υποφαινομενος Χελμουτ Νιουτον :rifle: το καρεκλακι εκει ητανε...

@Billy... ουγγαρεζικα δεν εμαθα... :smash: κι εκανα και αεροπορια!!!

_MG_3575_LR.jpg

_MG_3574_LR.jpg

xaxa, εγω τον εβαλα επιτιδες εκει, εχω και χωρις αυτον...
Δεν εχω τριποδο, και τις τραβαω στο χερι

312535_10150332378007511_552897510_8731901_924356645_n.jpg

Re: Απάντηση: Aνθρώπινες κατασκευές........

Ευχαριστω... εχω ενα προβλημα με τους οριζοντες, αλλοτε λογω παραμορφωσεων του φακου και αλλοτε επειδη... γερνει το λαπτοπ και με μπερδευει...!

Δικιο εχεις... για ρολοι δειχνει, εγω το περασα θερμομετρο... παντως το παγανιστικο του θεματος παραμενει...