Aνθρώπινες κατασκευές........

Κατασκευές στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Καστοριάς

541417_10202227392948826_1566478442_n.jpg

1379874_10202227435749896_2050683216_n.jpg

Last edited:
Έχεις δίκιο εν μέρη. Έχει δυο φάρους το λιμανάκι γιατί ο κυματοθραύστης είναι στο κέντρο. Οπότε τα πράσινα/κόκκινα φώτα είναι τοποθετημένα στα δυο άκρα του κυματοθραύστη με απόσταση αρκετή μεταξύ τους. Ψαρολίμανο και μαρίνα καλύπτονται και οι δυο απο πίσω του.

Πάντως μετά την φωτογραφία που ανέβασες, λέω να την κατεβάσω την δικιά μου απο ντροπή...

Με την D90 είναι? Λύθηκε βλέπω και το θέμα με τον φακό!Πολύ ωραίες!
Alex ευχαριστώ πολύ!Η ασπρόμαυρη φωτογραφία sepia με τους κάβους είναι τραβηγμένη με μία ταπεινή sony dcc w50 compact και η επόμενη είναι τραβηγμένη με την D90 και τον Sigma 28-70. Το πρόβλημα όντως λύθηκε με τον καινούριο φακό και δεν χρειάζεται πια να κάνω διορθώσεις. Στο σχετικό νήμα θα ανεβάσω φωτογραφίες με τον Nikkor.Και πάλι ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια.

Re: Απάντηση: Aνθρώπινες κατασκευές........

Αυτός που δείχνεις είναι ο φάρος στο ψαρολίμανο:

fishing boats by S_end, on Flickr

Ο φάρος στη μαρίνα είναι από την άλλη μεριά, κανένα χιλιόμετρο παρακάτω:

sinking into the blue by S_end, on Flickr

(δεν έχω πρόχειρη κοντινότερη)

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Καταπληκτικές!!!

Πάντως μετά την φωτογραφία που ανέβασες, λέω να την κατεβάσω την δικιά μου απο ντροπή...

Κοιτα βρε τη σιγανοπαπαδια... εμαθε και ενθεσεις οχι μονο σε ουρανο αλλα βαζει και βουνα μεσα... :flipout::flipout: Αφου στη δικη σου δεν φαινεται τιποτε πισω...

:grinning-smiley-043

Αφού βρε του Αλέξη είναι λήψη από πιο δεξιά, και η δικιά μου έχει τη συμπίεση 200ρη τηλεφακού... χώρια που είχε απίστευτα καθαρή ατμόσφαιρα. Εάν ήταν ένθεση, πίσω θα ήταν το Φουτζιγιάμα, όχι ο Όλυμπος, να σας μπερδέψω! :flipout:

Την επόμενη φορά θα βάλω και φωτομοντέλο στην ψαρόβαρκα, να πιάσουμε όλα τα γούστα! Ανθρώπινες και θεϊκές κατασκευές!

Re: Απάντηση: Aνθρώπινες κατασκευές........

Την επόμενη φορά θα βάλω και φωτομοντέλο στην ψαρόβαρκα, να πιάσουμε όλα τα γούστα! Ανθρώπινες και θεϊκές κατασκευές!

Αντε να δουμε.... γιατι απο ψαροβαρκες σκετες... χορτασαμε... :flipout::BDGBGDB55:

_DSC4289_LR.jpg by 1L1as, on Flickr