Aνθρώπινες κατασκευές........

Ωραίες οι δύο τελευταίες.

Off Topic
Αν και ξέρω ότι αρκετοί δεν είναι υπέρ, Κώστα έχεις σκεφτεί να ανεβάζεις σε κανα Flickr ή 500px; Θεωρώ ότι εδώ μετά από καιρό χάνονται.

Απάντηση: Re: Aνθρώπινες κατασκευές........

Off Topic
Αν και ξέρω ότι αρκετοί δεν είναι υπέρ, Κώστα έχεις σκεφτεί να ανεβάζεις σε κανα Flickr ή 500px; Θεωρώ ότι εδώ μετά από καιρό χάνονται.

καποια στιγμή θα γίνει και αυτό Τρύφωνα δεν είμαι πολύ άνθρωπος των mediia ...-bye- και έχω ελάχιστο ελευθερο χρόνο να ανεβάζω

Από τις πλέον εμβληματικές ανθρώπινες κατασκευές, τα αστεροσκοπεία εκφράζουν την προσπάθεια του ανθρώπου να κατανοήσουν το άπειρο...

eye to the sky by Dimitrios Pikros, on Flickr

Πολύ καλή στιγμή Κώστα
τα χρώματα βγήκαν πολύ ωραία
η γωνία λήψης του μπροστινού μέρους δίνει την αίσθηση ότι "γέρνει" προς αριστερά σε αντίθεση με τις κερκίδες που είναι στην ευθεία

λήψη με mzuiko 8/1.8 fisheye και διόρθωση γρήγορη με το profile του Samyang 7.5/3.5 για στερεοσκοπικο ισιωμα όχι φούλ ορθογωνικο για να μην τεντωθούν τα άκρα πολύ, αν εχω λιγο χρονο παραπάνω το μαζευω και στο LR, την πιο σωστή δουλειά θα μου την έκανε το Olympus Viwer 3 που εχει ειδικο profile για τον φακό αλλά δεν το δουλευω καθόλου (κακώς)

Σωστή η παρατήρηση του Αποστόλη, πράγματι 'γέρνει'. Πιστεύω ότι εαν φωτογράφιζες μόνο το στάδιο από τα κάγκελα της εισόδου, οι κερκίδες θα ήταν πολύ εντυπωσιακές με αυτόν τον φακό

Απάντηση: Re: Aνθρώπινες κατασκευές........

Σωστή η παρατήρηση του Αποστόλη, πράγματι 'γέρνει'. Πιστεύω ότι εαν φωτογράφιζες μόνο το στάδιο από τα κάγκελα της εισόδου, οι κερκίδες θα ήταν πολύ εντυπωσιακές με αυτόν τον φακό

Οντως αλλά θα είχα φάει σίγουρα κλήση ! το αμάξι ήταν παρατημενο με ανοιχτες πόρτες κλπ. βγήκα να τραβήξω το ουράνιο τόξο αριστερά του σταδίου και η φωτό τραβηχτηκε σε δευτερο άμεσο κάδρο απο μακριά. Την συμάζεψα λίγο νομίζω ... πάντως απο κοντά η λήψη με το fisheye θα είχε τελείως αλλη προπτική λόγω του εφέ , το οποίο μπορείς να κλέψεις ή να ελεγξεις απο μακριά κροπάροντας ελάχιστα τα άκρα και κρατωντας την μηχανή στον ορίζοντα.
_4170005.jpg

Last edited: