Anti - Beatles

Ας κανω τη χαρη στον φιλο Στελιο και ας παρω το revolver και τον λοχια.
Ας κανω τη χαρη και στον Chief και ας μεταφερθω στην εποχη εκεινη να δω ποσο pioneers ηταν αυτοι οι Beatles τελως παντων.
Βζιιινγκ και 1966. Ειμαι νεος και ακουω το revolver. Μισο λεπτο... Αυτη τη χρονια ο Dylan βγαζει το blonde on blonde. Ας το ακουσω λιγο...Και αυτοι οι 13th floor elevator καλοι ειναι. Για αυτο κανει μια περιουσια το lp τους πισω στα zero's. Rolling stones aftermath?? Ρε τους αλητες...Ωχ. ΞΕΧΑΣΑ τους beatles.
Ναι αλλα το δεκα το καλο το βγαζουν τον αλλο χρονο. Το 67 βγαινει ο λοχιας και ενα χρονο μετα τους 13th floor ψυχεδελιζουν. Εδω θα την παρουν τη χρονια, δε μπορει.
Φτου καντεμια. Αυτος ο τρελαμενος ο Warhol πηρε 2 πρεζακια, μια μουναρα (πρεζακι και αυτη) , δυο μουσικους ακομη και εβγαλε δισκο. Ζωγραφισε και μπανανα. Unfair. Ας το προσπερασω ως εκτος συναγωνισμου. Ooops. Οι doors βγαζουν το ομονυμο. Ατυχια. Ας το βαλω στην ακρη να ακουσω το λοχια. Οχι ρε γαμωτο. Παλι οι Stones... Lucy ή she is a rainbow. Και τα δυο γιαλαντζι ψυχεδελεια ειναι. Δε βαριεσαι. She is a rainbow... Και αλλο οι Doors μεσα στο 67 ;;;;; Strange days.... Πως τους ειπαμε αυτους με το κουρεμα κατσαρολα ;;;;;;

και εγω τις αντιρρησεις σου καλε μου Κλιντ

και απο οτι καταλαβα τους θεωρεις καλυτερους απο τους ΑΒΒΑ ?

:flipout:

:flipout::flipout::grinning-smiley-043
Μά δέν υποτιμώ καθόλου τά ''Σκαθάρια'' μιλώντας γιά pop..
Aλλά μόλις τώρα ο Πάνος κάνει αναφορές στούς Stones ή στούς Velvet ή και στούς Doors(πού επίσης δέν τούς έχω πρώτη επιλογή)καί στον Dylan..

Ομως για μένα τό πρωτάκουσμα τών Stones ή τών Velvet ή τού Dylan καί τό πώς ένοιωσα δέν μπορώ νά το αντιπαραβάλω μέ τά συναισθήματα πού μού προκάλεσαν οι Beatles..
Sorry man..:grandpa:

ρε παίδες...
αφού...δεν τό'χετε

τί το παιδεύτε?

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ συγκαταβατικές τοποθετήσεις.
Αφήστε μας στο νέφος μας...

Απάντηση: Re: Anti - Beatles

ρε παίδες...
αφού...δεν τό'χετε

τί το παιδεύτε?

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ συγκαταβατικές τοποθετήσεις.
Αφήστε μας στο νέφος μας...

Καλά ρέ ..Καί σέ άλλους δέν αρέσουν αυτά πού ακούμε εμείς αλλά δεν κάνουμε έτσι..:flipout::flipout:

Μάς διαβάζουν 30 και έχει καλώς..
Σάν νάχει δίκιο ο ανιψιός μου ο Back Door ..

Oύτε ο Χαρίλαος ο Φλωράκης δέν θά αντιδρούσε έτσι γιά τά ''Εικονίσματα'' πούλεγε ο μακαρίτης..:flipout::flipout:

Οι photo ειναι απο το internet. Απλα γραφει καποιος beatles fans και Rolling stones fans. Over and out.

attachment.php

attachment.php

Μη ρωτησετε ποιοι ειναι ποιοι :p

Attachments

• rolling-stone.jpg
    rolling-stone.jpg
    81.8 KB · Views: 58
  • 6a01157213c099970b0120a561b90e970b-800wi.jpg
    6a01157213c099970b0120a561b90e970b-800wi.jpg
    90.3 KB · Views: 57
εγώ φανς βλέπω στην δεύτερη.
Στην πρώτη υπάρχουν ορισμένοι αδιάφοροι και ένας που έχει φαγούρα στο εφηβαίο...

Απάντηση: Re: Anti - Beatles

Δεν καταλαβαίνω Στελλάρα τι εννοείς αλλά δεν πειράζει κιόλας.
Αυτό που σου λέω είναι πως αν το ροκ για σένα αρχίζει και τελειώνει στους Beatles, προσωπικά στο χαρίζω.
Αφιερώμενο:

http://www.youtube.com/watch?v=b9jGSdGVNFI

ασχετο...δεν ειπα ποτε οτι το rock αρχισε και τελειωσε με τους ΒΕΑTLES
εξ αλλου δεν μπορεις να μου το χαρισεις γιατι δεν το εχεις
για την ειρωνικη αφιερωση σ ευχαριστω

.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Πάνος θεός!Με κάλυψε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Ρε σείς, ακόμα και άτομα που σέβονται τους Beatles όπως ο θείος, ο PanMan, ο Τζίμης συμφωνούν:αυτό που γίνεται με τους Beatles εδώ μέσα είναι στα όρια του φολκλορ.Οι γνωστοί έξι - εφτά(όταν φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο, με το father, οχτώ) μπαίνουν σε λειτουργία αυτόματου πιλότου και αρχίζουν και μας λένε εμάς για ροκ ποιοι?Οι fans των σκαθαριών!Οι οποίοι μάλιστα θεωρούν ότι είναι αποκλειστικά δικό τους προνόμιο λέγοντας ατάκες κλισέ του στύλ ''δε τους ζήσατε'' και ''μεγαλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών''.

Δεν τραβάτε μία το χειριστήριο προς Καλιφόρνια μεριά?

Δε το λέω εγώ.Ο Morrison το 67...:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Anti - Beatles

σε μια συντηριτικη κοινωνια αγορι μου που ζητε μονο μιλατε και ακουτε [ αυτο που ακουτε ] rock, στα ωραια chillyclub και στις υπεροχες πολυθρονες του sittingroom σας
δεν εχετε ζησει Rock
το Rock ειναι δικο μας ,ονομα και πραξη

Το Rock είναι στάση ζωής πριν απ τη μουσική.Και αυτή δε χρειάζονται Beatles να στη δείξουν.Και ούτε καν είναι κεκτημένα μίας γενιάς.Είναι σύνολο αντιδράσεων και συμπεριφοράς η οποία μπορεί να προκύψει όποτεδήποτε στην περίοδο του χρόνου.Ο μεγαλύτερος σκυλάς μπορεί να είναι ροκ του κερατά.Σύμφωνοι, ο οραματισμός και η ευαισθησία των σκαθαριών είναι και αυτά περιεχόμενα του αλλά τώρα εδω που τα λέμε, σε ορίζει και λίγο το πλαίσιο σου. Όταν σε ακούν όλοι - γιατί όλοι ακούγαν Beatles - δεν λέγεσαι ροκ. Λέγεσαι ποπ.Άντε...μπορεί να δαγκώνεις και λίγο αλλά δεν...

Βγαίνει η Μαντόνα και γράφει ένα τραγούδι για την κρίση, δε θα το αφήσουν να γίνει χιτ?Τη μάνα τους θα πουλήσουν για να το βάλουν να παίζει.Για τους System of a down και το war? τσιμουδιά όμως...

Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά αδικούνται και παιδιά - σημαιοφόροι σαν τον Dylan και τον Waits, που πήγαν κόντρα σε όλα και φώναζαν και παραλίγο να καταστραφούν.Έδωσαν μέχρι και την ψυχή τους.Και μου χεις την συντηριτική παλιόγρια που βρίζει τα...κωλόπαιδα που κατεβαίνουν στις πορείες η οποία μεγάλωσε με το Piggies,το Let it be και το Help. Και άσε το McCartney να καπνίζει χασις στα ανάκτορα πριν γίνει σερ.

Δηλαδή όταν το Nothing else matters ακούγεται πριν το Ρέμο, κάνει τους Metallica εμπορευματοποιημένους και ψιλο-ποπ αλλά οι Beatles ούτε κατα διάνοια.

Last edited:
Α παπαπαπά....Μαχαιριές στήν καρδιά ο ανηψιός..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πάω γιά κανά punk τής εποχής ,οχι τίποτα άλλο,αλλά έφαγε και η Καμίλα μέ τον Κάρολο τίς μπούφλες από τά Αγγλάκια πρόσφατα και οσο νάναι μέ sir ζορίζομαι..:flipout::flipout: